ne güzel canım yakın olması ayrı bi güzel benim ailem 12 saatlik uzaklıkta her zaman gidilmiyor gelinmiyor otobüsle zaten zordu şimdi iki çocukla hiç gidemem özel araçla da eşimin yıllık izinleri yaza denk gelirse gidebiliriz anca o da kısmet olursaAyda bır gıdıyoruz cnm cok sık degıl ama haftasonu en azından ıyı oluyo aılem gelınce gemıden gene rahat oluyo hatta annemler geldı evdeler suan ben iştenolsamda
Ay senın ısın benden de zormus cnm cok kotu ben aıleme cok anneme özellikle asırı baglıydım hergun telde konusur yazısorız yanı onderecenılk zamanlar evlendıgımde aglardım ısten gelıp yalnız kaldım cok fazla arkadas yok kımse yok es zaten hanı ılk zaman alısma zamanı oluyo bı anda bıtun hayatın degısıyo cok zor sımdı dıyorum cocuk olunca herseyın onolcak hersey daha guzel olcak ıns ay duygulandım işte tutuyom kendımı aglamım dıye bu progestanda benı bpnzaı cekmıs gıbı yaptı bugun cok kotouym kestelden eve gıdebılırsem ıyıdırne güzel canım yakın olması ayrı bi güzel benim ailem 12 saatlik uzaklıkta her zaman gidilmiyor gelinmiyor otobüsle zaten zordu şimdi iki çocukla hiç gidemem özel araçla da eşimin yıllık izinleri yaza denk gelirse gidebiliriz anca o da kısmet olursa
Progestan uyku yapıyor çok fena :) insan herşeye alışıyor canım yeter ki sağlık olsunAy senın ısın benden de zormus cnm cok kotu ben aıleme cok anneme özellikle asırı baglıydım hergun telde konusur yazısorız yanı onderecenılk zamanlar evlendıgımde aglardım ısten gelıp yalnız kaldım cok fazla arkadas yok kımse yok es zaten hanı ılk zaman alısma zamanı oluyo bı anda bıtun hayatın degısıyo cok zor sımdı dıyorum cocuk olunca herseyın onolcak hersey daha guzel olcak ıns ay duygulandım işte tutuyom kendımı aglamım dıye bu progestanda benı bpnzaı cekmıs gıbı yaptı bugun cok kotouym kestelden eve gıdebılırsem ıyıdır
Progestan uyku yapıyor çok fena :) insan herşeye alışıyor canım yeter ki sağlık olsun
canım ben zaten dr. kontrolundeym en son ovulasyon testınden once gttım kontrol hakkımda. hıcbıseym yok ki yanı bı bu oldu buhafta onun dısında herseyım hormonlarım tuplerm fln hersey guzeldı. buyuzden bska dr.a gdcem.smdı bıde ıkıncı agzdan duyaym.dyeCnm sen cıddı cıddı bı dr kontrolunde ol artık cunku bende senın gbı oldm tedavıye basladm hamıle kaldm
hic aslında kafa yormadan doktora gitmek lazm senın bu ay cok garip oldu cunku hamilelik yoksada bu durumun sebebini öğrenmek lazım,yakınmısta hem inşallah ahyırlı haberler alırsın canm haber ver mutlaka :)gecen aykı de ertesı gun sılıklesmıs yaaa. belkı de dedgn gb o 1gunluk arada test yapmamstm ya ılkay ozman da sılıktı belkı ben onu dusunmedm hahaha:) hast.de evıme arabayla 2dk mesafe esım dedı gıt ıstersen smdı dedm hayr senısz gtmem ztn
canım ben zaten dr. kontrolundeym en son ovulasyon testınden once gttım kontrol hakkımda. hıcbıseym yok ki yanı bı bu oldu buhafta onun dısında herseyım hormonlarım tuplerm fln hersey guzeldı. buyuzden bska dr.a gdcem.smdı bıde ıkıncı agzdan duyaym.dye
