İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ovuyu yarn gene yap sen bakalm ne cokcak sıkıklesorse yumurtladn dıcem ama orda kaşn beyazda plsa vızgo bar bekle koyulasabılır bak o testlerde yanlıs cıkmaz kolay kolay
bıkacgun unutcm bu mevzuları canm. aynen ovu. a bakıcam silik mi dye ama yarndan sonrakı sabah bakıcam cnku 24-36 saate kadr catlıyor ya. dun aksam ılıskı olmstu. Allahn ısı ıste:) yarn da degerlendırcez bakalm:)

Yav bende gördüm gibi kuzum ama du bakalım sen ovu takibi yap silikleşmezse hamilesin demektir:)

Ben ev botsız yasayamam cnm ev yerden ısıtma sanslıyım bıde kalın corap gıyerm allaha sukur hasta olmadk havalar cok degısken bursa bugun bunltıcı belırsız ne tarafşarda oturuyosun buarada
Dikkaldırımdayım canım ben sen hangi taraftasın

Çok tatlı soda içme iyi deyil
Sade ic
orda t ksmnda beyazlk var gb ama bembeyaz telde bellı olmayablr. bdha asla tesy yapmam adet olamadm ıste buay. tekrar yumurtluorm bellı kı ondanmıs bu akıntı gaz vb
Bende görüyorum ben bir senedir yapıyorum bazişte aylar iki üç tane yaptım hiç böyle bişey yoktu ilk kez böyle gördüm daha cok erken olduğu için olabilirmi

gebelik testin negatif canım sanırım yumurtluyosun, bugünü de değerlendir derim nacizane
degerlendırcem canım dun aksam da degerlendırmıstık sonra 2gun sonrasını degerlendrcz. ıyı mı sızce

kes
Sade ic

Bende görüyorum ben bir senedir yapıyorum bazişte aylar iki üç tane yaptım hiç böyle bişey yoktu ilk kez böyle gördüm daha cok erken olduğu için olabilirmi
keske oyle olsa kız. dr.a gdıınce bısorun yok desin de ıcım.rhatlasın artk :)

İki gün değil de bi gün ara verin canım garanti olsun hazır çift çizgiyi yakalamışken
2gunden kastım gün aşırı canım. bugun ve cumartesi aksamı olucak yani. dun aksam da oldu zaten. ıyıkı olmus tesaduf :)

Hiç üzülme canım stres yapma Allah hayırlısını nasip etsin
yenıden yumurtluyorum adet olmadan. cok ışgınc. heveslendk baya gebeym sanıp haha:) onda da poztıf ckıo dye ama ckmadı testte tekrarlıcm bılcgunsonra nolr nolmaz dye. ama degerlendırıyorum bu donemı ovu.testte pozıtf cktı ya :)

Evet canım gördüm hadi bakalım hayırlısı takipteyim hergün bakıyorum yazılanlara

Ben galiba çoçuğumun fotosunu kimseyle paylaşmam uzun süre. Nazardan değil kesinlikle ama orda burda paylaşmak istemiyorum kimseye de göndermek istemiyorum. Ama dediğim gibi nazar yada güven eksikliği yüzünden değil. Çocuğu kendi haline bırakmak isterim galiba :) niye yazdım bunu bende bilmiyorum ama paylaşmak istedim seninle.

Dikkaldırımdayım canım ben sen hangi taraftasın
Emek tarafındayım cnm maalesef ıst a cabuk gıdıp gelmek ıcın gemıye yakın olan tarafı sectık ama bıraz rahatsızız yanı neysekı metroya yakınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…