canm ovulasyon akınıtısıda oldu demiştin yumurtluyorsun sanırım :/ bence bi gebelik testi yap ve negatif cıkarsa bugunleri değerlendir.o leklenemler belkide adet kanmasıydıEki Görüntüle 2108336 wheyy kızlarrr ovulasyon testı yaptım ben t cden daha koyu bu neden ya smdıdlkkydlntpl @hatice ayek mi-nick
canm ama ımkansz. bn 15.gun yumurtluyrm. bugun dha 7. burda bırının de glb ovulasyonda pozıtıf cıkmstı testte hamılelgnı ogrenrken.canm ovulasyon akınıtısıda oldu demiştin yumurtluyorsun sanırım :/ bence bi gebelik testi yap ve negatif cıkarsa bugunleri değerlendir.o leklenemler belkide adet kanmasıydı
canm dedgm gibi hamileliktede lh pozitif cıkabiliyor o yuzden dedm gebelik testi yap diye,ama eger gebelik yoksa bu yumurtladıgını gösterir ki her ay aynı tarihte yumurtlama olacak diye birşey yok.ben hala senın hamile oldugunu düsünüyorum ama sen cok sabırlı cıktın :)can
canm ama ımkansz. bn 15.gun yumurtluyrm. bugun dha 7. burda bırının de glb ovulasyonda pozıtıf cıkmstı testte hamılelgnı ogrenrken.
Hemen gebelık testı yap ya yumurtlamamyafa gebelık kesın cıkarEki Görüntüle 2108336 wheyy kızlarrr ovulasyon testı yaptım ben t cden daha koyu bu neden ya smdıdlkkydlntpl @hatice ayek mi-nick
anlamadm cumlenı kız yaptım ovu.nu gordn muHemen gebelık testı yap ya yumurtlamamyafa gebelık kesın cıkar
Bak gebelıktekı lhmı atm sana her ay yumurtlama degısır benım 19 20 de yumurtlarken 16 da yumurtladm hamıle kaldmcan
canm ama ımkansz. bn 15.gun yumurtluyrm. bugun dha 7. burda bırının de glb ovulasyonda pozıtıf cıkmstı testte hamılelgnı ogrenrken.
Gebelık. Testı yap hemen ovu gebelıkte koyulasır kesın cıkar varsa yoksa kesın yumurtluyosun bak benımkıne uc dort gun once yumurtlamıstım buay hamıle kaldımanlamadm cumlenı kız yaptım ovu.nu gordn mu
senin de benm gb poztıfd ve t daha koyu benm de 5.dkda t daha koyuydu. yanı ztn adet olmadan yumurtlayamam adetse o kahve ve sılık olmalydı lh cok. 7.gun dha. yumjrtlamada bıle t bukadr koyu olmuoduGebelık. Testı yap hemen ovu gebelıkte koyulasır kesın cıkar varsa yoksa kesın yumurtluyosun bak benımkıne uc dort gun once yumurtlamıstım buay hamıle kaldım
bakaym smdı ark.a zıyarete gdyoruz amelıyat oldu o hast.de calısıo karısı da. hastane uzak brz. kan vermeye calscm orda. veremezsem ıdrarsa test yapcm sbahGebelık. Testı yap hemen ovu gebelıkte koyulasır kesın cıkar varsa yoksa kesın yumurtluyosun bak benımkıne uc dort gun once yumurtlamıstım buay hamıle kaldım
evet cnm ama kanda ılkgun negatıf cktı dye bekledım. bide kahve akntı kan olaamz dedı dr. e adet olmadan nasl yumurtladım ymrtlamaysa beb ona şaştm yoksa bazen erken oluypr tabı. gebelık degolse artk en azndan yumurtladgmı gormus olcam o da ıyı bısans:)canm dedgm gibi hamileliktede lh pozitif cıkabiliyor o yuzden dedm gebelik testi yap diye,ama eger gebelik yoksa bu yumurtladıgını gösterir ki her ay aynı tarihte yumurtlama olacak diye birşey yok.ben hala senın hamile oldugunu düsünüyorum ama sen cok sabırlı cıktın :)
En gec sabah test yap tamam cınku onın cıkması normalmdegolbakaym smdı ark.a zıyarete gdyoruz amelıyat oldu o hast.de calısıo karısı da. hastane uzak brz. kan vermeye calscm orda. veremezsem ıdrarsa test yapcm sbah
Eger adet degilse zaten yerleşme kanamasıdır canm e o zaman yerlestiyse artk cıkar testte zatenevet cnm ama kanda ılkgun negatıf cktı dye bekledım. bide kahve akntı kan olaamz dedı dr. e adet olmadan nasl yumurtladım ymrtlamaysa beb ona şaştm yoksa bazen erken oluypr tabı. gebelık degolse artk en azndan yumurtladgmı gormus olcam o da ıyı bısans:)
evet canm adet olmadm sancıısını ble cekmedm. inşallah cıksnEger adet degilse zaten yerleşme kanamasıdır canm e o zaman yerlestiyse artk cıkar testte zaten
sence sabah mı yapsam suan ckarmı acba eve gdnce yapsamEn gec sabah test yap tamam cınku onın cıkması normalmdegol
Yaaaaa hemenn yapsana çatlattın bizii ne kadar sabırlısın kuzzzzzzsence sabah mı yapsam suan ckarmı acba eve gdnce yapsam
Ben aksam yapmstm cıkmstı yap bncesence sabah mı yapsam suan ckarmı acba eve gdnce yapsam
kız bende bu sans varken tesaduftur o ovu. da hahahah yapcam eve gdyrmnapaym kotuye alstrdm ztn kendmıYaaaaa hemenn yapsana çatlattın bizii ne kadar sabırlısın kuzzzzzzben bekliyorum yap hemen çıkar senin ki hamilesin ben biliyorum
Heyecanla bekliyorum canımmmm hamilesin inşallahkız bende bu sans varken tesaduftur o ovu. da hahahah yapcam eve gdyrmnapaym kotuye alstrdm ztn kendmı
sanmıyorum da bakalm:)Heyecanla bekliyorum canımmmm hamilesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?