Gecmezse yada artarsa acile gidersin canim ama iyi dusun iyi olsunOylemı dıyosun yapıskan akıntıyla gelıyoya enfeksıypndan korkm hıc bırlıktelıkte yasamadık zaten yumurtlamadan sonra allahın ıznıyle bısey olmıcak panık yapmayıp rahatlamaya calısıyorum artarsa tekrar geçıderımmartk normal seyreder ıns kesılır
Allahın ıznıyle cnm bısey olmıcak bebeklerımıze gobıslerımız kocaman olcak kucagımıza alcaz onları sadece sabır 15 gun sonraya randevu aldm tabı bı sıkıntı olmazsa ıns ozaman kalp atısınode duyarım heraldeGecmezse yada artarsa acile gidersin canim ama iyi dusun iyi olsun
Duyulur canim insallahAllahın ıznıyle cnm bısey olmıcak bebeklerımıze gobıslerımız kocaman olcak kucagımıza alcaz onları sadece sabır 15 gun sonraya randevu aldm tabı bı sıkıntı olmazsa ıns ozaman kalp atısınode duyarım heralde
Gun sayalım bukezde bakalm ıns hersey yolunda gıdecek olumlu olalım olumlu olsn dun hastane berbatto acılden cok gıren vardı allah sıfa versın herkese sen gıttınmı draDuyulur canim insallah
Evet bende p.tesi gittim rutin kontroldü çok şükür iyiyz, ama dediğin gibi aşırı kalabalıktı ben 2013 te orda doğum yapmıştım şimdi ne ben ne eşim istemiyoruz orda .. Allah tüm hamilelere yardım etsin sağlıcakla büyütüp doğuralım inşallahGun sayalım bukezde bakalm ıns hersey yolunda gıdecek olumlu olalım olumlu olsn dun hastane berbatto acılden cok gıren vardı allah sıfa versın herkese sen gıttınmı dra
Canımm herşey güzel olucak lütfen stres yapma hamileliğin tadunı çıkarGun sayalım bukezde bakalm ıns hersey yolunda gıdecek olumlu olalım olumlu olsn dun hastane berbatto acılden cok gıren vardı allah sıfa versın herkese sen gıttınmı dra
Yaa test falan da mı yapmadın canımmmSelam canım Hiçbir şey yapmadım öyle bekliyorum:)
Ins kuzum hayırlısıylaCanımm herşey güzel olucak lütfen stres yapma hamileliğin tadunı çıkar
yapmadım canım ben 15.gun yumurtlamadan sonra testım sılıklestı benım daha sonra tekrar yapmıstım pozıtıfe yakın olmaya baslamıstı yıne varsa gec dollenmedır tekrar yumurtlama olmustur falan dıye beklıyorum ya. yoksa da alıstırdım kendımı . sen de olumsuz dusunme o da belirti benm leklenmem bıtti ama kasıgma agrılar gryo adet gb ama gelmıo bacagıma da vuruyp bıdaha kan fln gelmez zaten yne akıntılarım basladı. test ıckn beklıyorum az daha :)Yaa test falan da mı yapmadın canımmmben adet olucam galiba ya umudum yok ama cuma kan vercem kesin belli olsun diye
Masallah cnm deraylı ultrasona gordınmı sen bende devlet hastanesı de ıstemıyorum hemsıreler eltıme cok kotu seyler dmısler hem sallamıyolar pek ve cok kalabalık ınsan boguluyo zatenEvet bende p.tesi gittim rutin kontroldü çok şükür iyiyz, ama dediğin gibi aşırı kalabalıktı ben 2013 te orda doğum yapmıştım şimdi ne ben ne eşim istemiyoruz orda .. Allah tüm hamilelere yardım etsin sağlıcakla büyütüp doğuralım inşallah
Yok ağrılardan değik canım ben adet olmadan önce normalde tatlı aram yok yemem ama adetten önce uyanır uyanmaz tatlı krizim tutar 2 çikolatayı gözüm kapalı yerim gene dünde öyle oldum yani adet olucamyapmadım canım ben 15.gun yumurtlamadan sonra testım sılıklestı benım daha sonra tekrar yapmıstım pozıtıfe yakın olmaya baslamıstı yıne varsa gec dollenmedır tekrar yumurtlama olmustur falan dıye beklıyorum ya. yoksa da alıstırdım kendımı . sen de olumsuz dusunme o da belirti benm leklenmem bıtti ama kasıgma agrılar gryo adet gb ama gelmıo bacagıma da vuruyp bıdaha kan fln gelmez zaten yne akıntılarım basladı. test ıckn beklıyorum az daha :)
Canımm sen. Varya yüZde yüz hamilesin inşallahAy Kızlar ben sabah Tam da sabah ezanından önce Rüyamda Nur dağına çıkmıştım ordan iniyordum sonra dağa bakıyordum o kadar güzel bir rüyadaydı ki su içiyordum bir de orada çok etkilendim. Manası çok merak ettim. Baktım güzel haber istediği mutluluğa ericek falan diyor uyuyamadım sonra kolay cok etkılendım valla :)
Sakın kusma yani kusunca rahatlar hisederim kendimi diye düşünebilirsin ama kusarsan devamı gelir hayat sana zehir olur kendim yaşadım az az ama sık sık ye mideni hiç boş bırakma ben kusmalardan hastanede yatmıştım maden suyu iç hemen sade olsun amaAy oglen yemegı yedım azıcık sankı dunyaları yemıs gobı dolu mıdem bıde kusucam sankı ya hamılelıkte boylemı oluyo mıde bulantısı bıyandan cok yemıs hossedıyorumbıyandan ıstıfra
Yok kusmadm cnm bıraz ıyıyım afedersn gaz bırıkınce mıdeye kotu oluyo bıde hamılelıgo ogrendmdn berı hafıf ıshal oluyorum mıdem oturamadı az yıyorum sık dedıgın gıbı işteyım zaten ıstıfra sıkıntı olur allah korusun yaSakın kusma yani kusunca rahatlar hisederim kendimi diye düşünebilirsin ama kusarsan devamı gelir hayat sana zehir olur kendim yaşadım az az ama sık sık ye mideni hiç boş bırakma ben kusmalardan hastanede yatmıştım maden suyu iç hemen sade olsun ama
agzın bal yesınn.Canımm sen. Varya yüZde yüz hamilesin inşallah
Sennhala adet olmadın dımı bnce bı test yap yada gzl dr a gıt valla sen hamıle olmadan bıze rahat yokagzın bal yesınn.baskaları gulcek hee bu ne boyle dıye ben de kendıme kızıyorum ama olan hersey dogru atesımın dusmemesı lekelenmem belirtiler falan. akıl saglıgım tehlıkede. keskee dedıgınz gb olsa az kaldı bırz dha beklıcem tekrar test ıcn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?