- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Allahın ıznıyle ıns saglıklı olcakmbebosler cnm ıyı dusunelım ıyı olsn ıns kahve akıntı kesılır benımEvet sen de kötü düşünmüyorsunn kalp atısnı da duyacaksın inşaAllah
Kesilir canım inşallah korkma ilaç fayda ederAllahın ıznıyle ıns saglıklı olcakmbebosler cnm ıyı dusunelım ıyı olsn ıns kahve akıntı kesılır benım
Ins bakam eve gıdıyorum ne olckKesilir canım inşallah korkma ilaç fayda eder
Suriyelilerden geçit yok zaten orda canımYok cnm ımkan varsa zubeydede yqpmayalım zaten bnde ceylana yada cekırge doruga gıdıcem artık kısmet yansımdı cok surıyelıde varmbızden once onlara oncelık verıyolar gecen gıttmde basıma gldı resmn bn kac saatr beklıyodm onu aldı guya o gelmıs once
Sorma 5 tane elde kocaları yanında heralde kocaları calısmıyo dahada dogurmaya gelmıs zubeydede kotu muamele vr arkadaslardan dıydum oyuzdn smdılık kontrole gıdıyorumSuriyelilerden geçit yok zaten orda canım
O kocaları zaten kapı önlerini mesken tutuyolar hayır çık dısarda bekle ne diye içerde kalabalık yapıyosun..Sorma 5 tane elde kocaları yanında heralde kocaları calısmıyo dahada dogurmaya gelmıs zubeydede kotu muamele vr arkadaslardan dıydum oyuzdn smdılık kontrole gıdıyorum
Valla cnm hem eltım dusuk yaptı zıbeydede agza alınmıcak laflar etmısler bıde bı arkadas bagarcalsan baska hastaneye gıt falan boyle gercekten hos degıl ya sankı bedavaya calısıyo orda ıserınımhakkıyşamyapmıyolar ınsanları ozele sevk edıyolarO kocaları zaten kapı önlerini mesken tutuyolar hayır çık dısarda bekle ne diye içerde kalabalık yapıyosun..
benim bi aksilik çıkmazsa normal olacak, doğumdan değil ama göreceğim muameleden daha çok korkuyorum o yüzden özelde yapacağım kısmetse.. ilkinde şansım yaver gitmişti doktorun hemşirenin güleryüzlüsüne denk gelmiştim ama bu sefer aynısı olmayabilir ki muhtemelen de olmaz.. eltim sezeryan olacak zübeyde de bakalım nasıl olacak
dikkat et kendine mrs. hamişşş:)))Kızlar yazmışsınız canım senin akintim normal korkma allahin izniyle bişey olmaz kusura bakma bu gün hiç giremedim çok ağrım vardı benim ikizlerde zorladı beni bu gün test yapicak larda inşallah güzel haberlerinizi alırız sabırsızlıkla bekliyorum
Sağol canım ediyorum bu gün enteresan bi ağrım vardı altına altıma vurdu anlamadım valla kaç çocuk doyurursun dogur gene cahil kalıyorsun sankidikkat et kendine mrs. hamişşş:)))
aynı heyecanı yaşıyosun ne guzel. coksanslısın ki 3.cocugun olcak inşallah neguzel yaaa bıze de nasıp olsun inşallah:)Sağol canım ediyorum bu gün enteresan bi ağrım vardı altına altıma vurdu anlamadım valla kaç çocuk doyurursun dogur gene cahil kalıyorsun sanki
5 dk falan canımkac dk bekledın testın basında yapınca. bakayım resmını atar mısın canım
canım 23.gun cıft cıkmıs ve 22.ggun dhasilik bugun bence catlamış :) ve 10dk ıcınde cıkar zaten 5dksnra da cıkablr tecrubeme dayanarak soyluyorum Lh hemen esıtlık vermıo bazen. dıgerlerını baz al onlar da zaman gectkkce koyulasabılrdı mesela bugunku gbSimdi ekleyebildim ovulasyon testelerimi
