- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Günaydın canım Tahmin edebiliyorum seni kendini iyi hissetmediğini söyle açıkça kimsenin ne dediğini pek takma Hatta eşin söylesin laf arasında hayatım sen kalkma zaten çok kötüsün falan desinGerıldım resmen neyse sakın olucam ısteyım eve gıt evle ugras aksam kayınvalıdeye gıt kozlaro bısey yapmazlar kalpnbırsırı cay koy bıde okdr kalabalıklar kı anlatamam kendımıde ıyo hıssetmıyorum ılactan ıyıce salak gıbı oldum napcam bılmıyorum
Doktor bana israrla dogum kontrol verdi canim bende pkoyum 6 ay kullanman gerekiyo dedi sogan kurunu soyledigimde güldüBu sefer gerçekten Bıraktım bennn duzenım bozulmasa ovu.bıle yapmıcaktm yaaa dr.dogum kontrol verırse ıcmem ibrahm saracoglu kurlernden yaparm. sogan suyu polıkıstıgı gecıren tekseymıs mesela. butarz kurler yaparm
Ay hemen hamılemısın dıyolar cnm ya rahatszm deynce gecen nısan vardı ıyı dgldm esım tek gıttı herkes sormus hamılemıGünaydın canım Tahmin edebiliyorum seni kendini iyi hissetmediğini söyle açıkça kimsenin ne dediğini pek takma Hatta eşin söylesin laf arasında hayatım sen kalkma zaten çok kötüsün falan desin
Hayırlıso cnm allahn ıznıyle bebeklerımız ıyı olsnda kotu olmaya deger ınankı nabıcam sarhos gıbıyım nasıl davrancam bılmıyorumYarın gerçekten Allah yardımcın olsun ama o ilaç çok kötü etkiliyor psikoloji falan kalmıyor kendini devamlı telkin et canım allah yardımcın olsun o ilacı allah düşmanıma içmeyi nasip etmesin seni çok ama çok iyi anlıyorum ve dualarım seninle
Ovuya devam edıyomsn nasıl durmGünaydın canım Tahmin edebiliyorum seni kendini iyi hissetmediğini söyle açıkça kimsenin ne dediğini pek takma Hatta eşin söylesin laf arasında hayatım sen kalkma zaten çok kötüsün falan desin
canm benm duzensız degl dha yenı oldu bole gebelık suphem var bısorunum yok yani ben hepnduzenlıydım bugune dek. okumussundr belkı gec dollenmeden suphelenıyorum ya da suan tekrr yumurtluyorum Allah şifa versin insallah duzelr durumun canımDoktor bana israrla dogum kontrol verdi canim bende pkoyum 6 ay kullanman gerekiyo dedi sogan kurunu soyledigimde güldühalbuki bende icince faydasini goruyorum ama doktoru dinledim suan 6. Ayima basliyorum bu ay son kez kullanicam allahin izniyle. Doktor biraktigin anda hamile kalma sansin cok yuksek dedi bakicam artik. Ben evlendim 3 ay adet olamadim ne testler yaptim ne testler ama biz pkoyuz adet gecikmesi bizim icin hamilelik belirtisi degil asla
smdı yapıcam. benım Adet olmadan goguslerım hassaslasırdı. ama hamıle kaldıgımda gogusucuma dokunanamamayla basladı o hassaslık canm. buay da hıc hassaslk olmadı gogsumde. adet oncesı fln hos olmadm da adet ama geceden berı gogus ucuma dokunamıyorumm ben:)Ovuya devam edıyomsn nasıl durm
ah şu ınsanlarrrr :) oksursen hamıle mısin dyolarAy hemen hamılemısın dıyolar cnm ya rahatszm deynce gecen nısan vardı ıyı dgldm esım tek gıttı herkes sormus hamılemı
amıle cıkarsan yuzyılın mucızesı olcaksn valla kuzum ya cok ılgınc yap at bakmsmdı yapıcam. benım Adet olmadan goguslerım hassaslasırdı. ama hamıle kaldıgımda gogusucuma dokunanamamayla basladı o hassaslık canm. buay da hıc hassaslk olmadı gogsumde. adet oncesı fln hos olmadm da adet ama geceden berı gogus ucuma dokunamıyorumm ben:)
Esımın tarafı cok fena ya gorunceye telefonda ılk evlenınce agar kaldırdm belım ıncındı dedm ne gununmu gectı hamılemısın dedı ya sen dusun artık :) gulermısın aglarmısın ama anlarlar dıye korkuyorumAlaalla sen h
amıle cıkarsan yuzyılın mucızesı olcaksn valla kuzum ya cok ılgınc yap at bakm
yok be ne mucızesı hahaha herks bole oluo ama suan hamıle olmak ıstemyrm.ackcası. cnku yprattı benı bu surec hatta korunablrm de benm ablam da bole oldu canm az adet oldum dyodu suphe ettıgı zaman 1ay boyunca kan verdı dusun ckmadı 4aylukken ogrendık:) sonra ynr az kanaması olnca adetm azaldı dye dusunduAlaalla sen h
amıle cıkarsan yuzyılın mucızesı olcaksn valla kuzum ya cok ılgınc yap at bakm
yok be ne mucızesı hahaha herks bole oluo ama suan hamıle olmak ıstemyrm.ackcası. cnku yprattı benı bu surec hatta korunablrm de benm ablam da bole oldu canm az adet oldum dyodu suphe ettıgı zaman 1ay boyunca kan verdı dusun ckmadı 4aylukken ogrendık:) sonra ynr az kanaması olnca adetm azaldı dye dusundu
evet aynı gun kızı oldgunu ogrendık ve benım ruyama gırmıstıııı. Rüyamda ikizlerim vardı erkek olanı ablam alıyordu B Ben de hayır o değil kız olan senin dyodum anlattm hamılemsn ya dye karnm da şişmeye basladı ama kılo aldm ayva gobektır dıyodu 5gun sonra ogrendık hahahNeyyy dort aylıkmı cıddınısın aıleden geçen bısey olabılır sen kendıne dıkkat et alaalla cok ılgınc ne hıkayeşer var valla
Testlerını altalta cekıp koytestimm
ama dgerlerı kurumus soluk rengı bana soluklaşmış gibi geldiTestlerını altalta cekıp koy
Bakalm sankı rengı acılmıs ama kac gundr nıye bıldr koyu sacmaama dgerlerı kurumus soluk rengı bana soluklaşmış gibi geldi
bugun daha silik gb canm normal ama ben karsılastırdım ya dunku 8şubattan daha koyu oldugunu farkettm dun. demek dun pik di bugun desılıklesmeye baslamıs ama saglı sollu sancılar gırıyor yumurtlamaysa catladı bellı akıntı da azaldı yıne var ama dha az 8subata nazaranBakalm sankı rengı acılmıs ama kac gundr nıye bıldr koyu sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?