- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
aminnn canım inşallahh sen de untma benı en ufak bırseyde bıldır buraya yıne ben de yazarım cevap diger arkadslarla beraber :)Hadi bakalım sende uyı belkide hamileyizdir inşallah ya rabbim duysun dualarımızı kabul etain isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin . Bana muhakak haber veriyorsun canım tamam mı gelişmelerden güzel haberinş bekliyorum
Canım benim ilk gebeliğim de günüm 3 gün geçmişti 3. Gün gelmişti yerleşme kanaması ben suan hamile değilim ama bu ay kalırım inşallah rabbim kısmet ederse içimden bir his bencede sende bişeyler var diyor Allah hayırlısını nasip etsinevet canım benım bır adagım da var aslında ınsallah gerceklestırmemız nasıp olur. ayrıca nebılıyım adet gununden once gelen varya yerlesme kanaması. oyle olsun da anlaym dıye etmıstım dua
yaaa canm Allah razı olsun keşke olsa. pekı ne renktı bende acık kahve ıle basladı normal kahve geldı ve kıvamı da zten su gibiydı leke leke geldı gunluk ped kullandım normal pede dahı gerek kalmadı. bugun kesılmeden once de böyle koyu kıremıt rengı gb soguk bı renk geldı okadar. sonra kesıldı dha gelmedı. dolu dolu 3gun bıle gelmedı yanıCanım benim ilk gebeliğim de günüm 3 gün geçmişti 3. Gün gelmişti yerleşme kanaması ben suan hamile değilim ama bu ay kalırım inşallah rabbim kısmet ederse içimden bir his bencede sende bişeyler var diyor Allah hayırlısını nasip etsin
inşalah hamile kalırsın. dualarıma kattım seni de canım bu arada benm lekelenmem oldugu gun kanda negatıf cıktı ama oyle olablıyormus da aslında sonradan cıktıgı da oluyormus. Keşke ben de olsam da nasıp işteCanım benim ilk gebeliğim de günüm 3 gün geçmişti 3. Gün gelmişti yerleşme kanaması ben suan hamile değilim ama bu ay kalırım inşallah rabbim kısmet ederse içimden bir his bencede sende bişeyler var diyor Allah hayırlısını nasip etsin
Acık kahve su gibiydi az bir lekeydi cok fazla değildi o zaman anlamıştım zaten test yapmadan hissetmiştim sen ne hissediyorsunyaaa canm Allah razı olsun keşke olsa. pekı ne renktı bende acık kahve ıle basladı normal kahve geldı ve kıvamı da zten su gibiydı leke leke geldı gunluk ped kullandım normal pede dahı gerek kalmadı. bugun kesılmeden once de böyle koyu kıremıt rengı gb soguk bı renk geldı okadar. sonra kesıldı dha gelmedı. dolu dolu 3gun bıle gelmedı yanı
Biliyorum okuyorum takip ediyorum hepinizin yazdıklarını ama başka ne olabilir ki inşallah vardır cnm Allah razı olsun sende dualarımdasın ve senin sonucu bende cok merak ediyoruminşalah hamile kalırsın. dualarıma kattım seni de canım bu arada benm lekelenmem oldugu gun kanda negatıf cıktı ama oyle olablıyormus da aslında sonradan cıktıgı da oluyormus. Keşke ben de olsam da nasıp işte
ben negatıfı gorene kadar kesın hamıleym ya dıyordum. gobegmden ınen cızgı en somut belırtı gelıyordu bana negatıfı gorunce umudum 0a ınmstı sokulcem herlde dedm ama gelen gıden yok duzenlydım de cok. ondan az bır umut oldu yanıAcık kahve su gibiydi az bir lekeydi cok fazla değildi o zaman anlamıştım zaten test yapmadan hissetmiştim sen ne hissediyorsun
aynen yumırtam da catlamıştı. dr.a gıdınce anlıcam artık biraz daha gecsın tedbr amaclı test yapıcamsonucu gorunce gıdıcem dr. a canım. Cok cok sagolasınnBiliyorum okuyorum takip ediyorum hepinizin yazdıklarını ama başka ne olabilir ki inşallah vardır cnm Allah razı olsun sende dualarımdasın ve senin sonucu bende cok merak ediyorum
Benimde cok düzenlidir çocuk yapmaya karar verdikten sonraki ilk ay adetim 10 gün gecikti cok stres yaptım ondan oldu ama benim lekelenmem olmadı stres yapma takma gündüzleri gez dolaş oyalan düşünmemek cok zor ama düşünmemeye calışben negatıfı gorene kadar kesın hamıleym ya dıyordum. gobegmden ınen cızgı en somut belırtı gelıyordu bana negatıfı gorunce umudum 0a ınmstı sokulcem herlde dedm ama gelen gıden yok duzenlydım de cok. ondan az bır umut oldu yanı
yok canım sızınle.konusmalarm dısında pek aklıma gelmıyıor okadar. onumuzdekı aya odakluyım.hatta sımdıden:)Benimde cok düzenlidir çocuk yapmaya karar verdikten sonraki ilk ay adetim 10 gün gecikti cok stres yaptım ondan oldu ama benim lekelenmem olmadı stres yapma takma gündüzleri gez dolaş oyalan düşünmemek cok zor ama düşünmemeye calış
Umudunu yitirme zaten ben bu ay takmamaya çalışıyorum adet programlarını herşeyi sildim akışına bıraktım Allah büyükvucut ısım da yuksek. hatta ayaklarım. altı yanıyor hep.. buaksam. bır usume geldı hatta sıtmalandım. ya bır baska hastalıgım var ya da dusundugumuz gb Allah bılır . yıne negatıfse de Umudumu asla kesmıcem baska aylar ıcın:)
aynen öyle zaten ne zaman takmayı bırakırz ozamn olurkesın tekrar :)Umudunu yitirme zaten ben bu ay takmamaya çalışıyorum adet programlarını herşeyi sildim akışına bıraktım Allah büyük
Burası da biraz etkiliyoryok canım sızınle.konusmalarm dısında pek aklıma gelmıyıor okadar. onumuzdekı aya odakluyım.hatta sımdıden:)
Hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimizi n gönlüne göre versin inşallahaynen öyle zaten ne zaman takmayı bırakırz ozamn olurkesın tekrar :)
3 gün geçmiş canım yap artık sen varsa cıkarmerhaba ben yeni üye oldum maalesef takvim hiç doğru göstermedi ,bu ay ovulasyon testi yaptım 27-28 ocakta çift koyu çizgi gösterdi. Bu geçen adet tarihimden 24 gün sonra yani geç yumurtlama oldu sanırım 10 gün geçti üzerinden sizce idrarda ne zaman çıkar. normalde 35 günde bir döngüm var bugün beklenen adet tarihimi 3 gün geçti.
Normal testler de çıkmayabilir erken gebelik testi dene istersen ama burda normal gebelik testi ile yapıp pozitif sonuç alan var canım.beklenen adet 3 gecti demiştinama yumurtlama tarihimin üzerinden 10 gün geçti çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?