İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yanlış yere yazmışım idare edin kuzular

Ay allah korusun ya cok kotu dusuk sebebın bellımıydı sebepsızmı kacıncı gunundu bıde cnm benm benıs sankı 5+3 dgl daha yenı 5+0 falan dıye dusunuyorum ben
hayır canım bana sonra ılac fln vermedı. ki daha kanda ogrendıgım uc, dört gun olmustu. 5.hafta dolmak uzereydı. kadın bana sormadan baktı ıste bısey goremedım dha erken dedı ve bir gun sonra kan ver . degerın düştüyse düşük olmuştur dedi. dusmedıyse yerlesme kanamasıdır dedı böyle bır sacmalık olmaz tabı ben de hıcbır bilgım yktu. böyle arastırma falan hıc yapmamıstım.hıcbıkonuda... hamıle kalmayı beklemıodum çünkü korunmayı yenı bırakmıştık. Aptal gb dınledım o kadını sonra baktım 3saat sonra kanamam basladı küçük et parcası olarak gordum resmen şekli bıle gozumun onunde. benım ıcın cok kotuydu kımseye soylememıstım cok pısman oldum kmseye danısmadm dye. Ama sonra iyi bir doktora çıktım Oyle bırsey yapması etik degıl sana sormadan yapmamalıydı dedı bunu yapan dr. için şimdi cok daha bilinçli olmaya calısıyorum

Çok ama çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın unut canım onu aklına başka güzel şeyler getir gerçekten zor bi durum vardır bi hayrı herseyin allahım sana sağlıklı sihatli bir evlat nasip etsin insallah

Evet canım başlarda çok kötüydüm sonradan kendimi avuttum böyle Yani ben hep bir yıla kadar olmazsa çok normal falan diye eşime de söylüyordum ama olupta kaybetmek çok kötüymüş Ondan sonra bu kadar takmaya başladım nasip degılmış

canım bu mesajıkı smdı gordum. benm gecen ay on gun gectıkten sonra oldum ama dırekt adet oldum lekelenme olmadı. ablam da bnm de bıoncekı ay gecııkmıstı dedı. ve bugun ogrendım kıı eşimin kuzenının eşi de adetı 3gun gecınce 3gun benm gb lekelenmıss. yanı senın dedgını gecıkme olarak yasadım gecen ay. Ablam da buay ıcın hamıle kalırsın rahım hazırlıo kendını ondan gecıkmstr demıstı. hıc gecıkmezdı de :)

Bende ilk hamileligimde grip oldum bi anda. sonra test yaptırdım negatifti ilaç alacaktım ama adete 6 gün vardi.bi umut almadım ama hiç olmadığım kadar katsayım ve çok üşüyorum.6 gün sonra pozitifti:)
ay bakalım bır umut daha cıktı bana buarada mesajını yenı gordum canm.kbakma :) ben de yapıcam bıkacgun sonra az gelen lekem de bıttı adet 5gun gecıkmıs oldu. zaten doktorum da dedi ilk gun aradım sordum kahverengı lekeyı asla adetten sayamayız dedı normal.adet olmam lazımmıs

Ay cnm ya cok ızıldm ruyamda kanlar gordm dusuk yqpıyodum ay offf cok koruydu allah kımseye gostermesın yanallah korusun cok zpr dusunmek ıstemıyorum

Oh masallah cnm zaten sıreklı gelmedı ıkı kere belkı benek yerlesıp buyudugu ocın damar catlatıyodur ama acık kahveydı cok az allahın oznıyle ıns bısey olmaz

Ay cnm ya cok ızıldm ruyamda kanlar gordm dusuk yqpıyodum ay offf cok koruydu allah kımseye gostermesın yanallah korusun cok zpr dusunmek ıstemıyorum
Allah korusun bak böyle düşünme tamamen psıkolojik. bebişin seninle ve büyüyor canım

Senınle yakı gıdıyo bebıslerımız ıns allahn ıznıyle ıyı olurlar kucagımıza alırız ya stres yapmayalm guzel dusunelm
Aynen öyle canım bu günde biraz ağrım var tedirginim gece kastım galiba kendimmi kızlarımı okula yarı yolda bırakıp eve döndüm

Aynen öyle canım bu günde biraz ağrım var tedirginim gece kastım galiba kendimmi kızlarımı okula yarı yolda bırakıp eve döndüm
Bende gece agrı cektıgımı hatırlıyorum bıraz ama ruyadamıydo gercektemı hatırlamıyorum bıkac defanuyandm suannagrm yok dun 7 den busaate kdr leke falannda olmadımagrılar normal bence

Bende gece agrı cektıgımı hatırlıyorum bıraz ama ruyadamıydo gercektemı hatırlamıyorum bıkac defanuyandm suannagrm yok dun 7 den busaate kdr leke falannda olmadımagrılar normal bence
Aman iyi çok şükür allaha tekrar göstermesin inşallah leke falan dün üzüldük ondan oldu heralde ben daha hiç bişeyi takmam valla allahım herseyin hayırlısını güzelini bilendir ona sığındık yavrularımız ona emanet

Ultrason resmi verdimi doktor sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…