canm valla bende progestan kullanıyorum sarhoş gibiyim cidden daha yarısına bile gelmedim bide :/Benı mafettı valla uc kere alıyorummbıde felaketım ıyıce ya ama bazen yapıyo bazen yaapmıyor
Ay sendemı ya calısırken berbat valla kafamı koyup ıyıdım mıllet Cuma dayken sen neden kullanıyon hayırdır haberım yokcanm valla bende progestan kullanıyorum sarhoş gibiyim cidden daha yarısına bile gelmedim bide :/
canm ben hafta sonu yolculuk yaptım ya birde böle sarıdan bi tık koyu leklenmem oldu kuzen baktı bşe yok ama yola da cıkıcaksın nolur nolmaz baslayalım dedi ondan kullanyorum aslnda lekemde gecti yolda bitti ama bırakma sen bitir dedi iyice tutunmasını saglar dedi ama kafamı kaldıramıyorum kız aksam kocamı 1 saat görüyom sızıyorum calısırken kafam düşüyo zaten uykum cok oluyodu simdi günün 18 saati uyuyorum sanki :)Ay sendemı ya calısırken berbat valla kafamı koyup ıyıdım mıllet Cuma dayken sen neden kullanıyon hayırdır haberım yok
Ben gebelik testi yapacaksın sandım canımmm:)))Bu arada evet gebelik ilk idrar ama ovulasyon ilk İdrarla yapıldığında yanlış negatif sonuç veriyormuş O yüzden ilk idrar ovülasyonda öneril miyor. Ve en güzel saatte üçmüş:) Doktorum bana ovülasyon testi 2 günde bir yapacaksın dedi zaten Önemli olan Piki görmek miş onu görünce akşamında ilişki ve iki gün sonra dedi zaten yumurta da bir gün yaşayabildiği ne göre her türlü denk geliyor Çift çizgi görünce:)
O ilacı neden veriyor doktor ?Benı mafettı valla uc kere alıyorummbıde felaketım ıyıce ya ama bazen yapıyo bazen yaapmıyor
Ben hem hamılelıkten hem progestan dan delı gıbı uyuyorum aksam 9 da kafa gıdıyo bıbakıyorum uyumusum zaten yolculuk tehlıkelımı ya ban nabıcam hergun 1 saat ıse gıdıyorum gelıyorum 2 saatım yoldacanm ben hafta sonu yolculuk yaptım ya birde böle sarıdan bi tık koyu leklenmem oldu kuzen baktı bşe yok ama yola da cıkıcaksın nolur nolmaz baslayalım dedi ondan kullanyorum aslnda lekemde gecti yolda bitti ama bırakma sen bitir dedi iyice tutunmasını saglar dedi ama kafamı kaldıramıyorum kız aksam kocamı 1 saat görüyom sızıyorum calısırken kafam düşüyo zaten uykum cok oluyodu simdi günün 18 saati uyuyorum sanki :)
Benım hafıf kahve lekem oldu oyuzden verdı cnm dusuk onleyıcıO ilacı neden veriyor doktor ?
Bıtane forumdda yazmısşar progestan gebelık kesesının gelısmesını engellıyomus dıye dogrumu buyacanm valla bende progestan kullanıyorum sarhoş gibiyim cidden daha yarısına bile gelmedim bide :/
Canım öyle bişey olsa doktor neden versin bi sürü insana verilen birşeydir buBıtane forumdda yazmısşar progestan gebelık kesesının gelısmesını engellıyomus dıye dogrumu buya
dun aksam negatıf cktı gebelıkte canm bıdha yapmak ıcın beklıcem sılıklesmezse lhO ilacı neden veriyor doktor ?
Sacmq geldı zatenCanım öyle bişey olsa doktor neden versin bi sürü insana verilen birşeydir bu
kuzum kale alma boyle seylerı arastırma hatta. beyin herseyı kapıyo bıyandan kotu bısey ya hemen yasatıyoruz beynımızde bunu. hıc arastrma oluruna bırak bosa strese gırmeSacmq geldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?