İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ya Allahım denk getirmesin ama o durumda bana bağırcak hemşireyi oracıkta yolarım, ne hakla yani milletin canı burnunda zaten
Aynen cnm bagarmayı gectım agza alınmıcak kelımeler nekadar ıgrenc ınsanlar var hemsırelerde be drların bazılarıdq oyleymıs bayanın. Bayanı anlaması lazım yazıklar olsun anca derım

Terbıyesız cok ayıp bosver sen onu ya ne nazarı degdırcen hıc hos dusunce degıl allah hepımıze saglıklı evlat nasıp etsın

Terbıyesız cok ayıp bosver sen onu ya ne nazarı degdırcen hıc hos dusunce degıl allah hepımıze saglıklı evlat nasıp etsın
Ya yavru boşver ya ayni sey yeğenimin başına geldi takma kafanı arana mesafe koy öyle insanlarla asıl senin nazarın değmez ona allahım sana yaşatsın inşallah tez zamanda o onun cahilligi

Allahım tüm isteyenlere en yakın zamanda bir bebiş versin en saglikli olanından en tatlı olanından inşallah hepinize nasip etsin yatıp kalkıp dua ediyorum yüce Rabbim olanlara sağlıkla doğurmayı olmayanlarada tez zamanda karnına kondursun insallah

Aynen cnm bagarmayı gectım agza alınmıcak kelımeler nekadar ıgrenc ınsanlar var hemsırelerde be drların bazılarıdq oyleymıs bayanın. Bayanı anlaması lazım yazıklar olsun anca derım
benm anlttıgım olayda da buna benzer oldu mi-nick düşük yaparken önce temzlkcı grlfı beklıcen ısın ne dedı beklettler bnı 30dk sen nedıyosn be dıye korıdoru ınlettm baska dr. ordayms kıvırdı kızım ne dedım dye. sonra dr. genc kız'dı bana ne aglıosun sankı bıdaha cocugun olmıcak ne bu aglamak dıye azarladı resmen ne dıyosunuz sızya dedm kalktm gdyodum gulmemı mı beklıyosunz dedım bide benı dogumhaneye cıkarmıslardı bosyer yokmus gb hepten stres olmstm eşim geldi eşimi gorunce gulmeler sırıtmalar eşinizin başka sorunları var glb demez mi benm ıcin gerızekalı şey. ben bebegımın derdındeym o bıldıgınz cılve yaptı ya kocama. Erkek dr. vardı da o aldı sözu sonra farkedp onun yüzünden sancım olmstu o an ben vrremedım cevbı ama eşim vermıstı cokguzel.. oyuzden bn de bdha gtmeme kararı aldım normale. tamam orda da cok gızel dr.lar var ılgıalaka iyi ama kendnı blmez bı sözde dr. yuzunden sogudum araştrma hastanesınden de. bebegımdende oldm. Ay vok kınlendım gıdıp goresm geldı şu kızı

bayan doktorlar daha anlayışsız ben oğlumda bi çok doktora gittim bayan doktorlar kadar gereksiz egolu insanlar daha görmedim, 4-5 tane doktor değiştirip en son yine erkek doktorla devam etmiştim daha anlayışlılar vallahi.. bu ali yeşil mesela devlet hastanesinde olabilecek en iyi doktor ne sorsan cevaplıyor güleryüzlü insanı durduk yere germiyor. Allah vicdan versin öbürlerine de ne diyelim..

katılıyorumm şiddetle. büyük konuşmayım bayan dr. a bıdaha asla gıtmem zorda kalmadıkca dr. um erkek suan zaten acayp relaks adam bılere kıskanma duyguları yok egoları yok

