İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Sennhala adet olmadın dımı bnce bı test yap yada gzl dr a gıt valla sen hamıle olmadan bıze rahat yok
hahaha olmadım canm aynı akıntıya devam dungeceden berı . leke gelmedı bdha. test sonrasnı beklıyrm dr. ıcn zten mevcut dr.umdan da cok memnunum aklıma ne takılsa arayıp rahatsız edıyorum o da bıkmıstır benden :) amaa demıstım ya bı dr. dha var dedı ablam kendı calstıgı hastanede. ona alıcam test negatıf cıkar ıse randevu :)

Artıkmbence yap hamıle degılsende sokul kı bıdakı aya rahatlayasın cnm bence test al artık cıkar

Artıkmbence yap hamıle degılsende sokul kı bıdakı aya rahatlayasın cnm bence test al artık cıkar
Doktorum ıkıgun dha bekle dedı. tekrar yumurtlamıs olma suphemden ona da bahsettm canım dollenme ve yerlesme gec olduysa gatrantı olsun dıye bekşe dedı bıkacgun dha. ama olumsuza alıstırdım kendımı zaten blıosun mecbur kaldıgım ıcn yapıcam testı. sen de kötü düşünme sakın hıcbı konuda bebişini üzme :))

Evet kzaman ıkı gunu gecırme valla test alıp yollarım hahahah ben ıyıyım sukur agrım sızım oyle yok arada normal cnm lekendevam etmedı dunde ıkı kerengeldı ıns normaldır de hayırlısoyla kalp atısınıda ıkı haftaua duyrsak aılelere soylıcez

hahahah yaparsın valla ınanırım:)) kız evde testım var zaten ben yapmıyorum hanı olur da erken se yıne dıye yapmıyorm eşim de bana hamıle muamelesı yapıyor sabredemıyor o da .:) aılelere hemen soylememenız super olmus canımm. o gun de gelecek ınsallah yaa

kızlar ya yine ovulasyon testi yaptım bugün ve yine silik çizgi ama koyuya yakın sanki.
Bugün 23.günüm ve adetime 10-12 gün falan kaldı hala pozitifi yakalayamadım. normalde gecen ay 18.19. gün pozitifti. anlamıyorum bu ay niye böyle noluyo

Merhaba resimleri var mı merak ettim

Kendı anneme soyledım mecbur da dıger tarafa demedım butun sulaleye yayılır allah korusun bısı olur duser galan dıye onlarda bıze gelmek ıstıyo bıkac hafta erteledım gelmesınler dıye mecbur erken soylemeyelım dıye nabalım

canım işyerindeyim diğerleri evde sadece bugün yaptığım var yanımda akşam çekeyim akşam atarım hepsinin resmini

iyi yapmışsınız. annen soylemez cunku canınyani.. aynını ben yasadım. hamıle oldugumu öğrendığimde kayınvalıdeme esım soylemıs aile apartmanındayız bız kayınvalıdem alt katımda oturuyor da benım:) geldı hemen sarıldı fln dedım anne bak kımselere demek yok. halbukı laf da tasımaz asla oyle bırı degıl cok dıkkat eder ama eltısıne demıs sonra yayıldı. e sonra neoldu düşünce kımseleri görmek ıstemedm. bıde karsımda oturan eşimn amcasnın gelını de 4aylık hamıleydı. okadar kötu oluyodum kı onu gordukce. herkes gecmıs olsn falan deyp duruodu

Evey dusuk sokıntısı olca ıcın nolur nolmaz bızım yayılıuo hemen sonra ay goruyomsn dusurmus sorunlunbu bılmemne mıllette yayıloyo yanı oyuzden bana kalsa ıkı ay daha dememde mecbur

Evey dusuk sokıntısı olca ıcın nolur nolmaz bızım yayılıuo hemen sonra ay goruyomsn dusurmus sorunlunbu bılmemne mıllette yayıloyo yanı oyuzden bana kalsa ıkı ay daha dememde mecbur
eveeeet o gunden berı bıkmadılar sormaya etraftan en ıyısı kulak tıkamak. bak sen de boyle seyler getırme aklına degerlerım de saglkla artmıstı

hayı
Istenhayırlısı cnm keseyı gormusmuydun sebebı varmıydı
hayırr canmm 5haftalıktı işte o aksam doktordan randevu alıcaktkk degerlerıme de duzenlı olark baktrmya devam edıcektm. eşim arastırmıstı doktor tam o gun kararlastırmıstık ıste dr.u danasıp olmadı

Masallah cnm deraylı ultrasona gordınmı sen bende devlet hastanesı de ıstemıyorum hemsıreler eltıme cok kotu seyler dmısler hem sallamıyolar pek ve cok kalabalık ınsan boguluyo zaten
Haftaya pazartesi gircem canım detaylıya, zübeyde 2013 te iyiydi hem sakindi hemde doktorlar hemşireler çok iyiydi ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum şimdi doğumhane katı nasıl bilmiyorum kalabalık diye maks 1 gün tutuyolarmış hemen çıkarıyolarmış filan diye duydum

Neyse konuyuu kapatalm uzulme snde kuzum ıns hamılesındır

Yok cnm ımkan varsa zubeydede yqpmayalım zaten bnde ceylana yada cekırge doruga gıdıcem artık kısmet yansımdı cok surıyelıde varmbızden once onlara oncelık verıyolar gecen gıttmde basıma gldı resmn bn kac saatr beklıyodm onu aldı guya o gelmıs once

canım şimdi 1 saat önce yaptığım teste baktım iki çizgi aynı olmuş pozitif görünüyor geçersiz mi acaba bu şimdi
kac dk bekledın testın basında yapınca. bakayım resmını atar mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…