- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bnm buay yapyım seyı soylım hergun bır ıncır ve havuc yedım esıme kecıboynuzu ıspanak brokolı esım asla yemez spermlerı artırıyomus dedm adam yedı baş kaymak tatlılar cevız kuruyemıs allah ne verdyse dayadım valla ben Cumartesi aksamı 1 2 saat ayaklarıdıkıp yattım o tuttu dıye dusunuyorum yada oaza gunu aksam da yaptık ozamanda sabaha kdr mecbur yattımCanım Bir de dün ben yumurta kokusundan tiksindm en sevdıgım seydır haslanmıs yumurta. dedım herlde psıko. ya da bebek var mı. meger yumurtlama belrtısı olarak yuksek duzeyde koku görme ses artısı olurmus. ondandı demek:)
canım sanırım aynı durumları yaşıyoruz bende bekliyorum ve eşimin doğum günü mart ın ilk haftası ona doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum Allah'ım inşallah bize nasip eder canımZaten ocaktan hamile değilsem Bu aydan çok erken öğreneceğim kesin Şu an yumurtladığım için haha. cunku yumurtlamadan 14gun sonrası falan adet olur bılındgı uzre :) eşimin d.günü 2 mart. hep dıyodum duzenlıyken tam adet gunune denk gelcek dıye d.gnu ogreneblr mym bebek var mı acaba dye. ama sımdı baya oncesne denk gelcek. belkıde kader. buyuzden boyle oldu hahah:)
ay neguzel ınsallah canım okadar ıstyorum ki bunu. onu sevındırmeyı. Sen de ben de bunu tadabılelımmm bu surprızı. mesela eşim de cok ıstıyor ama bnm kadr kafaya takmıyor daha yenı evlıyz dyor takma dıyor herseyı bız kadınlar buyutuyoruz vallahı :)canım sanırım aynı durumları yaşıyoruz bende bekliyorum ve eşimin doğum günü mart ın ilk haftası ona doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum Allah'ım inşallah bize nasip eder canım
hmm demekkı faydası da var. benm koca da tatlı manyagı zaten hele ki fıstık yer hep. tahın pekmez bal. her tatlıyı balla yer falan :) şu kecıboynuzundan da yedıreym surubunu ıcıyor ama brokolıde oldgunu hıc bılmıyodum bak. pekı incir dediğin kuru incir ben cok sevıyrm o olurmuBnm buay yapyım seyı soylım hergun bır ıncır ve havuc yedım esıme kecıboynuzu ıspanak brokolı esım asla yemez spermlerı artırıyomus dedm adam yedı baş kaymak tatlılar cevız kuruyemıs allah ne verdyse dayadım valla ben Cumartesi aksamı 1 2 saat ayaklarıdıkıp yattım o tuttu dıye dusunuyorum yada oaza gunu aksam da yaptık ozamanda sabaha kdr mecbur yattım
banada aynı gbi geldi canm ovulasyon olsaydı hemen silikleşirdikızlarrr ovulasyon testimmmm sizce nasıl. bana dunle aynı geldı
a sus kız belkı daha yumurtlamadm aaa :) akıntı devam cnku aksam ve yarn da yapıcambanada aynı gbi geldi canm ovulasyon olsaydı hemen silikleşirdidlkkydlntpl dedgi gbi birkaç saatte silikleşir normalde,hamilelik olabbilir:)
kız pik yapması öle 2 gün sürmez,bian olur ve gider yanii senin hcg dede silik cizgi var ama sen kabul etmiyon,kız ben öneden olmayan ikinci cizgiyi ısrarla var diyodum sen tam tersi cıktın :)a sus kız belkı daha yumurtlamadm aaa :) akıntı devam cnku aksam ve yarn da yapıcam
Bnce hamılesın baskada bısı demıyoruma sus kız belkı daha yumurtlamadm aaa :) akıntı devam cnku aksam ve yarn da yapıcam
o silik dedıgın beyaz kısmı dyodum ya duan yk mesela hıc:) var olan yerdı ondan be. ama emn mısınz hemen mı sılıklesmelydıkız pik yapması öle 2 gün sürmez,bian olur ve gider yanii senin hcg dede silik cizgi var ama sen kabul etmiyon,kız ben öneden olmayan ikinci cizgiyi ısrarla var diyodum sen tam tersi cıktın :)
bende öyle oluyordu canm,zaten normal yumurtlama zamanında değil ne bileyim bana gebelik gbi geldi hcg varsa elinde yap bence cunku hcg de benm ilk senin dün yaptgn gbiydi aksamına tekrar yaptım onda bile netleşmitştio silik dedıgın beyaz kısmı dyodum ya duan yk mesela hıc:) var olan yerdı ondan be. ama emn mısınz hemen mı sılıklesmelydı
var yapmıcam canm ama. ablamın calstgı hast.dekı dr.a randevu alcm busfer. smdı ona anlattım durumu gtmek ıstedgım dr.a sordurtcak durumu. ona gore randevu alıcam beklesın veya beklemesın dye dıcek yumurtlama testını sorduruyorum sılıklesmemesı nrmal mı dye :))) cevaba gore alıcam randevuyu yarnbende öyle oluyordu canm,zaten normal yumurtlama zamanında değil ne bileyim bana gebelik gbi geldi hcg varsa elinde yap bence cunku hcg de benm ilk senin dün yaptgn gbiydi aksamına tekrar yaptım onda bile netleşmitşti
oda olur direk doktora gitmen daha iyi oda ultrasondan şüphelenirse kan ister zaten hadi heyecanla bekliyoruz haberinivar yapmıcam canm ama. ablamın calstgı hast.dekı dr.a randevu alcm busfer. smdı ona anlattım durumu gtmek ıstedgım dr.a sordurtcak durumu. ona gore randevu alıcam beklesın veya beklemesın dye dıcek yumurtlama testını sorduruyorum sılıklesmemesı nrmal mı dye :))) cevaba gore alıcam randevuyu yarn
okadar kotu muyapıyor o yaKızlar bu progestan dna nefret ettım cok koroyum suan salakca yazıyo olabılırım kendımdendegılım cok koru afedersınız alkol almıs gıbıyım vaşla nabıcam bılmıyorum işte bayılmazsam ıyıdır
ben once bı ogreneym de. cunku ılk ay yaptgm ovu. resmne baktm ıkıgun sonra sabah 11de sılıklesmıs ovulasyonum canm:) hepsnı cekmstm altalta koyupoda olur direk doktora gitmen daha iyi oda ultrasondan şüphelenirse kan ister zaten hadi heyecanla bekliyoruz haberini
git bakalım ne diyecek,bendede aynı gün silikleşirdi hep hattaben once bı ogreneym de. cunku ılk ay yaptgm ovu. resmne baktm ıkıgun sonra sabah 11de sılıklesmıs ovulasyonum canm:) hepsnı cekmstm altalta koyup
gecen aykı de ertesı gun sılıklesmıs yaaa. belkı de dedgn gb o 1gunluk arada test yapmamstm ya ılkay ozman da sılıktı belkı ben onu dusunmedm hahaha:) hast.de evıme arabayla 2dk mesafe esım dedı gıt ıstersen smdı dedm hayr senısz gtmem ztngit bakalım ne diyecek,bendede aynı gün silikleşirdi hep hattadlkkydlntpl gönderdiği ovulasyon testlerine baktm şimdi ondada hemen silikleşmiş,ama kişiden kişiye değişir tabi..
Okdr kotukı cumaya gıtsınler işte vurcam masaya kafayo yarm saaat barıokadar kotu muyapıyor o yadıkkat et keske ızın alablsen ısten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?