- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Keske verseydın herkese yapıyolar yanlarına kar kalıyo baskalarının acılarından beslenıyolar terbıyesızlertabi canm ben mahkemeye verıcektım de eşim ıstemedı dha da moralın bozulcak fln dye Allah hepsnı goruyor canım gungelır onlara da aynıseyler yapılır. Herkes bır degıl tabıkı dedgmzx gb. Cpk ıyıler de var ama ben denk gelemedım hıc bekarken de kontrole gttgmde..
Canım hiç öyle düşünme, kardeş gibi büyüdüğüm kuzenim doğum yaptığında foto istemiştim bebeği hem çok uzaktan hemde yüzü kapalı çekip yollamıştı bana, hiç yollama daha iyi diyecektim neyse dedim.. halbuki nazar edecek bi insan değilim bi bebek gördü mü kırk kere maşallah çekerim üstelik kendi çocuğumda var ama o tarz düşünce şekillerine engel olamıyoruz.. ben oğlumdayken her isteyene boy boy atmıştım fotosunu, sosyal medyada paylaşmıştım ağızlarından maşallah kelimesi çıkmadı. Zamanında benden foto isteyenler çocuklarını gizlediler resmen. Bu sefer bende onlara atmıycam ama nazar korkusuna değil meraktan çatlasınlar diye.. üzme sende kendini inşallah en kısa zamanda senin de sağlıklı hayırlı bir evladın olurKızlar morelim çok bozuk anlatamam. Çok sevdiğim bir arkadaşım bugün doğum yaptı msj attım dileklerimi ilettim bebişin fotosunu istedim atmadı hamileyken hep atsana göbşli halini göreyim dedim hep bir bahane buldu teledon bozuldı yok falan dedi gene atmadı çok üstelemedim. Bugünde başka arkadaşım gitmiş hastaneye ben başka şehirdeyim eşimin tahini dolayısıyla o arkadaş attı resmi üzüldüm galiba benim bebiş olmuyor nazara gelir göze gelir diye bana atmıyor bunu anladım morelim çok bozuldu
Pazartesi günü gittiğimde bana da vermemişti canım usg alet bozuk dedi biraz da gergin gibiydi üstünde durmadım zaten verdikleri kağıttan bişey anlaşılmıyo :))Sımdılı ozeldekı dr un da erkekmı evet alı yesıl ıyı ama bana ultrason kagıdımı. Vermedı ıstedım cok kucuk falan dedı uzuldum acıkcası tesr anınamı gldm bılmıyorum anlayıslı normalde kesınlıkle her soruya dızgın cevap beren bırı
Canım teşekkür ederim yorumun için birde 18. gün aslında 2 test yaptım diğerini koymadım. Çünkü çizgilerin ikisi de çok koyuydu hatta T çizgisi C den daha koyuydu ama sanırım test hatalıydı çünkü Control çizgisinden önce T çizgisi bir anda kopkoyu oldu. sonra başka test yaptım onu koydum resimecanım 23.gun cıft cıkmıs ve 22.ggun dhasilik bugun bence catlamış :) ve 10dk ıcınde cıkar zaten 5dksnra da cıkablr tecrubeme dayanarak soyluyorum Lh hemen esıtlık vermıo bazen. dıgerlerını baz al onlar da zaman gectkkce koyulasabılrdı mesela bugunku gb
canım bence boşa evham yapıyorsun kendine. Çoğu insan doğumdan sonra bir müddet resim kimseye göndermiyor. Ben bu durumun seninle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sende içini rahat tut kuzumKızlar morelim çok bozuk anlatamam. Çok sevdiğim bir arkadaşım bugün doğum yaptı msj attım dileklerimi ilettim bebişin fotosunu istedim atmadı hamileyken hep atsana göbşli halini göreyim dedim hep bir bahane buldu teledon bozuldı yok falan dedi gene atmadı çok üstelemedim. Bugünde başka arkadaşım gitmiş hastaneye ben başka şehirdeyim eşimin tahini dolayısıyla o arkadaş attı resmi üzüldüm galiba benim bebiş olmuyor nazara gelir göze gelir diye bana atmıyor bunu anladım morelim çok bozuldu
Bana kucuk zaten dedı banane ben onu oksıcam elımde ıstıyorum hatıra kalsın dogunca ılerde ıns bak sen buydun dıcem ahahaha :)) alı bey cok samımı bırı ıyı bı dr gercektenPazartesi günü gittiğimde bana da vermemişti canım usg alet bozuk dedi biraz da gergin gibiydi üstünde durmadım zaten verdikleri kağıttan bişey anlaşılmıyo :))
Aynen canım :) seversin insallah daha çoookkk görceksin mini minnak hallerini :)Bana kucuk zaten dedı banane ben onu oksıcam elımde ıstıyorum hatıra kalsın dogunca ılerde ıns bak sen buydun dıcem ahahaha :)) alı bey cok samımı bırı ıyı bı dr gercekten