İşte böyleleri insanı çileden çıkarıyor, dr olmuş ama insan olmayı becerememiş orda tutup bi güzel yolucan tüm acını hırsını çıkarıcan ama yine sen suçlu olursun

katılıyorumm şiddetle. büyük konuşmayım bayan dr. a bıdaha asla gıtmem zorda kalmadıkca dr. um erkek suan zaten acayp relaks adam bılere kıskanma duyguları yok egoları yok
Kesinlikleee.. ben özelde çok zora ki bayan doktorda karar kıldım ama o da zaten parasını aldığı için mecbur ilgili alakalı davranıyor.. benim doktorun yanında bi de erkek dr vardı adam neşeli şen şakrak giren mutlu mesut çıkıyor benim dr un gülümsediği anlar bile çok nadir doç. olmasa gitmezdim kesinlikle

Aynen ya Neden böylelr yani Ben doktor olsam asla öyle olmazdım dediğin gibi erkekler On Numara eşimin iş arkadaşı hamile benim doktora gitmiş o da biz de ondan duyduk kontrole gitmeye basladm bir gittim Adam benimle 40 dakika konuştu resmen eşim de vardı sanki misafirliktydk çay kahve falan her hasta ile. Bir de biraz kırık gb yani mesleğine olan ilgisine aşık oldum O derece

Aaa aa hadsizze bak boşver canını sıkma seninde bebişin olduğunda (ki olacak) sende ona atmazsın. Benimde bebeğim yoktu gidip milletin bebeğini seviyordum sevebilirim benim yok onlarında olmasın diye mi düşüncez? Saçmalık.. hiç takma kafana.. asıl kemgöz oymuş içi fesatlarla arkadaşlık etme boşver üzülmene değmez böyle insanlar

Ne güzel valla öyle doktoru bulmak gerçekten zor :)) biz buralarda sorduğumuz iki soruya cevap alabilirsek havalara uçuyoruz :))

Sımdılı ozeldekı dr un da erkekmı evet alı yesıl ıyı ama bana ultrason kagıdımı. Vermedı ıstedım cok kucuk falan dedı uzuldum acıkcası tesr anınamı gldm bılmıyorum anlayıslı normalde kesınlıkle her soruya dızgın cevap beren bırı

Ne güzel valla öyle doktoru bulmak gerçekten zor :)) biz buralarda sorduğumuz iki soruya cevap alabilirsek havalara uçuyoruz :))
yok kız benım dr. da kendı muayenehanesı ondan oyle. rahat bıde. ozel hastn.de kurums bagımlı olsa bukadr rhat olamazdı herlde devltte nerde bu seyler. o kötu olayı yasadıktan sonra gdemedm bdha arastrmaya ah ahhh.... neyse hatrlamıcam bdha

Ay ne dıyosun ya saka gıbı ınanamıyorum ya orda kımın parasıyla duruyo onlar terbıyesozler kendılerını bısey sanıyolar ıc aydan sonra cok bısey olmadokca devlete gıtmeme kararı aldm kan verılen yerde bı hemsıre vardı bıkac oay once hamılelık dusunuyosan dıslerıne de baktır falan demıstı ılgılı bırı ama bıyandada o ısı yapmayı bılıyosn ne aglayıp bagrıypsın dıyecek kdr alcaklarda var allaha havale edıyorum

Benim de özel tip merkezi canı. Ondan verdi devlet olsa oda vermezdi

Ya yavru boşver ya ayni sey yeğenimin başına geldi takma kafanı arana mesafe koy öyle insanlarla asıl senin nazarın değmez ona allahım sana yaşatsın inşallah tez zamanda o onun cahilligi
Valla cnm kotu ınsanlar dolu etrafımızda sancı cekıyp kadın aglıyo acılden glmıs dr asostanı bekle sorayla dıyo ama surıuelılere gelınce sıra yok ılk onlar valla allah kımseyı dusunmesn

tabi canm ben mahkemeye verıcektım de eşim ıstemedı dha da moralın bozulcak fln dye Allah hepsnı goruyor canım gungelır onlara da aynıseyler yapılır. Herkes bır degıl tabıkı dedgmzx gb. Cpk ıyıler de var ama ben denk gelemedım hıc bekarken de kontrole gttgmde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…