İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aynen buntestler 3 gunde

Eklentiler

• DB7A0F2D-64CF-4E5C-A1E4-01EFE6464F60.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 0B6C569E-FBC3-4111-BA40-723748B4AB07.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar ablam sağ olsun doktora sordurmuş asistanı aracılıgı ıle Doktor cumartesi pazar da beklesin ovülasyon testi uygulasın demiş Pazartesi Her halükarda gelsin demıs nasıpse ptesı gdyrm kontrole

kızlar umarım kistim yoktur. tek duam bu ve yumurtlamıs olaym . aksı halde kist ıcın fln ılac kullanmak ıstemem d.kontrol de kullanmak ıstemem ay kaybı olur bu

inşallah canım. bizde daha yeni evliyiz 9 ay oldu ama bebek isteyişimiz bu ay 3. ay :) inşallah ikimizde böyle bir hediye veririz. bir de benim adetimden 1 hafta sonra onun doğum günü. eğer hamile olursam 1 hafta dayanamam heralde söylememek için

canım yanlış hatırlamıyosam bu 2. günde değil mi ? bnim yumurtlama olduğunda 2 gün üst üste pik veriyor.

ama bak gör sen hamilesin ayyy inşallah
evet ıkncı gun ondan beklemek ıstemstm canm senin genelde ıkıgun mu koyu oluyor

evet ıkncı gun ondan beklemek ıstemstm canm senin genelde ıkıgun mu koyu oluyor
benim yumurtlama günümde ovulasyon testi hep 2 gün pik oluyor 3. gün silikleşiyor. Ama senin bence bu yumurtlama değil bebek inşallah kuzum :)

bakalım benimde dün 24. günümdü pik verdi bir de 23. gün pik verdi çok enteresan ama geç yumurtladım galiba bugün saat 15:30 da aynı saatimde yine yapacağım

neden herkss hamıle hıssedıyor benı yahu. ben hıssedemıyorum tam.olsrak :) bu donemde yumurtluyo olmama da ılgnc gercekten yumurtlamaysa Allahn takdırı tabı de :) fatmaabcd

neden herkss hamıle hıssedıyor benı yahu. ben hıssedemıyorum tam.olsrak :) bu donemde yumurtluyo olmama da ılgnc gercekten yumurtlamaysa Allahn takdırı tabı de :) fatmaabcd
Vaşla hamışe kaşana kdr benı cozemıyodu bırdakı kızlar sen benden daha cozulemıcek bunye cıktın ahahahahahhhh

Vaşla hamışe kaşana kdr benı cozemıyodu bırdakı kızlar sen benden daha cozulemıcek bunye cıktın ahahahahahhhh
Bu sefer gerçekten bitti ama gerçekten hiçbir şeye belirti olarak bakmayacağım Şu karışık dönemi atlatayım başka hiçbir şey istemiyorum :) tekrar eskisi gibi adet düzenim olsun da Gerisi gelir zaten :) hatice ayek canm pek bir nıyetm yok biraz daha zaman geçsin Diğer türlü psikolojim bozuluyor her bir testte. Şu an kafa olarak rahatım

Doğru söylüyorsun canım allah hakkında hayırlısı neyse tez zamanda onu nasip etsin inssallah

Cnm sen cıddı cıddı bı dr kontrolunde ol artık cunku bende senın gbı oldm tedavıye basladm hamıle kaldm

Anladım canım istanbula sık sık mı gidiyorsunuz
Ayda bır gıdıyoruz cnm cok sık degıl ama haftasonu en azından ıyı oluyo aılem gelınce gemıden gene rahat oluyo hatta annemler geldı evdeler suan ben iştenolsamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…