Valla sabrına hayran kaldım maşallah ben olsam çoktan yapmıştım öyle çok yaptım çıkmayacak biliyorum deyip deyip yaptım harikasın senin yerine bile sabirsizlaniyorumkızıcan bana ama kızma mecbur beklıyorum kuzum :) yanlıslk ckmasn diye. ınan evde test var 4tane daha. ama yapmıyorum zaten konusmustuk ya kotuye alıs dıye.ondan rahatım . Ovu. da yaptım acaba yumurtlama mı oluyor dye ıncecık cızgı cıktı yumurtlama da yakın degıl ztn normal doneme gore cokvar dha :) senın de zor gaz olnca cokkotu oluyor ya hatta suan mıdem corba gb calkalanıyor rsmen
Sorma ya banada verdi ama bakıp bakıp duruyorum kese nerde nekadar anlamıyorum koydum dosyanın içine pazartesi baya belli olur heralde benim bu gün bit bit bişeyler atıyorum içimde kızlar özellikle rahatsız oturunca kalp atışı gibi ama hissediyorum çok tuhafPazartesi günü gittiğimde bana da vermemişti canım usg alet bozuk dedi biraz da gergin gibiydi üstünde durmadım zaten verdikleri kağıttan bişey anlaşılmıyo :))
Yaz ben öyle iki doktoru şikayet ettim annem azarladı diye kaç yaşında kadın delirdim kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yok o işi ya yapmayacaksın yada hakkıyla yapacaksın yok böyle bi dünya tüm hastalarında doğru düzgün gerektiği gibi ilgileneceksin sesiz kalmak çözüm deyil o doktoru 4 kişi şikayet etti şimdi burada yok surmuslerhadi ya en ıyısı yazaym bak :)
Çok tatlı soda içme iyi deyilGazdan sıstım patlıcam soda ıcıyorum ay cok fenayım
Sade soda ıcıyorumÇok tatlı soda içme iyi deyil
canım ama önce C çizgisi yani kontrol çizgisi çıkıyormuş sonra T çizgisi çıkıyormuş. O yaptığım testte C'den önce T çıktı. öyle olunca başka test yaptım onda silik çıktı yinecanım hayır yanlıslık yok t daha koyu olabılır. bu pozitiftır 18. gun pozırıfmıs ki ozaman senın yine. ya aynı renkte olucak ya da t daha koyu canım
Allah Allah ama ztn t ılk basta ıdrar ondan gecıyor zaten garıp geldı dıgerı sıljkse tamam ozman canmcanım ama önce C çizgisi yani kontrol çizgisi çıkıyormuş sonra T çizgisi çıkıyormuş. O yaptığım testte C'den önce T çıktı. öyle olunca başka test yaptım onda silik çıktı yine
ilk haftalarda o pıt pıt atışlar olunca erkek olur diyorlar oğlumda çok oluyordu herkes erkek dedi ve doğru çıktı bunda hiç olmadı ve kızım olacak :)) bakalımm tutcak mı sende deSorma ya banada verdi ama bakıp bakıp duruyorum kese nerde nekadar anlamıyorum koydum dosyanın içine pazartesi baya belli olur heralde benim bu gün bit bit bişeyler atıyorum içimde kızlar özellikle rahatsız oturunca kalp atışı gibi ama hissediyorum çok tuhaf
O gaz hiç bitmiyo felaket bişeyyyGazdan sıstım patlıcam soda ıcıyorum ay cok fenayım
Sısmış hıssedıyorum kendımı valla cok garıpO gaz hiç bitmiyo felaket bişeyyy
Keşke sadece şişlik olsa gaz sancısına ağlayacak duruma geldim bi çok kez :/Sısmış hıssedıyorum kendımı valla cok garıp
Bende oyle sımdıden cnm ya asırı bı agrı yapıyo wc ıhtıyacımı bebek agrısımı ne anlamıyorum cok degısık agrımaya basladı hamışe kalınca zaten cok gazım olurdu normalde sımdı daha fenaKeşke sadece şişlik olsa gaz sancısına ağlayacak duruma geldim bi çok kez :/
Ayağını olabildiğince sıcak tut canım ben tabanı kalın ev botu aldım ona rağmen ayaklarım çok üşüyor ve üsüdükçe gaz sancısı daha katlanılmaz oluyorBende oyle sımdıden cnm ya asırı bı agrı yapıyo wc ıhtıyacımı bebek agrısımı ne anlamıyorum cok degısık agrımaya basladı hamışe kalınca zaten cok gazım olurdu normalde sımdı daha fena
Ben ev botsız yasayamam cnm ev yerden ısıtma sanslıyım bıde kalın corap gıyerm allaha sukur hasta olmadk havalar cok degısken bursa bugun bunltıcı belırsız ne tarafşarda oturuyosun buaradaAyağını olabildiğince sıcak tut canım ben tabanı kalın ev botu aldım ona rağmen ayaklarım çok üşüyor ve üsüdükçe gaz sancısı daha katlanılmaz oluyor
bu arada canım bugün yine aynı saatimde yaptım ve çok koyu oldu yumurtlama gösteriyo yani pozitifAllah Allah ama ztn t ılk basta ıdrar ondan gecıyor zaten garıp geldı dıgerı sıljkse tamam ozman canm
gözunaydın canım cok yakında catlıcak inşallah :)bu arada canım bugün yine aynı saatimde yaptım ve çok koyu oldu yumurtlama gösteriyo yani pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?