Canım yeğenim öyleydi doktor önemli deyil dedi arada yerlesme kanamasi çok hafif icerde kalırmış ve o çok geç aka bilirmiş yeğenim 7 İnci ayına kadar arada öyle lekeler geldi önemsiz kan görmediğiniz sürece korkmayın dedi doktor hoş kanda gelse ilaca basliycam dedi korkma seninki normalKıslar peceteye sılınce hafıf akıntıyla kahve cok hafıf ama bı akıntı geldı ne olabılır korkuyorum
Ins cnm hayırlısoyla ıns aksam gıdeyım de az kaldı 4 saat sonra ons godıcemCanım yeğenim öyleydi doktor önemli deyil dedi arada yerlesme kanamasi çok hafif icerde kalırmış ve o çok geç aka bilirmiş yeğenim 7 İnci ayına kadar arada öyle lekeler geldi önemsiz kan görmediğiniz sürece korkmayın dedi doktor hoş kanda gelse ilaca basliycam dedi korkma seninki normal
Hadi hayırlısı canın başlarda böyle tedirginlikler oluyor hiç dert etme görürsün keseyi Allah’ın izniyleHafıf kahve akıntı gldı sabah korktm cnm sonra bıdaha gelmedı bısey ama allahn ıznıyle
Ne güzel bir fotoğraf inşallah bizde böyle yolarızYok cnm ıstemıyorum zaten alttan 14 ocaktı yumurtlamam gozukmesı lazım hayırlısıyla cuma 2114 tu betam heralde bugun ıyıdır hatta dun test yaptm beta artıyomu dıye test almadı
Ins cnm ya hayırlısıyla herkesın bebısı olsnNe güzel bir fotoğraf inşallah bizde böyle yolarızGönlünğ ferah tut stres yapma tadını çıkar hamieleğin canımm herşey güzel olacak
Amın cnm ıns ıns tek ıstedıgım oHadi hayırlısı canın başlarda böyle tedirginlikler oluyor hiç dert etme görürsün keseyi Allah’ın izniyle
ah keske bnmkı de ole olsa bnm de bıttı arada gelen lekeler dha gelmıyor. bazılarına aralıksız uzunsure de gelıyormus. ama senınkı o canım hamişsin zaten. E az da gelmiş korkma hayırlısı ile bız de alıcaz guzel haberınıııCanım yeğenim öyleydi doktor önemli deyil dedi arada yerlesme kanamasi çok hafif icerde kalırmış ve o çok geç aka bilirmiş yeğenim 7 İnci ayına kadar arada öyle lekeler geldi önemsiz kan görmediğiniz sürece korkmayın dedi doktor hoş kanda gelse ilaca basliycam dedi korkma seninki normal
canım ne yaptın?Basıma gelmeyen kalmıcak buaksam heralde ısten cıktm yanlıs dolmusa bndmmyurudm sonra yoruldm ya korkuyorm agrılarm oluyo arada dr angıdebılsem bıran once
merhaba yaptın mı test merak ettım durum ne. Umarım cıft cızgu gorebılmışsindir :)Kızlar benimde BAT 19-20 Şubat adet döngüm 32-33 gün
Bende geçen ay hep ovulasyon testi ile takip etmiştim 18.19. günlerde yumurtlamayı yakaladım. Bu ay ama bir enteresan hep silik çizgi çıkıyor geçen ay bazı dönemlerde silik çizgi bile neredeyse kaybolmuştu. Ve bugün 22. günüm hala iki rengi aynı görmedim testte bi tek dün yani 21. gün 2. çizgi baya koyuydu ama yine de iki çizgi aynı renge ulaşmadı. bugün henüz yapmadım 1 saat sonra yapacağım ama çok enteresan yani üstelik 12.günümde doktor kontrolüne gitmiştim sağ yumurtalığım 11 mm di ve sağdan döllenme olacak demişti tabi olursa.
hadı gozunaydın canm bı tehlıke yokmus ama dımı leke denKızlar 2 3 mm kesecık gorduk kahverengı sey ıcınde progestan vereı nolur nolmaz dıye gunde 3 kere ıcıcem 10 gun sonra cagardı
Gözün aydın canım allahım tez zamanda hayırlısıyla kalp atışlarını duyalım inşallah allahım tüm isteyenlere de yaşatsın bu duygulariKızlar 2 3 mm kesecık gorduk kahverengı sey ıcınde progestan vereı nolur nolmaz dıye gunde 3 kere ıcıcem 10 gun sonra cagardı
Kahve leke gelmez ons kesılırde bnde ıcım rahat olrm senın kese nekadardıGözün aydın canım allahım tez zamanda hayırlısıyla kalp atışlarını duyalım inşallah allahım tüm isteyenlere de yaşatsın bu duygulari
Cnm progestan verdı cok fazla bısey demedıhadı gozunaydın canm bı tehlıke yokmus ama dımı leke den
Ay allah korusun ya cok kotu dusuk sebebın bellımıydı sebepsızmı kacıncı gunundu bıde cnm benm benıs sankı 5+3 dgl daha yenı 5+0 falan dıye dusunuyorum benKızlar ben hamıleyken kahverengu akıntı gelınce korkmustuk dr.a gıtmıstık acile. dha yenıydı cnku beni alttan muayene etmısti ve benım karnıma jel surmustu hemsıreler dr.gelınce bana lekene bakaym dedi ve sormadan alttan muayene ettı cok sonra eve gelnce benm kanamam cogalmıstı o gunu hala unutamıyorum Allaha havale ettım okadar kotu bıgundukı. oyuzden cok zor atlatmıstımcok dıkkat edın hamıleyken bu akıntılarda.bdaha asla hemen gıtmıcem
Canım onu sormak aklıma gelmedi ya kisti sordum o kadar zaten keseyi görmeyi düşünmüyordum o supriz oldu ama doktor minicik dedi pazartesi ogrenicem tekrar allah nasip ederse ama kahve lekeyi takma güzelim kafana rahat ol ben ikizlerde 3 ay bildiğin adet gördüm şimdi 12 yaşında lar teyzesi korkma tekrar geldimmiKahve leke gelmez ons kesılırde bnde ıcım rahat olrm senın kese nekadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?