İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Gunaydın kızlar bız calısanlara gun cok erken baslıyor benım mınnos bazen sabahları hatta gece bıle cok acıktırıyor benı ya ben acıkmaya alıskın degılım mıde bulantısı yapıyor bukadar erken acıktırması nomalmı kı sızler nasılsınız

canım bu durumu çok okudum bu forumda ovulasyon testi ile çok öncesinde hamileliğini öğrenenler vardı. Bence sende hamile olabilirsin. adet Bat ne zaman?
bnm 8gun gectı sadece azkekelnmem oldu canm Adet gecikmesinden 2 gün sonra o da 3 gün sürdü Yani bugün Adetin 8. Günü takvime göre ama ben tekrar yumurtlayacağımı görünüyor çok ilginç anlayamadım Gebelik testinde negatif çıktı. Inanılmaz bir Akıntım var du dün tam ovulasyon akıntısı. Şu an lh testı Çok Çok silik olmalıydı takvime göre

kısacık hamılelıgmde bBen de öyleydim canım çok erken başlamıştı benm de ogrendıgım zmanlardan once ve devamnda oldu. hatta buhafta da oyleyım uyanıp mutfaa gıdıyorumm cok yemeye.,heveslenmıstm neguzel yıne hamıleym glb dye. coknormall bu yasadıgınnn :)

Canım bencede var gibi duruyor umudumuzu kaybetmeyelimmm
Ben çoktan kaybettim canım o kadar düzenliydim evlilk oncesı ve sonrası. smdı olan cok uzucu benm ıcn kımbılr buay kacnya yymurtluyrm. oyuzden degerlendırıyorum bugunlerı. nasıp tam ovu testıne basladım duzenm gttı resmen şaka gb. belkı de psık. yaptı bunu keske hc yapmasydm dyrm ama dr. demıstı başla 3 ay bu testle hamıle kalamazsan gel dıye tekrar.

Isterınde resmen yemek aradım yaa saka gıbı felaketım bugun dana gıbı yemek ıstıyorum ahahaha yuzumde ıkıtane sıvılce cıktı

Kızlar bu arada Ne kadar zamandır ovülasyon testi yapıyorsunuz yani ben daha 4 aydır korunmuyorum ilk ay düşüğüm oldu ikinciye yaptım ovülasyon buay ve doktor bana 3 ay boyunca uygulucaksın hamilelik olmazsa sonrasında Geleceksin dedi Muhtemelen bıraktıracak ovulasyonu. Baska bısey yapıcak heralde. sızcd hemen gtmelımıyım bıkac ay dha mı denesem. Dr.umdan cok memnunum ama baska dr. a da cıkcm ztn bıkacgune . Iyi bi dr daha bulduk

Kızlar bugün adet olucam ben AMA sanki olmicakmisim gibi hissediyorum. Saçma şeylere ağlamadım. Çok sinirlenmedim hiç biseye. Normalde adetten 3-4 gün önce eşimle kanlı Bicakli olurum hahahha

canım muhtemelen hamilesin geç döllenme olmuştur belki ben bunun yumurtlama olduğunu düşünmüyorum. bi kaç gün daha üst üste yapmaya devam et bence ovulasyon testine. Hergün koyu devam ederse bence hamilesin. ayyyy hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz :)

Kızlar bugün adet olucam ben AMA sanki olmicakmisim gibi hissediyorum. Saçma şeylere ağlamadım. Çok sinirlenmedim hiç biseye. Normalde adetten 3-4 gün önce eşimle kanlı Bicakli olurum hahahha
kuzum bana denılenler hep dogrumus. kendıme dededım bugun sna da dıyrm kendini dinleme böyle baksana nasıl psikolojik oluyor benden örnek mesela neler oldu yumurtlama dan sebep cıktı :) akısına bırak olmaz ınsallah adet

Sağ ol canım Desteğin için Akıntım yumurtlama akıntısına da benziyordu işin kötüsü hamilelikte de öyle oluyor akıntı ama dun çok fazlaydı Döngüm şaştı diye erken yumurtlamış da olabilirim herhalde. Randevu alayım inşallah iki gün için boşluğu vardır doktorun o da bakar yumurta var mı yok mu ne kdr olgun vs. eşim de dıyor hcg gecse ıdrara nasl gecsın dha yenı lekelendın fln. erkekler de fena bılmedklrı yok sayemızde :) ama hayaller ıste bende umut 0 zaten yumurtlama olarak bakıyorum nasip kuzum çok sağol:)

Hayır ben doktor randevusu almadım henüz .doktorum bekle demişti Kan falan vermem Canım ben bir daha yaklaşık 1 hafta boyunca test falan yok. Kafamda tamamen bitirdim çünkü bu süre zarfında doktora gideceğim bugün arayacağım Umarım yarına çok hastası yoktur artık Doktor ne derse ona göre hareket edeceğim

Olmazmi canım ben test yapmadan önce eşim kızlara dikkat edin annenizin karnında bebek var dedi bende şüpheleniyordum zaten ertesi gün test yaptım pozitif haberi verdim ben zaten biliyorum dedi bilmis

Haklısın kız. Ben zaten hamile değilim 2 gün önce kan tahlili yaptım 1 çıktı :)

Evet canim doğrusu o ama eyer gebeysen ve çalışmalarda devam ediyosunuz ilk üç ay ıkıncıye de kalma olasılığın var allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin insallah

Haklısın kız. Ben zaten hamile değilim 2 gün önce kan tahlili yaptım 1 çıktı :)
Bu sefer gerçekten Bıraktım bennn duzenım bozulmasa ovu.bıle yapmıcaktm yaaa dr.dogum kontrol verırse ıcmem ibrahm saracoglu kurlernden yaparm. sogan suyu polıkıstıgı gecıren tekseymıs mesela. butarz kurler yaparm

bende lekelenmenin yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum canım. birde internette yerleşme kanaması hesaplama takvimleri var bir de onunla karşılatır istersen lekelenmeni. ama bu kadar çabuk evdeki gebelik testlerinde çıkmaz bence en güzeli kan tahlili

Evet canim doğrusu o ama eyer gebeysen ve çalışmalarda devam ediyosunuz ilk üç ay ıkıncıye de kalma olasılığın var allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin insallah
Dün akşam eşim bunu dedi bana sen hamilesin ama ikinciye yumurtluyorsun ıkıtane dogucak bak bıkadında boyle hamıle kalmıs ya dedı. neguldum ona. hala hamılesın dıyo bak burda bebiş var deyp duruo benı sınır edyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…