İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

ya ben duymustum ovu. testı gebelıkten dha once gosteryo dıye. suan ckmazsa yne yaparm bkacgune

ben dedım sızee negatıf suan yaptm beklyrm :) bellydı. belkı bıkcgune kan verrm yne adet olmazsam

kalın bı beyaz cızgı bellı oluo gb ılkkez gordum bole

benm okudugum bazı kısıler onceden gormus herkesde farklı demek. ya o lekeler yerlesme kanamasıysa. zaten ckmaz kı ıdrarda 7gunde anca kanda ckmaz mı. eşim dyo bılacgune yaparsn yne heveslendrp duruo benı

adet olcak gb hıs de gelıo arada. anlamadım nedne bunlar pof

orda t ksmnda beyazlk var gb ama bembeyaz telde bellı olmayablr. bdha asla tesy yapmam adet olamadm ıste buay. tekrar yumurtluorm bellı kı ondanmıs bu akıntı gaz vb

orda t ksmnda beyazlk var gb ama bembeyaz telde bellı olmayablr. bdha asla tesy yapmam adet olamadm ıste buay. tekrar yumurtluorm bellı kı ondanmıs bu akıntı gaz vb
Gözüm mü beni yanıltıyor bilmiyorum ama ben görüyorum sanki ikinci çizgii sanki yani şaş beş oldum resmen

Gözüm mü beni yanıltıyor bilmiyorum ama ben görüyorum sanki ikinci çizgii sanki yani şaş beş oldum resmen
o gordugun kalın bı beyazlık kuzum gerckte o kalın beyaz cızgı ılkkez bole gordm bn de

yani kocam haklı glb o ztn yerlesme kanamasıyssa cıkmaz kı ıdrarda ckması en az 10gun. bosa yaptm bdha yapmıcm.ztn yapasm gelrse dırekt kan:)

Sanakı tnın orda bıkoyuluk var
o beyaaz cızgı canım.normalde varolan cızgı gorunyyor resmde dha koyu cıkmıs ama gercekteoyle normalde o da olmazdı ama anlamadm. neyse bıraktım oluruna. dr.a randevu alıyorumyarn nasıpse

Erken gebelıkte aynısı cıkmıstı 8. Gunumdu 2 gun sonra pozıtıf oldu
ben bunu gormedım okumadm trıbe grmıcem :) eşim zaten senı zorla goturcem gerkirse kan testıne dedı demin o umudu kesmemıs uzuldum ona cok. uzulme yoksa da yumurtlıcagnı gordun ıyıkı ovu. testı yaptın dedı. kızıyor dha yenı evlıyız aglama dıye ama umutlandırmıstı adet olmamam ve ovu. testı

Ovuyu yarn gene yap sen bakalm ne cokcak sıkıklesorse yumurtladn dıcem ama orda kaşn beyazda plsa vızgo bar bekle koyulasabılır bak o testlerde yanlıs cıkmaz kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…