- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
yani hamılesın dye 3gun poztıfı verdı oyle mi:)Aynen buntestler 3 gunde
Bu gonderdıklerım yumuurtlama zamanı atm sana hamılelıkte pozıtıflerıyani hamılesın dye 3gun poztıfı verdı oyle mi:)
vay be hakkaten hc azalmamıs ovulsynda da test ozaman ınsalalh bnm de dusmez. ptesı gdyrm ztn:)Bu gonderdıklerım yumuurtlama zamanı atm sana hamılelıkte pozıtıflerı
inşallah canım. bizde daha yeni evliyiz 9 ay oldu ama bebek isteyişimiz bu ay 3. ay :) inşallah ikimizde böyle bir hediye veririz. bir de benim adetimden 1 hafta sonra onun doğum günü. eğer hamile olursam 1 hafta dayanamam heralde söylememek içinay neguzel ınsallah canım okadar ıstyorum ki bunu. onu sevındırmeyı. Sen de ben de bunu tadabılelımmm bu surprızı. mesela eşim de cok ıstıyor ama bnm kadr kafaya takmıyor daha yenı evlıyz dyor takma dıyor herseyı bız kadınlar buyutuyoruz vallahı :)
canım yanlış hatırlamıyosam bu 2. günde değil mi ? bnim yumurtlama olduğunda 2 gün üst üste pik veriyor.kızlarrr ovulasyon testimmmm sizce nasıl. bana dunle aynı geldı
evet ıkncı gun ondan beklemek ıstemstm canm senin genelde ıkıgun mu koyu oluyorcanım yanlış hatırlamıyosam bu 2. günde değil mi ? bnim yumurtlama olduğunda 2 gün üst üste pik veriyor.
ama bak gör sen hamilesin ayyy inşallah
benim yumurtlama günümde ovulasyon testi hep 2 gün pik oluyor 3. gün silikleşiyor. Ama senin bence bu yumurtlama değil bebek inşallah kuzum :)evet ıkncı gun ondan beklemek ıstemstm canm senin genelde ıkıgun mu koyu oluyor
Vaşla hamışe kaşana kdr benı cozemıyodu bırdakı kızlar sen benden daha cozulemıcek bunye cıktın ahahahahahhhhneden herkss hamıle hıssedıyor benı yahu. ben hıssedemıyorum tam.olsrak :) bu donemde yumurtluyo olmama da ılgnc gercekten yumurtlamaysa Allahn takdırı tabı de :)fatmaabcd
Canım sen 4 saat ıdrarini tut tekrar normal test yapkızlarrr ovulasyon testimmmm sizce nasıl. bana dunle aynı geldı
Bu sefer gerçekten bitti ama gerçekten hiçbir şeye belirti olarak bakmayacağım Şu karışık dönemi atlatayım başka hiçbir şey istemiyorum :) tekrar eskisi gibi adet düzenim olsun da Gerisi gelir zaten :)Vaşla hamışe kaşana kdr benı cozemıyodu bırdakı kızlar sen benden daha cozulemıcek bunye cıktın ahahahahahhhh
Doğru söylüyorsun canım allah hakkında hayırlısı neyse tez zamanda onu nasip etsin inssallahBu sefer gerçekten bitti ama gerçekten hiçbir şeye belirti olarak bakmayacağım Şu karışık dönemi atlatayım başka hiçbir şey istemiyorum :) tekrar eskisi gibi adet düzenim olsun da Gerisi gelir zaten :)hatice ayek canm pek bir nıyetm yok biraz daha zaman geçsin Diğer türlü psikolojim bozuluyor her bir testte. Şu an kafa olarak rahatım
Cnm sen cıddı cıddı bı dr kontrolunde ol artık cunku bende senın gbı oldm tedavıye basladm hamıle kaldmBu sefer gerçekten bitti ama gerçekten hiçbir şeye belirti olarak bakmayacağım Şu karışık dönemi atlatayım başka hiçbir şey istemiyorum :) tekrar eskisi gibi adet düzenim olsun da Gerisi gelir zaten :)hatice ayek canm pek bir nıyetm yok biraz daha zaman geçsin Diğer türlü psikolojim bozuluyor her bir testte. Şu an kafa olarak rahatım
Anladım canım istanbula sık sık mı gidiyorsunuzEmek tarafındayım cnm maalesef ıst a cabuk gıdıp gelmek ıcın gemıye yakın olan tarafı sectık ama bıraz rahatsızız yanı neysekı metroya yakınız
Ayda bır gıdıyoruz cnm cok sık degıl ama haftasonu en azından ıyı oluyo aılem gelınce gemıden gene rahat oluyo hatta annemler geldı evdeler suan ben iştenolsamdaAnladım canım istanbula sık sık mı gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?