- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Yok ovu gebelıkten once degıl sonra koyulasıyo bat gunumde yada bat bıkacgun gecınce koyulastı benımya ben duymustum ovu. testı gebelıkten dha once gosteryo dıye. suan ckmazsa yne yaparm bkacgune
Atsana testıadet olcak gb hıs de gelıo arada. anlamadım nedne bunlar pof
Canım testi atsnaadet olcak gb hıs de gelıo arada. anlamadım nedne bunlar pof
Gözüm mü beni yanıltıyor bilmiyorum ama ben görüyorum sanki ikinci çizgii sanki yani şaş beş oldum resmenorda t ksmnda beyazlk var gb ama bembeyaz telde bellı olmayablr. bdha asla tesy yapmam adet olamadm ıste buay. tekrar yumurtluorm bellı kı ondanmıs bu akıntı gaz vb
o gordugun kalın bı beyazlık kuzum gerckte o kalın beyaz cızgı ılkkez bole gordm bn deGözüm mü beni yanıltıyor bilmiyorum ama ben görüyorum sanki ikinci çizgii sanki yani şaş beş oldum resmen
Dğer kızlarda baksın ama ben görüyorum sanki
kız evet gordugun beyz gbdır yok yanı negatıfDğer kızlarda baksın ama ben görüyorum sanki
Sanakı tnın orda bıkoyuluk var
o beyaaz cızgı canım.normalde varolan cızgı gorunyyor resmde dha koyu cıkmıs ama gercekteoyle normalde o da olmazdı ama anlamadm. neyse bıraktım oluruna. dr.a randevu alıyorumyarn nasıpseSanakı tnın orda bıkoyuluk var
Erken gebelıkte aynısı cıkmıstı 8. Gunumdu 2 gun sonra pozıtıf oldukız evet gordugun beyz gbdır yok yanı negatıf
ben bunu gormedım okumadm trıbe grmıcem :) eşim zaten senı zorla goturcem gerkirse kan testıne dedı demin o umudu kesmemıs uzuldum ona cok. uzulme yoksa da yumurtlıcagnı gordun ıyıkı ovu. testı yaptın dedı. kızıyor dha yenı evlıyız aglama dıye ama umutlandırmıstı adet olmamam ve ovu. testıErken gebelıkte aynısı cıkmıstı 8. Gunumdu 2 gun sonra pozıtıf oldu
Ovuyu yarn gene yap sen bakalm ne cokcak sıkıklesorse yumurtladn dıcem ama orda kaşn beyazda plsa vızgo bar bekle koyulasabılır bak o testlerde yanlıs cıkmaz kolay kolayben bunu gormedım okumadm trıbe grmıcem :) eşim zaten senı zorla goturcem gerkirse kan testıne dedı demin o umudu kesmemıs uzuldum ona cok. uzulme yoksa da yumurtlıcagnı gordun ıyıkı ovu. testı yaptın dedı. kızıyor dha yenı evlıyız aglama dıye ama umutlandırmıstı adet olmamam ve ovu. testı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?