- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Yumurtlamıs olablrsn sen calıs bugun :)bugun daha silik gb canm normal ama ben karsılastırdım ya dunku 8şubattan daha koyu oldugunu farkettm dun. demek dun pik di bugun desılıklesmeye baslamıs ama saglı sollu sancılar gırıyor yumurtlamaysa catladı bellı akıntı da azaldı yıne var ama dha az 8subata nazaran
Yumurtlamıs olablrsn sen calıs bugun :)
evet nolrnolmaz:)Yumurtlamıs olablrsn sen calıs bugun :)
Canm valla ben sen hamile degilsen şaşırcam baya :))benım yumurtlama oldysa ondandır hassaslık ya da tutmustur cnku hamıleyken yumurtlama tarhınden 3gun sonra goguslerıme dokunamamaya basladm bn ve kesılmedı devam ettı bakalm nasıp. ama umarm yumurtlamadır bu. gercı ovu. da onemlı deglmıs pek. kanıt olsrak arastrdm hamıle olup basta koyu olup snra sılık cıkanlar cok kuzum
ay sıktım sızı de kacgundurCanm valla ben sen hamile degilsen şaşırcam baya :))
Kız niye sıkılalm bengrip özellikle sana bakıyorum meraktan:)ay sıktım sızı de kacgundurbelım kasıgm agrıyor arada sızı gırıyor saglı sollu. yumurtlama dye dusunuyrm oyuzden. hersey bellı olck azkaldı
Dedigin gbi canm yumurta catlamadan önce görünür,yani yumurtladıktan sonra ancak tahminde bulunabilirpeki dr.yumurtlama oldktn snra anlayablr mı yumurtlama olms mudye. gercı yumurtlama olmamıssa olgunlasmaya baslayan yumurta orda olur hala dmı. sızce nasıl olur budurum. catlayan yum. suresı doldktan snra anlasılır mı:)
ozaman mantık kuruyorum.benım yumurtamı gormez ıse yumurtladıgımı gosterıyor testlere gore. eger kı olgunlasmıs yumurta vsr ıse yumurtlamamıs olablrm. tabı baska yumurta olusmamıs ıse. :)Dedigin gbi canm yumurta catlamadan önce görünür,yani yumurtladıktan sonra ancak tahminde bulunabilir
Evet ama dedgn gbi baska yumurtada olusmus olabilir,ama yumurtlama sırasında karın icine yayılan sıvıdan anlayabiliyor bazı doktorlar hatta agrıyı yapan da o sıvı oluyor,senin gitmene kadar ortadan kalkmazsa anlayabilir,benm hamile kaldıgım ay solda 20 mm sagda 3 tane 13-14 mm yumurta varsı ilk defa hep tek olurdu ve o 13 lüklerden biri döllendi,belki cogul yumurtlaman olabilirozaman mantık kuruyorum.benım yumurtamı gormez ıse yumurtladıgımı gosterıyor testlere gore. eger kı olgunlasmıs yumurta vsr ıse yumurtlamamıs olablrm. tabı baska yumurta olusmamıs ıse. :)
Ay hado guzel haberler ver ıns ya balla cocugum bıle strese gırdı kız artık bellı olsne hamıssem belkı de ondandır secenkler cok ahahahha. ve buarada randevumu carsmbaya cektım eşim gelmek ıstyordu benmle ama ogretmen oldgu ıcn derslerını brakamıyo ızın alamam dedı aksam carsamba az dersı oldugu ıcn ogune alalm dedı tmm dedım ben de :)
oy kıyamam ben onaAy hado guzel haberler ver ıns ya balla cocugum bıle strese gırdı kız artık bellı olsn
neee 4 yumurta mı vardııı sende vayyyy be. dusunsene hepsı dollense dorduz olucaktııı ay benm de sagda solda ortada agrı var hadı bakalm ınsallh gorunur. eşimle gtmek ıstedıım ıcın o da gelmek ıstedıgı ıcn carsmbaya aldk. kendımı daha rahat hıssederım oyanımda ıken. hadı bakalm :)Evet ama dedgn gbi baska yumurtada olusmus olabilir,ama yumurtlama sırasında karın icine yayılan sıvıdan anlayabiliyor bazı doktorlar hatta agrıyı yapan da o sıvı oluyor,senin gitmene kadar ortadan kalkmazsa anlayabilir,benm hamile kaldıgım ay solda 20 mm sagda 3 tane 13-14 mm yumurta varsı ilk defa hep tek olurdu ve o 13 lüklerden biri döllendi,belki cogul yumurtlaman olabilir
Evet cnm haklısınn burası olmasa tecrube kazanamazsım ben hıcbısı bılmıyodmoy kıyamam ben onaıyıkı katılmısım bu platformaa. ınsan gormeden bıle nasıl ısınıyor. dımı yumurtlama ıse de sevıncem ıste bısorunum yoktur ınsallah tek temennım bu ki :)
Aynen canm ilk defa oldu böle Allahın isi iste 20 mm yumurtam catladgnda eşimle ayrı sehirlerdeydik,bu ay olması gerekiyomus demekki:) bencede eşinle gitmen daha iyi olur gitte netleşsin artk herşeyneee 4 yumurta mı vardııı sende vayyyy be. dusunsene hepsı dollense dorduz olucaktııı ay benm de sagda solda ortada agrı var hadı bakalm ınsallh gorunur. eşimle gtmek ıstedıım ıcın o da gelmek ıstedıgı ıcn carsmbaya aldk. kendımı daha rahat hıssederım oyanımda ıken. hadı bakalm :)
evett canımm bak olacagın onune hıcbsey gecemıyor. saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbım. senin nasıl gıdıyor pekii bu surecAynen canm ilk defa oldu böle Allahın isi iste 20 mm yumurtam catladgnda eşimle ayrı sehirlerdeydik,bu ay olması gerekiyomus demekki:) bencede eşinle gitmen daha iyi olur gitte netleşsin artk herşey
ınsan cevresındeklere pek bısey soramıyor boyle rahatça sorup dertlesebılıyor ınsan. Ama dogru ama yanlıs bırbırımızden bıseyler ogrenıyoruz ne guzelEvet cnm haklısınn burası olmasa tecrube kazanamazsım ben hıcbısı bılmıyodm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?