- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Oyle olsa dr kac kısıye verıyo cnm aman salla allahın ıznıyle ben gun sayıyorum 21 ıne az kaldı bebıs gorup ıns kalp atısını duycamkuzum kale alma boyle seylerı arastırma hatta. beyin herseyı kapıyo bıyandan kotu bısey ya hemen yasatıyoruz beynımızde bunu. hıc arastrma oluruna bırak bosa strese gırme
heralde ya yıllardır kullanılan bısey oyle olsa verırler mı hıc. heryerdw sacma sapan bılgıler dolasıyor zaten agzı olan konusyo bosver. Sen say gununu cok az kaldıOyle olsa dr kac kısıye verıyo cnm aman salla allahın ıznıyle ben gun sayıyorum 21 ıne az kaldı bebıs gorup ıns kalp atısını duycam
yok kuzum progestan bebegn rahime tutunmasını kolaylastırır kötü bir etkisi yok olsa doktorların hepsi vermezdi rahat olBıtane forumdda yazmısşar progestan gebelık kesesının gelısmesını engellıyomus dıye dogrumu buya
Aynen cnm sacma sapan bırı ortaya atıyo ıste ya komıkyok kuzum progestan bebegn rahime tutunmasını kolaylastırır kötü bir etkisi yok olsa doktorların hepsi vermezdi rahat ol
Aynen canm neler konusuluyor bu konuda zaten,doktoruna güven gerisini boşver yoksa stresle gecer hamileliğin hic gerek yok keyfini çıkar:)Aynen cnm sacma sapan bırı ortaya atıyo ıste ya komık
merhaba, ben geçen günlerde internetten gebelik testi sormuştum, freely tavsiye etmiştiniz. aldım paketi açtım içinden true line diye bir markanın testleri çıktı. sizinki freely marka olarak mı geldi? bunu nereye şikayet edebilirim bilemedimProgestan uyku yapıyor çok fena :) insan herşeye alışıyor canım yeter ki sağlık olsun
Senin son adet tarihi neydi canım ne zaman yumurtlama oldu ayın kaçında ?aaa hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırız canım :)
Evet benimkiler freely olarak geldi, satıcıya ulaşabiliyosanız ulaşıp şikayetinizi bildirin gerekirse tüketici mahkemesine başvuracağım diye korkutun iade edinmerhaba, ben geçen günlerde internetten gebelik testi sormuştum, freely tavsiye etmiştiniz. aldım paketi açtım içinden true line diye bir markanın testleri çıktı. sizinki freely marka olarak mı geldi? bunu nereye şikayet edebilirim bilemedim
dayanamadım birini kullandım iade treni kaçtı sanırımEvet benimkiler freely olarak geldi, satıcıya ulaşabiliyosanız ulaşıp şikayetinizi bildirin gerekirse tüketici mahkemesine başvuracağım diye korkutun iade edin
Ginede aldığınız siteye yazın bence yorumlara alanlarin bilgisi olsun ben ne alırsam aliyim yorumları okumadan almiyorumdayanamadım birini kullandım iade treni kaçtı sanırımteşekkürler cevap için
Canım içindeki mucizeyi düşünüp sakın olmayı dene sinir sanada bebeyede zarar verir sakın ve sükun olmaya çalışGunaydın kızlar dunden berı cok sınırlıyım ya hamılelık benı sınırlı yaptı cok cabuk kızıyorum ;(
İşteyım gergınım işten dolayı ya aksamda kayonvalıedelere godıcez bebegımsoylesekmı saklasak ıs yapmamam lazm uyucam erkenden nabıcam sasırdm ıyıceCanım içindeki mucizeyi düşünüp sakın olmayı dene sinir sanada bebeyede zarar verir sakın ve sükun olmaya çalış
