İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Valla sabrına hayran kaldım maşallah ben olsam çoktan yapmıştım öyle çok yaptım çıkmayacak biliyorum deyip deyip yaptım harikasın senin yerine bile sabirsizlaniyorum

Pazartesi günü gittiğimde bana da vermemişti canım usg alet bozuk dedi biraz da gergin gibiydi üstünde durmadım zaten verdikleri kağıttan bişey anlaşılmıyo :))
Sorma ya banada verdi ama bakıp bakıp duruyorum kese nerde nekadar anlamıyorum koydum dosyanın içine pazartesi baya belli olur heralde benim bu gün bit bit bişeyler atıyorum içimde kızlar özellikle rahatsız oturunca kalp atışı gibi ama hissediyorum çok tuhaf

hadi ya en ıyısı yazaym bak :)
Yaz ben öyle iki doktoru şikayet ettim annem azarladı diye kaç yaşında kadın delirdim kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yok o işi ya yapmayacaksın yada hakkıyla yapacaksın yok böyle bi dünya tüm hastalarında doğru düzgün gerektiği gibi ilgileneceksin sesiz kalmak çözüm deyil o doktoru 4 kişi şikayet etti şimdi burada yok surmusler

Gazdan sıstım patlıcam soda ıcıyorum ay cok fenayım

canım hayır yanlıslık yok t daha koyu olabılır. bu pozitiftır 18. gun pozırıfmıs ki ozaman senın yine. ya aynı renkte olucak ya da t daha koyu canım
canım ama önce C çizgisi yani kontrol çizgisi çıkıyormuş sonra T çizgisi çıkıyormuş. O yaptığım testte C'den önce T çıktı. öyle olunca başka test yaptım onda silik çıktı yine

Allah Allah ama ztn t ılk basta ıdrar ondan gecıyor zaten garıp geldı dıgerı sıljkse tamam ozman canm

ilk haftalarda o pıt pıt atışlar olunca erkek olur diyorlar oğlumda çok oluyordu herkes erkek dedi ve doğru çıktı bunda hiç olmadı ve kızım olacak :)) bakalımm tutcak mı sende de

Keşke sadece şişlik olsa gaz sancısına ağlayacak duruma geldim bi çok kez :/
Bende oyle sımdıden cnm ya asırı bı agrı yapıyo wc ıhtıyacımı bebek agrısımı ne anlamıyorum cok degısık agrımaya basladı hamışe kalınca zaten cok gazım olurdu normalde sımdı daha fena

Ayağını olabildiğince sıcak tut canım ben tabanı kalın ev botu aldım ona rağmen ayaklarım çok üşüyor ve üsüdükçe gaz sancısı daha katlanılmaz oluyor

Ayağını olabildiğince sıcak tut canım ben tabanı kalın ev botu aldım ona rağmen ayaklarım çok üşüyor ve üsüdükçe gaz sancısı daha katlanılmaz oluyor
Ben ev botsız yasayamam cnm ev yerden ısıtma sanslıyım bıde kalın corap gıyerm allaha sukur hasta olmadk havalar cok degısken bursa bugun bunltıcı belırsız ne tarafşarda oturuyosun buarada

hamişler şu akıntınız nasıl yapısı. benım yıne geldı boyle uzuyor baya beyaza yakın kokusuz. enfeksıyon olnca ztn kokulu ve rengı sarıya dönuk oluyor ondan kontrol ettm

bide gaz sancısından duramıyorum. gaz sancısı ıle beraber akıntı.gelıyor. yarınsabah yapıyorum testı. cıkmazsa sonra tekrr tekrarlarm. yne cıkmazsa dr. yolu gorunduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…