- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
bıkacgun unutcm bu mevzuları canm. aynen ovu. a bakıcam silik mi dye ama yarndan sonrakı sabah bakıcam cnku 24-36 saate kadr catlıyor ya. dun aksam ılıskı olmstu. Allahn ısı ıste:) yarn da degerlendırcez bakalm:)Ovuyu yarn gene yap sen bakalm ne cokcak sıkıklesorse yumurtladn dıcem ama orda kaşn beyazda plsa vızgo bar bekle koyulasabılır bak o testlerde yanlıs cıkmaz kolay kolay
Yav bende gördüm gibi kuzum ama du bakalım sen ovu takibi yap silikleşmezse hamilesin demektir:)bıkacgun unutcm bu mevzuları canm. aynen ovu. a bakıcam silik mi dye ama yarndan sonrakı sabah bakıcam cnku 24-36 saate kadr catlıyor ya. dun aksam ılıskı olmstu. Allahn ısı ıste:) yarn da degerlendırcez bakalm:)
Dikkaldırımdayım canım ben sen hangi taraftasınBen ev botsız yasayamam cnm ev yerden ısıtma sanslıyım bıde kalın corap gıyerm allaha sukur hasta olmadk havalar cok degısken bursa bugun bunltıcı belırsız ne tarafşarda oturuyosun buarada
Sade icÇok tatlı soda içme iyi deyil
Bende görüyorum ben bir senedir yapıyorum bazişte aylar iki üç tane yaptım hiç böyle bişey yoktu ilk kez böyle gördüm daha cok erken olduğu için olabilirmiorda t ksmnda beyazlk var gb ama bembeyaz telde bellı olmayablr. bdha asla tesy yapmam adet olamadm ıste buay. tekrar yumurtluorm bellı kı ondanmıs bu akıntı gaz vb
gebelik testin negatif canım sanırım yumurtluyosun, bugünü de değerlendir derim nacizaneEki Görüntüle 2108336 wheyy kızlarrr ovulasyon testı yaptım ben t cden daha koyu bu neden ya smdıdlkkydlntpl hatice ayek mi-nick
degerlendırcem canım dun aksam da degerlendırmıstık sonra 2gun sonrasını degerlendrcz. ıyı mı sızcegebelik testin negatif canım sanırım yumurtluyosun, bugünü de değerlendir derim nacizane
keske oyle olsa kız. dr.a gdıınce bısorun yok desin de ıcım.rhatlasın artk :)Sade ic
Bende görüyorum ben bir senedir yapıyorum bazişte aylar iki üç tane yaptım hiç böyle bişey yoktu ilk kez böyle gördüm daha cok erken olduğu için olabilirmi
İki gün değil de bi gün ara verin canım garanti olsun hazır çift çizgiyi yakalamışkendegerlendırcem canım dun aksam da degerlendırmıstık sonra 2gun sonrasını degerlendrcz. ıyı mı sızce
İnşallah canim tüm dualarımız seninle insallahkes
keske oyle olsa kız. dr.a gdıınce bısorun yok desin de ıcım.rhatlasın artk :)
2gunden kastım gün aşırı canım. bugun ve cumartesi aksamı olucak yani. dun aksam da oldu zaten. ıyıkı olmus tesaduf :)İki gün değil de bi gün ara verin canım garanti olsun hazır çift çizgiyi yakalamışken
bakalım canım artk zmaanla gorcez :)Yav bende gördüm gibi kuzum ama du bakalım sen ovu takibi yap silikleşmezse hamilesin demektir:)
Aaa hamilesinnn çok küçük miniciiik
yokk kızz degıl bembeyaz cızgı olan var olan cızgı normalde dhaa bellı telde koyu duruoAaa hamilesinnn çok küçük miniciiik
Hiç üzülme canım stres yapma Allah hayırlısını nasip etsinyokk kızz degıl bembeyaz cızgı olan var olan cızgı normalde dhaa bellı telde koyu duruo
yenıden yumurtluyorum adet olmadan. cok ışgınc. heveslendk baya gebeym sanıp haha:) onda da poztıf ckıo dye ama ckmadı testte tekrarlıcm bılcgunsonra nolr nolmaz dye. ama degerlendırıyorum bu donemı ovu.testte pozıtf cktı ya :)Hiç üzülme canım stres yapma Allah hayırlısını nasip etsin
Evet canım gördüm hadi bakalım hayırlısı takipteyim hergün bakıyorum yazılanlarayenıden yumurtluyorum adet olmadan. cok ışgınc. heveslendk baya gebeym sanıp haha:) onda da poztıf ckıo dye ama ckmadı testte tekrarlıcm bılcgunsonra nolr nolmaz dye. ama degerlendırıyorum bu donemı ovu.testte pozıtf cktı ya :)
Ben galiba çoçuğumun fotosunu kimseyle paylaşmam uzun süre. Nazardan değil kesinlikle ama orda burda paylaşmak istemiyorum kimseye de göndermek istemiyorum. Ama dediğim gibi nazar yada güven eksikliği yüzünden değil. Çocuğu kendi haline bırakmak isterim galiba :) niye yazdım bunu bende bilmiyorum ama paylaşmak istedim seninle.Canım hiç öyle düşünme, kardeş gibi büyüdüğüm kuzenim doğum yaptığında foto istemiştim bebeği hem çok uzaktan hemde yüzü kapalı çekip yollamıştı bana, hiç yollama daha iyi diyecektim neyse dedim.. halbuki nazar edecek bi insan değilim bi bebek gördü mü kırk kere maşallah çekerim üstelik kendi çocuğumda var ama o tarz düşünce şekillerine engel olamıyoruz.. ben oğlumdayken her isteyene boy boy atmıştım fotosunu, sosyal medyada paylaşmıştım ağızlarından maşallah kelimesi çıkmadı. Zamanında benden foto isteyenler çocuklarını gizlediler resmen. Bu sefer bende onlara atmıycam ama nazar korkusuna değil meraktan çatlasınlar diye.. üzme sende kendini inşallah en kısa zamanda senin de sağlıklı hayırlı bir evladın olur
Ben galiba çoçuğumun fotosunu kimseyle paylaşmam uzun süre. Nazardan değil kesinlikle ama orda burda paylaşmak istemiyorum kimseye de göndermek istemiyorum. Ama dediğim gibi nazar yada güven eksikliği yüzünden değil. Çocuğu kendi haline bırakmak isterim galiba :) niye yazdım bunu bende bilmiyorum ama paylaşmak istedim seninle.
Emek tarafındayım cnm maalesef ıst a cabuk gıdıp gelmek ıcın gemıye yakın olan tarafı sectık ama bıraz rahatsızız yanı neysekı metroya yakınızDikkaldırımdayım canım ben sen hangi taraftasın
Canım bencede var gibi duruyor umudumuzu kaybetmeyelimmmyani kocam haklı glb o ztn yerlesme kanamasıyssa cıkmaz kı ıdrarda ckması en az 10gun. bosa yaptm bdha yapmıcm.ztn yapasm gelrse dırekt kan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?