- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
saol kuzum bugün yine yapıcam bakalım silikleşmiş olacak mıgözunaydın canım cok yakında catlıcak inşallah :)
canım bu durumu çok okudum bu forumda ovulasyon testi ile çok öncesinde hamileliğini öğrenenler vardı. Bence sende hamile olabilirsin. adet Bat ne zaman?Eki Görüntüle 2108336 wheyy kızlarrr ovulasyon testı yaptım ben t cden daha koyu bu neden ya smdıdlkkydlntpl hatice ayek mi-nick
bnm 8gun gectı sadece azkekelnmem oldu canm Adet gecikmesinden 2 gün sonra o da 3 gün sürdü Yani bugün Adetin 8. Günü takvime göre ama ben tekrar yumurtlayacağımı görünüyor çok ilginç anlayamadım Gebelik testinde negatif çıktı. Inanılmaz bir Akıntım var du dün tam ovulasyon akıntısı. Şu an lh testı Çok Çok silik olmalıydı takvime görecanım bu durumu çok okudum bu forumda ovulasyon testi ile çok öncesinde hamileliğini öğrenenler vardı. Bence sende hamile olabilirsin. adet Bat ne zaman?
kısacık hamılelıgmde bBen de öyleydim canım çok erken başlamıştı benm de ogrendıgım zmanlardan once ve devamnda oldu. hatta buhafta da oyleyım uyanıp mutfaa gıdıyorumm cok yemeye.,heveslenmıstm neguzel yıne hamıleym glb dye. coknormall bu yasadıgınnn :)Gunaydın kızlar bız calısanlara gun cok erken baslıyor benım mınnos bazen sabahları hatta gece bıle cok acıktırıyor benı ya ben acıkmaya alıskın degılım mıde bulantısı yapıyor bukadar erken acıktırması nomalmı kı sızler nasılsınız
Ben çoktan kaybettim canım o kadar düzenliydim evlilk oncesı ve sonrası. smdı olan cok uzucu benm ıcn kımbılr buay kacnya yymurtluyrm. oyuzden degerlendırıyorum bugunlerı. nasıpCanım bencede var gibi duruyor umudumuzu kaybetmeyelimmm
Isterınde resmen yemek aradım yaa saka gıbı felaketım bugun dana gıbı yemek ıstıyorum ahahaha yuzumde ıkıtane sıvılce cıktıkısacık hamılelıgmde bBen de öyleydim canım çok erken başlamıştı benm de ogrendıgım zmanlardan once ve devamnda oldu. hatta buhafta da oyleyım uyanıp mutfaa gıdıyorumm cok yemeye.,heveslenmıstm neguzel yıne hamıleym glb dye. coknormall bu yasadıgınnn :)
canım muhtemelen hamilesin geç döllenme olmuştur belki ben bunun yumurtlama olduğunu düşünmüyorum. bi kaç gün daha üst üste yapmaya devam et bence ovulasyon testine. Hergün koyu devam ederse bence hamilesin. ayyyy hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz :)bnm 8gun gectı sadece azkekelnmem oldu canm Adet gecikmesinden 2 gün sonra o da 3 gün sürdü Yani bugün Adetin 8. Günü takvime göre ama ben tekrar yumurtlayacağımı görünüyor çok ilginç anlayamadım Gebelik testinde negatif çıktı. Inanılmaz bir Akıntım var du dün tam ovulasyon akıntısı. Şu an lh testı Çok Çok silik olmalıydı takvime göre
kuzum bana denılenler hep dogrumus. kendıme dededım bugun sna da dıyrm kendini dinleme böyle baksana nasıl psikolojik oluyor benden örnek mesela neler oldu yumurtlama dan sebep cıktı :) akısına bırak olmaz ınsallah adetKızlar bugün adet olucam benAMA sanki olmicakmisim gibi hissediyorum. Saçma şeylere ağlamadım. Çok sinirlenmedim hiç biseye. Normalde adetten 3-4 gün önce eşimle kanlı Bicakli olurum hahahha
bnm 8gun gectı sadece azkekelnmem oldu canm Adet gecikmesinden 2 gün sonra o da 3 gün sürdü Yani bugün Adetin 8. Günü takvime göre ama ben tekrar yumurtlayacağımı görünüyor çok ilginç anlayamadım Gebelik testinde negatif çıktı. Inanılmaz bir Akıntım var du dün tam ovulasyon akıntısı. Şu an lh testı Çok Çok silik olmalıydı takvime göre[/QUOTE sen ne zaman doktora görünecektin bu gün diye hatırlıyorum bi kan ver t
