İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yumurtlamıs olablrsn sen calıs bugun :)

e hamıssem belkı de ondandır secenkler cok ahahahha. ve buarada randevumu carsmbaya cektım eşim gelmek ıstyordu benmle ama ogretmen oldgu ıcn derslerını brakamıyo ızın alamam dedı aksam carsamba az dersı oldugu ıcn ogune alalm dedı tmm dedım ben de :)
Yumurtlamıs olablrsn sen calıs bugun :)

ama nasıluykum varr cokhalsızım belım de agryo kaynvaldeme gectm ben de suan mal gbym mısafrler var uzaktan cok zor suan cay doldrmak fln aksama hemen sole hastaym dye :) ben dedm de hamıleyım sanıyo herlde anlıo suphe ettgmı kaynanam onu ye bunu ye otur fln ahahaha:)

çarsamba 15.45 randevumu aldımm. ogun sevgılıler gunu yalnız hahahah. keske olsa da surprız olsa ama hıc sanmyrmm :)

Canm valla ben sen hamile degilsen şaşırcam baya :))

Canm valla ben sen hamile degilsen şaşırcam baya :))
ay sıktım sızı de kacgundur belım kasıgm agrıyor arada sızı gırıyor saglı sollu. yumurtlama dye dusunuyrm oyuzden. hersey bellı olck azkaldı

peki dr.yumurtlama oldktn snra anlayablr mı yumurtlama olms mudye. gercı yumurtlama olmamıssa olgunlasmaya baslayan yumurta orda olur hala dmı. sızce nasıl olur budurum. catlayan yum. suresı doldktan snra anlasılır mı:)

peki dr.yumurtlama oldktn snra anlayablr mı yumurtlama olms mudye. gercı yumurtlama olmamıssa olgunlasmaya baslayan yumurta orda olur hala dmı. sızce nasıl olur budurum. catlayan yum. suresı doldktan snra anlasılır mı:)
Dedigin gbi canm yumurta catlamadan önce görünür,yani yumurtladıktan sonra ancak tahminde bulunabilir

Dedigin gbi canm yumurta catlamadan önce görünür,yani yumurtladıktan sonra ancak tahminde bulunabilir
ozaman mantık kuruyorum.benım yumurtamı gormez ıse yumurtladıgımı gosterıyor testlere gore. eger kı olgunlasmıs yumurta vsr ıse yumurtlamamıs olablrm. tabı baska yumurta olusmamıs ıse. :)

ozaman mantık kuruyorum.benım yumurtamı gormez ıse yumurtladıgımı gosterıyor testlere gore. eger kı olgunlasmıs yumurta vsr ıse yumurtlamamıs olablrm. tabı baska yumurta olusmamıs ıse. :)
Evet ama dedgn gbi baska yumurtada olusmus olabilir,ama yumurtlama sırasında karın icine yayılan sıvıdan anlayabiliyor bazı doktorlar hatta agrıyı yapan da o sıvı oluyor,senin gitmene kadar ortadan kalkmazsa anlayabilir,benm hamile kaldıgım ay solda 20 mm sagda 3 tane 13-14 mm yumurta varsı ilk defa hep tek olurdu ve o 13 lüklerden biri döllendi,belki cogul yumurtlaman olabilir

Ay hado guzel haberler ver ıns ya balla cocugum bıle strese gırdı kız artık bellı olsn

Ay hado guzel haberler ver ıns ya balla cocugum bıle strese gırdı kız artık bellı olsn
oy kıyamam ben ona ıyıkı katılmısım bu platformaa. ınsan gormeden bıle nasıl ısınıyor. dımı yumurtlama ıse de sevıncem ıste bısorunum yoktur ınsallah tek temennım bu ki :)

neee 4 yumurta mı vardııı sende vayyyy be. dusunsene hepsı dollense dorduz olucaktııı ay benm de sagda solda ortada agrı var hadı bakalm ınsallh gorunur. eşimle gtmek ıstedıım ıcın o da gelmek ıstedıgı ıcn carsmbaya aldk. kendımı daha rahat hıssederım oyanımda ıken. hadı bakalm :)

oy kıyamam ben ona ıyıkı katılmısım bu platformaa. ınsan gormeden bıle nasıl ısınıyor. dımı yumurtlama ıse de sevıncem ıste bısorunum yoktur ınsallah tek temennım bu ki :)
Evet cnm haklısınn burası olmasa tecrube kazanamazsım ben hıcbısı bılmıyodm

Aynen canm ilk defa oldu böle Allahın isi iste 20 mm yumurtam catladgnda eşimle ayrı sehirlerdeydik,bu ay olması gerekiyomus demekki:) bencede eşinle gitmen daha iyi olur gitte netleşsin artk herşey

Aynen canm ilk defa oldu böle Allahın isi iste 20 mm yumurtam catladgnda eşimle ayrı sehirlerdeydik,bu ay olması gerekiyomus demekki:) bencede eşinle gitmen daha iyi olur gitte netleşsin artk herşey
evett canımm bak olacagın onune hıcbsey gecemıyor. saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbım. senin nasıl gıdıyor pekii bu surec

Evet cnm haklısınn burası olmasa tecrube kazanamazsım ben hıcbısı bılmıyodm
ınsan cevresındeklere pek bısey soramıyor boyle rahatça sorup dertlesebılıyor ınsan. Ama dogru ama yanlıs bırbırımızden bıseyler ogrenıyoruz ne guzel

Kızlar benim progesteron değerim 5 ti 3 ay önce falan kolomem kullandım o zaman 8 e çıktı. Sonra baktırmadım şimdi doktor istedi 22 çıktı çok yüksek değil mi ya progesteron iyi bişey mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…