Canım bak ilk önce sakın ol derin derin nefes al ve bi anne olarak düşün önceden sana kötü muamele yaptılarsa onlar kapat hepimiz yaşıyoruz ve yeni bir sayfa ac sen annesin artık ve çocuğun sana nası davransın istiyosan öyle davran onlara söz ağırlığı kocanda olsun sen hamiş ve yorgunsun nekadar az konuşursan okadar az moralini bozacak şey olur bazen ağzından çıkanları kulakları duymuyor yaşlarına ver takmamaya çalış kocan gerekeni yapacaktır bazen bişey söylemezler ama bakışlarından bile anlar annesi akşama kadar da dua et canım içindeki sıkıntı geçsin la havle cek ihlas oku bak nası rahatliycaksin senin için dua edicem hayırlısıyla iyi ol duygularını kontrol et canım benim ben ikizlerde hep ağladım ne mantıksız şeyler için ağlamışım ve hala ağlıyorlar hamileligin nası geçerse bebekte öyle oluyor valla bunu düşününce bile duygularımı hemen yönetiyorumİşteyım gergınım işten dolayı ya aksamda kayonvalıedelere godıcez bebegımsoylesekmı saklasak ıs yapmamam lazm uyucam erkenden nabıcam sasırdm ıyıce
Canım bak ilk önce sakın ol derin derin nefes al ve bi anne olarak düşün önceden sana kötü muamele yaptılarsa onlar kapat hepimiz yaşıyoruz ve yeni bir sayfa ac sen annesin artık ve çocuğun sana nası davransın istiyosan öyle davran onlara söz ağırlığı kocanda olsun sen hamiş ve yorgunsun nekadar az konuşursan okadar az moralini bozacak şey olur bazen ağzından çıkanları kulakları duymuyor yaşlarına ver takmamaya çalış kocan gerekeni yapacaktır bazen bişey söylemezler ama bakışlarından bile anlar annesi akşama kadar da dua et canım içindeki sıkıntı geçsin la havle cek ihlas oku bak nası rahatliycaksin senin için dua edicem hayırlısıyla iyi ol duygularını kontrol et canım benim ben ikizlerde hep ağladım ne mantıksız şeyler için ağlamışım ve hala ağlıyorlar hamileligin nası geçerse bebekte öyle oluyor valla bunu düşününce bile duygularımı hemen yönetiyorum
Evet gerçekten çok zor o ilaç çok kötü etkiliyor biliyorum senin gebelikten deyil canım o ilaçtan böylesin ne kadar içeceksin o ilacı valla çok üzüldüm durumuna devamlı dua ediyorum sana canım o ilacı kesmeye bak sen ne zaman muaynenGerıldım resmen neyse sakın olucam ısteyım eve gıt evle ugras aksam kayınvalıdeye gıt kozlaro bısey yapmazlar kalpnbırsırı cay koy bıde okdr kalabalıklar kı anlatamam kendımıde ıyo hıssetmıyorum ılactan ıyıce salak gıbı oldum napcam bılmıyorum
Vaşlamdaha 4 gun 10 gun sanırım 21 ınde muayne allaha sulur leke fakannyok ama devam edıyorum suan bırden kesmek ıstemıyorumEvet gerçekten çok zor o ilaç çok kötü etkiliyor biliyorum senin gebelikten deyil canım o ilaçtan böylesin ne kadar içeceksin o ilacı valla çok üzüldüm durumuna devamlı dua ediyorum sana canım o ilacı kesmeye bak sen ne zaman muaynen
Yarın gerçekten Allah yardımcın olsun ama o ilaç çok kötü etkiliyor psikoloji falan kalmıyor kendini devamlı telkin et canım allah yardımcın olsun o ilacı allah düşmanıma içmeyi nasip etmesin seni çok ama çok iyi anlıyorum ve dualarım seninleVaşlamdaha 4 gun 10 gun sanırım 21 ınde muayne allaha sulur leke fakannyok ama devam edıyorum suan bırden kesmek ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?