Aynen öyle canım normalde veriyorlar ama çok küçük olduğu için birde daha kese başka bişey yok ondan heralde yoksa benim doktor iyiydidev saçmalık ne demek ultrason vermemk hangi çağdayız ya bunun parasını fln mı hesap edıyolar acbadlkkydlntpl
canım hayır yanlıslık yok t daha koyu olabılır. bu pozitiftır 18. gun pozırıfmıs ki ozaman senın yine. ya aynı renkte olucak ya da t daha koyu canımCanım teşekkür ederim yorumun için birde 18. gün aslında 2 test yaptım diğerini koymadım. Çünkü çizgilerin ikisi de çok koyuydu hatta T çizgisi C den daha koyuydu ama sanırım test hatalıydı çünkü Control çizgisinden önce T çizgisi bir anda kopkoyu oldu. sonra başka test yaptım onu koydum resime
evet yanı sen anlamasan da hatıra sonucta. Kuzum senın akıntı nasıldı bnım durmuo acaba baska bsy mı var. yanı rengı de şeffaf hcbıyermde agrısızı yanma da yok ıltıhap fln oldugunu dusunmuyrm mantar fln da sanmıyrm enson kontrolde hcbsym yoktu. ve cok fazla gazım var aksamda berıBılmıyom kucukmus ne olcak gozukuyo orda mınnacık nenguzel cuzdanıma koyup belkı bakıcam
Beyaz masa var oraya şikayet dilekçesi yazın ben çok kızınca öyle yapıyorum ve gerçekten ilgileniyorlarKeske verseydın herkese yapıyolar yanlarına kar kalıyo baskalarının acılarından beslenıyolar terbıyesızler
hadi ya en ıyısı yazaym bak :)Beyaz masa var oraya şikayet dilekçesi yazın ben çok kızınca öyle yapıyorum ve gerçekten ilgileniyorlar
Eveytbnde gazım var fena dun aksam dısarda yedım keske yemeseydım sankınyedıklerım cok gelıyo tıksınmeye basladım yemek yemekten arık sen test yap bıdahaBeyaz masa var oraya şikayet dilekçesi yazın ben çok kızınca öyle yapıyorum ve gerçekten ilgileniyorlar
evet yanı sen anlamasan da hatıra sonucta. Kuzum senın akıntı nasıldı bnım durmuo acaba baska bsy mı var. yanı rengı de şeffaf hcbıyermde agrısızı yanma da yok ıltıhap fln oldugunu dusunmuyrm mantar fln da sanmıyrm enson kontrolde hcbsym yoktu. ve cok fazla gazım var aksamda berı
kızıcan bana ama kızma mecbur beklıyorum kuzum :) yanlıslk ckmasn diye. ınan evde test var 4tane daha. ama yapmıyorum zaten konusmustuk ya kotuye alıs dıye.ondan rahatım . Ovu. da yaptım acaba yumurtlama mı oluyor dye ıncecık cızgı cıktı yumurtlama da yakın degıl ztn normal doneme gore cokvar dha :) senın de zor gaz olnca cokkotu oluyor ya hatta suan mıdem corba gb calkalanıyor rsmenEveytbnde gazım var fena dun aksam dısarda yedım keske yemeseydım sankınyedıklerım cok gelıyo tıksınmeye basladım yemek yemekten arık sen test yap bıdaha
Dortntane barsa bırını kulan dıgerını ıc gun sonra yap boylede sokulemıyosan hamıle degılsen cok kotu olur cnmkızıcan bana ama kızma mecbur beklıyorum kuzum :) yanlıslk ckmasn diye. ınan evde test var 4tane daha. ama yapmıyorum zaten konusmustuk ya kotuye alıs dıye.ondan rahatım . Ovu. da yaptım acaba yumurtlama mı oluyor dye ıncecık cızgı cıktı yumurtlama da yakın degıl ztn normal doneme gore cokvar dha :) senın de zor gaz olnca cokkotu oluyor ya hatta suan mıdem corba gb calkalanıyor rsmen
aa yok ben bole hemen süngüm duser varsa da azcık dha beklıcem :) ya da enkotu yarn sabah ılknı yaparm ılk ıdrar ıle tamam :)Dortntane barsa bırını kulan dıgerını ıc gun sonra yap boylede sokulemıyosan hamıle degılsen cok kotu olur cnm
Canim merhaba sen ilk pozitif testini adete kaç gün kala yapmıştın? Ve testin adı neydi ?Dortntane barsa bırını kulan dıgerını ıc gun sonra yap boylede sokulemıyosan hamıle degılsen cok kotu olur cnm
Balla bayılcam zaten kafam guzel ılactan ısyerınde mal gobı gezıyomaa yok ben bole hemen süngüm duser varsa da azcık dha beklıcem :) ya da enkotu yarn sabah ılknı yaparm ılk ıdrar ıle tamam :)
24 ocaktı yumurtlamadan on gun sonra batada en fazla 5 bardı uc aydır duzensız adet oluyodum ama tam sımdı hesaplayamıyorum batı 27 30 gun saymam lazmCanim merhaba sen ilk pozitif testini adete kaç gün kala yapmıştın? Ve testin adı neydi ?
Anladım canım teşekkürler cevap için24 ocaktı yumurtlamadan on gun sonra batada en fazla 5 bardı uc aydır duzensız adet oluyodum ama tam sımdı hesaplayamıyorum batı 27 30 gun saymam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?