İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende gece agrı cektıgımı hatırlıyorum bıraz ama ruyadamıydo gercektemı hatırlamıyorum bıkac defanuyandm suannagrm yok dun 7 den busaate kdr leke falannda olmadımagrılar normal bence
korkma inşallah hiç bir şey olmayacak.Hamile kaldığım ilk dönemden dogurana kadar Agri çektim çok erken dediler sıkıntı dediler cahil cahil konuştular.şükür oğlum 1.5 yaşında :)

korkma inşallah hiç bir şey olmayacak.Hamile kaldığım ilk dönemden dogurana kadar Agri çektim çok erken dediler sıkıntı dediler cahil cahil konuştular.şükür oğlum 1.5 yaşında :)
Kahve yapıskan akıntı hafıf geldı gene korkuyorum

kuzum cogu insanda olabiliyor bu tür akıntilar.Tevekkül et hayırlısını dile herşey Allahtan
Ins bısey olmıcak akıntı vardıda hafıf kahveye donunce korktm nıye acaba ıns sıkıntı yoktur allah mınıklerımızı korusu

Kizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.

Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.

Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor

Verdı cnm dun aksamdan berı kullanıyorum ıkı oldu
Canim kotu dusunme kahverengi akinti herkeste olabiliyor akintinin rengi parlak kirmizi olmadikca ve beraberinde siddetli bel kasik agrin olmazsa korkma, progestan vermis zaten Allahin izniyle simsiki tutunur bebisin. Ise gittiysen rapor filan al evde dinlen bence

progestanin yukselmis canim hamilelik olabilir dikkat et kendine

Agrım. Yok ara sıra olan normal agrılarım oluyo sıddetlı degıl cnm cok sukur yapıskan akıntıyla hafıf kahvelık gelıyo oyle koyu kahvede dgl baya acık kahve progestanı uc kere ıcıcem dun aksam basladım rapora gerek gormedı kotulesırsem yıllık ıznımden alırım ıstekılerın habeıre yok hamıle oldumdan hepsınerkek cunku cnm kesecık ıyı dedı olumsuz bısey demedı ama anlamadm nıye gelıyo normal olsun cok olmasında ıste nabalım oturarak calısıyorum zaten bısıkıntı olursa artık haftaya alırım ne bılım elım ayagıma dolastı panık yaptım ya

yapma canim hic, kahvrengi akinti neredeyse butun hamilelerde olabiliyor artik normal bi durum sayiliyor. Allah korusun bebislerimizi

yapma canim hic, kahvrengi akinti neredeyse butun hamilelerde olabiliyor artik normal bi durum sayiliyor. Allah korusun bebislerimizi
Oylemı dıyosun yapıskan akıntıyla gelıyoya enfeksıypndan korkm hıc bırlıktelıkte yasamadık zaten yumurtlamadan sonra allahın ıznıyle bısey olmıcak panık yapmayıp rahatlamaya calısıyorum artarsa tekrar geçıderımmartk normal seyreder ıns kesılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…