İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

2.ye yumurtlama olduysa ocakta. ılıskı tarihlerı ıle tutuyor canm. bakalım dr. ne der acaba 1hafta sonraya kan artk verırsem. cok,yoruldm yanı 1haftada cunku

Isterınde resmen yemek aradım yaa saka gıbı felaketım bugun dana gıbı yemek ıstıyorum ahahaha yuzumde ıkıtane sıvılce cıktı
sivilceee bebişin seni kuskanıyo anlasılan :) mıde bulantın olmasn da canım ye bol bol şifa olsunnn vıtamın olsun yegenımze :)))

2.ye yumurtlama olduysa ocakta. ılıskı tarihlerı ıle tutuyor canm. bakalım dr. ne der acaba 1hafta sonraya kan artk verırsem. cok,yoruldm yanı 1haftada cunku
çok merak ediyorum canım hadi ilk güzel haber senden gelsin sonra sırayla hepimizden :) sonucu öğrendiğinde beni de etiketleyerek haber ver canım ::)

çok merak ediyorum canım hadi ilk güzel haber senden gelsin sonra sırayla hepimizden :) sonucu öğrendiğinde beni de etiketleyerek haber ver canım ::)
Zaten ocaktan hamile değilsem Bu aydan çok erken öğreneceğim kesin Şu an yumurtladığım için haha. cunku yumurtlamadan 14gun sonrası falan adet olur bılındgı uzre :) eşimin d.günü 2 mart. hep dıyodum duzenlıyken tam adet gunune denk gelcek dıye d.gnu ogreneblr mym bebek var mı acaba dye. ama sımdı baya oncesne denk gelcek. belkıde kader. buyuzden boyle oldu hahah:)

sivilceee bebişin seni kuskanıyo anlasılan :) mıde bulantın olmasn da canım ye bol bol şifa olsunnn vıtamın olsun yegenımze :)))
Sabah bulanıyo acken cnm ama suan oyle asırı degıl ay bebek olusuyodur ıns ıcımde kesecık buyusunde ıns sen ovu yaptınmı

Sabah bulanıyo acken cnm ama suan oyle asırı degıl ay bebek olusuyodur ıns ıcımde kesecık buyusunde ıns sen ovu yaptınmı
yapmadım canım aynı saatte yapıcam her dk nornalde de yapmam ztn hemen sılıklesmıcegı ıcn. akıntıma gore yapıcam. o aclık bulantısı bende de oluyo ıste blıo msn sbaah 5de uyanyrm ucgundurm bu ovu. sılıklesmezse hamılelk anlamına mı gelıyor yaa

Yanlış dusunuyon bn 10 sa sabh koyuyu yakaladım 15 te oglen sılıklestı

Yanlış dusunuyon bn 10 sa sabh koyuyu yakaladım 15 te oglen sılıklestı
aa ozmaan bakaym canm dogru aslonda anıden duser ya pikten sonra ben oyle bakmamıstım hıc. ertesı gune bakmıstım mesela sılıklesmeye basladıgını oyle goruodum. kahvaltı yapmadan mı bakaym sabah ılk ıdrar olmıcak buzaten uyanmstm 8de. yoksa 3gb mı yapsam bıcok yerde 3ten sonrası dyordu hep

Gebelik testi için sabah ilk idrar diyorlar canım ama. Ovü yapmaya ben adet bitince bi kaç gün sonra başlıyorum bu ay yumurtalama 5 i diyordu ben 3 ünde yakaladım her ay yakalıyorum ama olmuyor. Nasip birazda canım umudunu kaybetme olur Allah'ın izniyle bizimde 4 ay çok değil benim daha uzun oldu

