Önemli değil canım inşallah çıkar hayırlısı hakkımız da sabırsızlanıyoruz biliyorum ben de öyleyim ama benden sana tavsiye adet gününü bekle derim en iyi en sağlıklı sonucu alırsıninşallah çıkar çok teşekkür ederim cevap için
Tesekkur ederim amin canmmmmmAllah hepimizden razı olsun . Allahım sağlıkla kucağına versin bebeğini canim benim
Canım bende ikizlerde 3 ay kanamam oldu adet zannettim cahillikte var te o zaman öğrendim hem bebek hem ikiz çok şaşırmıştım sen gene bilinclisin ki bana kalsa sen hamilesin gibi geliyor umitlendirmek gibi olmasın inşallah sağlıklı sihatli bir gebeliktirkeşke canım bekliyorum.oyuzden. bılıyorsun okadar belırtım var. göbegımden ınen kahverengı cızgı dha da belırgınlestı. hamıle degılsem başka bır nedenı var mıdır acaba
Ay hissedenler çoğaldı Keşke ben de senin gibi olsam canım birkaç gün sonra belli olur artık belki de hisleriniz bu ay doğru çıkar geçen ayki olmuş olmasa da. Ikizler biliyor mu hamile olduğunu :)Canım bende ikizlerde 3 ay kanamam oldu adet zannettim cahillikte var te o zaman öğrendim hem bebek hem ikiz çok şaşırmıştım sen gene bilinclisin ki bana kalsa sen hamilesin gibi geliyor umitlendirmek gibi olmasın inşallah sağlıklı sihatli bir gebeliktir
İnşallah canım burnum tıkanmış boğazımda hafif ağrı var nezle gbyım sanki. yıllardır hasta Olmadım tam da zamanını buldu bu nezle İlaç içemiyorum resmenn şüphe yüzündenHakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimizi n gönlüne göre versin inşallah
Bende ilk hamileligimde grip oldum bi anda. sonra test yaptırdım negatifti ilaç alacaktım ama adete 6 gün vardi.bi umut almadım ama hiç olmadığım kadar katsayım ve çok üşüyorum.6 gün sonra pozitifti:)İnşallah canım burnum tıkanmış boğazımda hafif ağrı var nezle gbyım sanki. yıllardır hasta Olmadım tam da zamanını buldu bu nezle İlaç içemiyorum resmenn şüphe yüzünden
Evet onlar hiç istemiyorlar di aslında ama bu son 5 aydır cok istiyolar onların duaları kabul oldu bi görseniz nası yardım ediyorlar anne yapma anne kaldırma maşallah her akşam gelip karnıma iyi geceler diyolar sonra bende duygulanıp başlıyorum ağlamaya ya allahım herkeze yaşatsın bu duyguları allahım A çok şükür canım birde aklıma birşey daha geldi ben aynı senin gibi geçen ay oldum kaynanam sen kesin önümüzdeki ay hamile kalacaksın rahim kendini hazırladı dedi ve bir kaç kişi daha aynısını dedi yani sen bu ay kalmadıysan şimdi kesin kalacaksın bence ama hamilesin insallahAy hissedenler çoğaldı Keşke ben de senin gibi olsam canım birkaç gün sonra belli olur artık belki de hisleriniz bu ay doğru çıkar geçen ayki olmuş olmasa da. Ikizler biliyor mu hamile olduğunu :)
İçme sakın benimde burnum falan tıkandı zaten halsizim ama hamilelik belirtileri arasında onlarda var canımBende ilk hamileligimde grip oldum bi anda. sonra test yaptırdım negatifti ilaç alacaktım ama adete 6 gün vardi.bi umut almadım ama hiç olmadığım kadar katsayım ve çok üşüyorum.6 gün sonra pozitifti:)
Evet varmış ben ozaman bilmiyordum.Rabbim gönlüne göre versin kuzum :)İçme sakın benimde burnum falan tıkandı zaten halsizim ama hamilelik belirtileri arasında onlarda var canım
Hiç korkma önemli bişey değildir diye düşünüyorum inşallah görürsün kesinideKıslar peceteye sılınce hafıf akıntıyla kahve cok hafıf ama bı akıntı geldı ne olabılır korkuyorum
Bıkere daha gıttım gelen olmadı cnm ıns degıldır bıraz korktm acıkcasıHiç korkma önemli bişey değildir diye düşünüyorum inşallah görürsün kesinide
Canım kesen gözükmezsede hiç sıkıntı yapma içinş ferah tut belkide geç döllenmedir ve mümkünse alttan muayene yaptırma keseni görmek içinKızlar gunaydın aksama dr a gıdıcem heycanlıyım ve korkuyorum ıns kesecık guzelcene sorunsuzdur gozukur de rahatlarım ya
Yok cnm ıstemıyorum zaten alttan 14 ocaktı yumurtlamam gozukmesı lazım hayırlısıyla cuma 2114 tu betam heralde bugun ıyıdır hatta dun test yaptm beta artıyomu dıye test almadıCanım kesen gözükmezsede hiç sıkıntı yapma içinş ferah tut belkide geç döllenmedir ve mümkünse alttan muayene yaptırma keseni görmek için
canım sakın korkma bence de yerlesme ıle ılgılıdır. Allahın ıznıylr goruceksın hıssedıyYok cnm ıstemıyorum zaten alttan 14 ocaktı yumurtlamam gozukmesı lazım hayırlısıyla cuma 2114 tu betam heralde bugun ıyıdır hatta dun test yaptm beta artıyomu dıye test almadı
Canım hiç korkma heyecan yapman normal yavrunun ilk izlerini göreceksin allahin izniyle benim minicik ti kese senin baya görünecek bak görürsün hayırlısıyla git hayırlı haberlerle dön inşallah ben dün ilk resimlerini aldım sende unutma al dosya yapıcamKızlar gunaydın aksama dr a gıdıcem heycanlıyım ve korkuyorum ıns kesecık guzelcene sorunsuzdur gozukur de rahatlarım ya
ıcanım sakın korkma bence de yerlesme ıle ılgılıdır. Allahın ıznıylr goruceksın hıssedıyorummmm
Hafıf kahve akıntı gldı sabah korktm cnm sonra bıdaha gelmedı bısey ama allahn ıznıyleCanım hiç korkma heyecan yapman normal yavrunun ilk izlerini göreceksin allahin izniyle benim minicik ti kese senin baya görünecek bak görürsün hayırlısıyla git hayırlı haberlerle dön inşallah ben dün ilk resimlerini aldım sende unutma al dosya yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?