Sağ ol canım Desteğin için Akıntım yumurtlama akıntısına da benziyordu işin kötüsü hamilelikte de öyle oluyor akıntı ama dun çok fazlaydı Döngüm şaştı diye erken yumurtlamış da olabilirim herhalde. Randevu alayım inşallah iki gün için boşluğu vardır doktorun o da bakar yumurta var mı yok mu ne kdr olgun vs. eşim de dıyor hcg gecse ıdrara nasl gecsın dha yenı lekelendın fln. erkekler de fena bılmedklrı yok sayemızde :) ama hayaller ıste bende umut 0 zaten yumurtlama olarak bakıyorum nasip kuzum çok sağol:)canım muhtemelen hamilesin geç döllenme olmuştur belki ben bunun yumurtlama olduğunu düşünmüyorum. bi kaç gün daha üst üste yapmaya devam et bence ovulasyon testine. Hergün koyu devam ederse bence hamilesin. ayyyy hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz :)
Olmazmi canım ben test yapmadan önce eşim kızlara dikkat edin annenizin karnında bebek var dedi bende şüpheleniyordum zaten ertesi gün test yaptım pozitif haberi verdim ben zaten biliyorum dedi bilmisSağ ol canım Desteğin için Akıntım yumurtlama akıntısına da benziyordu işin kötüsü hamilelikte de öyle oluyor akıntı ama dun çok fazlaydı Döngüm şaştı diye erken yumurtlamış da olabilirim herhalde. Randevu alayım inşallah iki gün için boşluğu vardır doktorun o da bakar yumurta var mı yok mu ne kdr olgun vs. eşim de dıyor hcg gecse ıdrara nasl gecsın dha yenı lekelendın fln. erkekler de fena bılmedklrı yok sayemızde :) ama hayaller ıste bende umut 0 zaten yumurtlama olarak bakıyorum nasip kuzum çok sağol:)
Haklısın kız. Ben zaten hamile değilim 2 gün önce kan tahlili yaptım 1 çıktı :)kuzum bana denılenler hep dogrumus. kendıme dededım bugun sna da dıyrm kendini dinleme böyle baksana nasıl psikolojik oluyor benden örnek mesela neler oldu yumurtlama dan sebep cıktı :) akısına bırak olmaz ınsallah adet
Evet canim doğrusu o ama eyer gebeysen ve çalışmalarda devam ediyosunuz ilk üç ay ıkıncıye de kalma olasılığın var allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin insallahHayır ben doktor randevusu almadım henüz .doktorum bekle demişti Kan falan vermem Canım ben bir daha yaklaşık 1 hafta boyunca test falan yok. Kafamda tamamen bitirdim çünkü bu süre zarfında doktora gideceğim bugün arayacağım Umarım yarına çok hastası yoktur artık Doktor ne derse ona göre hareket edeceğim
Bu sefer gerçekten Bıraktım bennn duzenım bozulmasa ovu.bıle yapmıcaktm yaaa dr.dogum kontrol verırse ıcmem ibrahm saracoglu kurlernden yaparm. sogan suyu polıkıstıgı gecıren tekseymıs mesela. butarz kurler yaparmHaklısın kız. Ben zaten hamile değilim 2 gün önce kan tahlili yaptım 1 çıktı :)
bende lekelenmenin yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum canım. birde internette yerleşme kanaması hesaplama takvimleri var bir de onunla karşılatır istersen lekelenmeni. ama bu kadar çabuk evdeki gebelik testlerinde çıkmaz bence en güzeli kan tahliliSağ ol canım Desteğin için Akıntım yumurtlama akıntısına da benziyordu işin kötüsü hamilelikte de öyle oluyor akıntı ama dun çok fazlaydı Döngüm şaştı diye erken yumurtlamış da olabilirim herhalde. Randevu alayım inşallah iki gün için boşluğu vardır doktorun o da bakar yumurta var mı yok mu ne kdr olgun vs. eşim de dıyor hcg gecse ıdrara nasl gecsın dha yenı lekelendın fln. erkekler de fena bılmedklrı yok sayemızde :) ama hayaller ıste bende umut 0 zaten yumurtlama olarak bakıyorum nasip kuzum çok sağol:)
Dün akşam eşim bunu dedi bana sen hamilesin ama ikinciye yumurtluyorsun ıkıtane dogucak bak bıkadında boyle hamıle kalmıs ya dedı. neguldum ona. hala hamılesın dıyo bak burda bebiş var deyp duruo benı sınır edyo:))Evet canim doğrusu o ama eyer gebeysen ve çalışmalarda devam ediyosunuz ilk üç ay ıkıncıye de kalma olasılığın var allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?