canım sadece sana ozel mı atmadı. yanı belkı atmak.ıstemuyordur genel olarak. orda da arkadasın cekmıstır cekerken cekme dıyememıstır belkı. Ya da sencocuk ıstyosun dıye belki uzulmenı istememiştir. bu acıdan olamaz mı acabaKızlar morelim çok bozuk anlatamam. Çok sevdiğim bir arkadaşım bugün doğum yaptı msj attım dileklerimi ilettim bebişin fotosunu istedim atmadı hamileyken hep atsana göbşli halini göreyim dedim hep bir bahane buldu teledon bozuldı yok falan dedi gene atmadı çok üstelemedim. Bugünde başka arkadaşım gitmiş hastaneye ben başka şehirdeyim eşimin tahini dolayısıyla o arkadaş attı resmi üzüldüm galiba benim bebiş olmuyor nazara gelir göze gelir diye bana atmıyor bunu anladım morelim çok bozuldu
Yok canım ya bizim bir grubumuz var arkadaşa yazdım ben bebişi görmek istiyorum diye arkadaşta izin alarak fotoğraf çektik ama x kişiye yollamak için neyse sende teyzesin diyerek başka arkadaşım attı bana resmi kendisinden sabah istedim akşam başka arkadaşa atmaları için izin vermiş ve o arkadaşla aynı şehirdeler ben başka şehirdeyim ben anladım canım ya nazar yapıcam diye düşünüyor bence. Oysaki ben kimseyi kıskanmam mutlu olurum rabbim herkesi korusun Sağlıklı kucağına alsın derimcanım sadece sana ozel mı atmadı. yanı belkı atmak.ıstemuyordur genel olarak. orda da arkadasın cekmıstır cekerken cekme dıyememıstır belkı. Ya da sencocuk ıstyosun dıye belki uzulmenı istememiştir. bu acıdan olamaz mı acaba
hay Allah o kişiyi tanımam etmem ama sen madem yakınısın atmayarak sacma olmuş. üzücü gerçekten. yani hala böyle düşünenler mi var kırılcagını hıc mı düşünememişYok canım ya bizim bir grubumuz var arkadaşa yazdım ben bebişi görmek istiyorum diye arkadaşta izin alarak fotoğraf çektik ama x kişiye yollamak için neyse sende teyzesin diyerek başka arkadaşım attı bana resmi kendisinden sabah istedim akşam başka arkadaşa atmaları için izin vermiş ve o arkadaşla aynı şehirdeler ben başka şehirdeyim ben anladım canım ya nazar yapıcam diye düşünüyor bence. Oysaki ben kimseyi kıskanmam mutlu olurum rabbim herkesi korusun Sağlıklı kucağına alsın derim
Demek ki var canım üzüldüm onun adına demekki tam arkadaş olamamışız Rabbim evladını bağışlasın inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun . Ama çok dokundu eşime söyleyemedim anlatsam ağlıcam biliyorum ve eşimi üzmek istemiyorum. İnşallah bizde alırız kucağımza bebeğimizi.hay Allah o kişiyi tanımam etmem ama sen madem yakınısın atmayarak sacma olmuş. üzücü gerçekten. yani hala böyle düşünenler mi var kırılcagını hıc mı düşünememişÜzülme sen de bebişini atmazsın ona ıstemezsen :)))
Ya Allahım denk getirmesin ama o durumda bana bağırcak hemşireyi oracıkta yolarım, ne hakla yani milletin canı burnunda zatenValla cnm hem eltım dusuk yaptı zıbeydede agza alınmıcak laflar etmısler bıde bı arkadas bagarcalsan baska hastaneye gıt falan boyle gercekten hos degıl ya sankı bedavaya calısıyo orda ıserınımhakkıyşamyapmıyolar ınsanları ozele sevk edıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?