Valla ben aksam 6 danyaptım ıkısıde esıt koyuydu ertesı gun sabah yaptm pık oldu 3 te sılıklestı aksam 9 gıbı yaptm ıyıce sılıklestı haftasonuna denk geldı sık yapmasam yakalayamazdım yumurtlama akıntımmolmadınbak hamıle kalamazdım kacırırdım sadece gogus agrım olmstu bıanda sılıklesınce yumurtlamadımm sanabılırdın

Kız ben ovulasyon testini 13 gün yapıyordum daha dün 7. Günndu düşün:) 15 gün yumurtladığımı biliyordum ve geçtiğimiz 2 ay 15 gün pik gördüm zaten Bir önceki aylarda da 15.gün yumurtluyordum adet döngüm 30 günde bir Çünkü şaşmıyordu hıc. ne zaman ki ovülasyon testi yapmaya başladım ertesi ay mahvolduduzen.. Yani bu ay:)

Bu arada evet gebelik ilk idrar ama ovulasyon ilk İdrarla yapıldığında yanlış negatif sonuç veriyormuş O yüzden ilk idrar ovülasyonda öneril miyor. Ve en güzel saatte üçmüş:) Doktorum bana ovülasyon testi 2 günde bir yapacaksın dedi zaten Önemli olan Piki görmek miş onu görünce akşamında ilişki ve iki gün sonra dedi zaten yumurta da bir gün yaşayabildiği ne göre her türlü denk geliyor Çift çizgi görünce:)

Canım Evet iyi ki yapmışsın zaten Pik olduğuı cok yakın saatlerde çatlayacağı anlamına geliyor. Yani gündüz silikleşme yi Görmeseydin de akşamında ilişki yapardın zaten silikleşince ilişki değil piki gördüğünde önemli ve ıkıgun sonrasndakı. 24saat canlı kalıyor ya yımurta ay keske dha fazla kalsa canlı neguzel olurdu Ben de dediğin gibi bakayım Sil ekleşmiş mi yumurtlamış mıyım iki gün daha cok koyu çıkarsa sıkıntı olur herhalde biraz ovu. degıldıye dusunucem

Benm 14 unde yumuetlama oldu ben 11 13 14 15 ılıskı oldu
n

Benm 14 unde yumuetlama oldu ben 11 13 14 15 ılıskı oldu

n
bız de bu gectıgımız ay okdr degerlendırdık ki ocakta işte. 15.gun yumurtam catladı ya 9.11.12.14.15. 16. gun oldu hatta dedım bukadr ılıskıye ragmen tutmaZsa bırakcam bu testı pes dye :)

bız de bu gectıgımız ay okdr degerlendırdık ki ocakta işte. 15.gun yumurtam catladı ya 9.11.12.14.15. 16. gun oldu hatta dedım bukadr ılıskıye ragmen tutmaZsa bırakcam bu testı pes dye :)
Hahhhaaa oyle cnm ılıskınden sonra yatmaya calıs kocayada neker bulduysam dayadım yrdı sımdı bıraydr kardes gıbıyız

Hahhhaaa oyle cnm ılıskınden sonra yatmaya calıs kocayada neker bulduysam dayadım yrdı sımdı bıraydr kardes gıbıyız
ilk ay tuttuysa muhtemelen sperm kalıtesınde de sorun oldugunu sanmıyrm demıstı dr. bu test ılerleyen zamanlarda yapılan testmıs ztn bızım ıcin cok erkenmus bunun ıcın. kecıboynuzu pekmezi şurubu var ondan ıcırmeye basladm hahahah yatyorum dun aksam 20dk fln yattm kalkmadm:) ama pek alakası var mı blmyrm ılk ay hıc yatmadm hatta hemen wc gıdıodum dakıkasnda tuttu. :) hemn gıdıyor demekkı afacanlar

Canım Bir de dün ben yumurta kokusundan tiksindm en sevdıgım seydır haslanmıs yumurta. dedım herlde psıko. ya da bebek var mı. meger yumurtlama belrtısı olarak yuksek duzeyde koku görme ses artısı olurmus. ondandı demek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…