İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

doktor ne dedi sana canım sonucuna ben nette bakmıstım eskıden sonucuma bakarken adetın ılk 14gunluk donemınde en fazla 25 olması gerekıyomus sen hangı donemde verdın kanı Mutluturta

Kızlar benden akıntıyla bırlıkte hafıf kahvelık geldo gene ya nıye oluyo nu koyu dgl acık tenk yapıskan akıntıyla gelıyo qnlamadm gıttı

Kızlar benden akıntıyla bırlıkte hafıf kahvelık geldo gene ya nıye oluyo nu koyu dgl acık tenk yapıskan akıntıyla gelıyo qnlamadm gıttı
Canım sifres yapıp kasiyomusun kendini ya bide calisiyosun aslında böyle olunca dinlenmen gerekir genelde ıstirat veriyorlar

evett canımm bak olacagın onune hıcbsey gecemıyor. saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbım. senin nasıl gıdıyor pekii bu surec
Amin canm kesinlikle Allah ol derse olur,aslında kolay geciyordu ama biriki gündür tiksinmelerim bulantılarım basladı ac geziyorum resmen midem almıyo hicbirseyi,aman bebiş saglıklı olsunda benmde carsamba kontrolüm 8+1 olmus olcaz bakalm

Oh maşallah Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin ya bende ne bulantı ne bişey hiç bişey yok ağrılarım da geçti anlamadım kendimi hamiş gibi bile hissetmiyorum pazartesi randevu bakalım nolcak olmasıda dert olmamasida

Amin cnm hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah,valla kuzum bir iki gün öncesine kadar bende öyleydim ama böle olması cok kötü ya hic birsey yiyemiyosun bide yiyemeyince bebeğe bişe oluröu diye korkuyosun cok kötü ben diyodum niye bulanmıyo bulansın diye ama yok bulanmasın ya,var öle hic bulantı yasmaadan dogum yapan cok valla,senin kac haftalık oldu

Ayy şimdi korktum daha benim 5+2 bata göre

masallsh neguzell jaç mm oldu acaba :) benm yerlesme kanamasıysa 2subatta baslayan. yenı olusur dmı belrtıler gecıkmenın 10.gunu oldu cnku. gogs ucum acayp hassas ve sol yumurtalgım hep sızı halınde ve sag. tabı catlamadan da olablr de gogus ne alaka ?:) vakıtsız olması bu hassaslıgın

bıde bu ay adet dınemnden once gogsum hıc hassas olmamıstı hamıle deglm glb dye trjbe gırıodum gogste degsklık yok dye ama smdı tam da hamıle kaldıgım zamankı gb ucundan basladı dokundukca acıyo sızlıo ucu

Evet hassasiyetin zamanlaması cok anlamsız bakalm ne cıkacak,2 hafta önce 4.2 mm idi bebek,bu hafta en hızlı büyüdügü hafta gittigimizde yaklask 2 cm olacak inşallah:)darısı basına tatlımm

Bende normalde adetten 10 gün önce baslardı hassasiyet ama hamile kaldgm ay bat günü basladı öncesinde hic yoktu,hadi insallah seninde öyledir

Bende normalde adetten 10 gün önce baslardı hassasiyet ama hamile kaldgm ay bat günü basladı öncesinde hic yoktu,hadi insallah seninde öyledir
bakalm gec ıse. yumrtlamada hassaslık yasayan olmadı mı hıc ya gogsunde

Yum zamanı olanda var ama kişiden kişiye degsr senin normalde nasıl oluyorsa öle devam eder heralde
hıc gogsumde hassaslk olmuodu canm yumurtlama zamanı. bı hamıleyken olmustu bu ucunda karıncalanma gb dokununca acayp hassas. ama tabı daha once olmadgı olmıcagı anlamına gelmıo yumrtlamada

normal dems mydı dr.un canm bence de ıstırahat etsen ızın alman mumkun mu

Naber canim ? Herşey yolunda mi ? Benim adetim 2 gün gecikti ve pembe akıntım oldu. Adet olacakmışim gibi ama gelmedi bir türlü
suan aynı gıdıyor canım sag ve solumda sancılar oluyor bıde dun gece basladı gogusucumda hassaslk vr fazla. karncalanma falan carsamba gıdecegm.dr.a nasıpse pembe acık renk mydı hadı ınsalalh gelemz devamı ya

suan aynı gıdıyor canım sag ve solumda sancılar oluyor bıde dun gece basladı gogusucumda hassaslk vr fazla. karncalanma falan carsamba gıdecegm.dr.a nasıpse pembe acık renk mydı hadı ınsalalh gelemz devamı ya
Hayırlısı olsun hakkında canim yorumları okuyorum herkes hamile olduğunu söylüyor benimde içime öyle doğuyor valla.
Evet canim pembe akıntı geldi devamı da gelmedi 3-4 defa baktım devamı gelir diye ama gelmedi

pembe de olablıyormus yerlesme kanaması umarım oyledır baska belırtın var mıydı canım. evet sagolsunlar sen de sagol oyle dıyorlar hatta azonce ablam aradı hamılesın heralde ya deyp duruo o da. gorumcem de ruyasnda ard arda bebek gormus dedı hamıle mısın sen acaba dıye yokladı benı:) dr. ultrasında herseyı anlar tahmınlerını de soyler dedı ablam da beklıyorum ıste o gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…