- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Valla mucize bebek olur bebeğin buradakilere :) benim belirtilerim kasik,bel, sırt agrisİ. Göğüslerimde zaten son 2.5 haftadır sızlıyor bide mor yeşil damarlanmalar var üzerinde ikisinin depembe de olablıyormus yerlesme kanaması umarım oyledır baska belırtın var mıydı canım. evet sagolsunlar sen de sagol oyle dıyorlar hatta azonce ablam aradı hamılesın heralde ya deyp duruo o da. gorumcem de ruyasnda ard arda bebek gormus dedı hamıle mısın sen acaba dıye yokladı benı:) dr. ultrasında herseyı anlar tahmınlerını de soyler dedı ablam da beklıyorum ıste o gunu
ay sormaaa:) sana da masallahh kız gogusss en belırgın ozellık ama adettekınden farklı oluyor dıye bılıyorum bende oyleydı ates gbydı cokk hassastı herzamandan. zaten sen o farkını anlarsın:) test nezaman yapcaksnValla mucize bebek olur bebeğin buradakilere :) benim belirtilerim kasik,bel, sırt agrisİ. Göğüslerimde zaten son 2.5 haftadır sızlıyor bide mor yeşil damarlanmalar var üzerinde ikisinin de
Canim ben hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü salı günü test yapmıştım negatiftiay sormaaa:) sana da masallahh kız gogusss en belırgın ozellık ama adettekınden farklı oluyor dıye bılıyorum bende oyleydı ates gbydı cokk hassastı herzamandan. zaten sen o farkını anlarsın:) test nezaman yapcaksn
ama daha bısmıllah canım herkeste hemen cıkcak dıye bırsey yokkı. bak mesela benım hamıleyken normal testte cıkmamıstı 3gun kala. sonra hemen nobt. eczaneden erken test aldık cunku kesın hamıleym dyodum ve erkentestte cıkmıstı hemen. kımının 2hafta gecıkmeyle dahı ckmıo gec dollenme olmasa da. hcg salınımına baglı bugun kacıncı gecıkme günün canımCanim ben hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü salı günü test yapmıştım negatifti
Bugün 2. Gün canim ( sizin orda sabah nerdeyse sizin orayla 2.5 gün hahaha ) Ama o pembe akıntı beni düşündürdü . Hala da devamı gelmedi bugün hiç idrara çıkmadığım kadar çok çıktım. O kadar su içmememe rağmenama daha bısmıllah canım herkeste hemen cıkcak dıye bırsey yokkı. bak mesela benım hamıleyken normal testte cıkmamıstı 3gun kala. sonra hemen nobt. eczaneden erken test aldık cunku kesın hamıleym dyodum ve erkentestte cıkmıstı hemen. kımının 2hafta gecıkmeyle dahı ckmıo gec dollenme olmasa da. hcg salınımına baglı bugun kacıncı gecıkme günün canım
Devam ederse baska dr a gıdıcem cnm agrım sozım yok ama sarsılıyom yolda ordanburda belkı oyuzdnnormal dems mydı dr.un canm bence de ıstırahat etsen ızın alman mumkun mu
Balla bunhaftamnakocmmdr a gıdıcm cnmCanım sifres yapıp kasiyomusun kendini ya bide calisiyosun aslında böyle olunca dinlenmen gerekir genelde ıstirat veriyorlar
Ben adetin 21. GÜNÜ verdim ??doktor ne dedi sana canım sonucuna ben nette bakmıstım eskıden sonucuma bakarken adetın ılk 14gunluk donemınde en fazla 25 olması gerekıyomus sen hangı donemde verdın kanıMutluturta
Sen doktordan rapor al bence canım eğer risk görürse ama inşallah olmaz ağrı var mı kasığında?Devam ederse baska dr a gıdıcem cnm agrım sozım yok ama sarsılıyom yolda ordanburda belkı oyuzdn
Hıc bısey yok ara sıra gunde bıkac kere oluyo oda normal annemde ışk ıkı ay kormızı kan gelmıs hep bısey olmamıs ıste yok suan bıseySen doktordan rapor al bence canım eğer risk görürse ama inşallah olmaz ağrı var mı kasığında?
Yani degişiklik olabilir tBi sonucta adette olmadın meraktayım:/hıc gogsumde hassaslk olmuodu canm yumurtlama zamanı. bı hamıleyken olmustu bu ucunda karıncalanma gb dokununca acayp hassas. ama tabı daha once olmadgı olmıcagı anlamına gelmıo yumrtlamada
Aynen sen bu haftaya alsana randevu bi git bakalım ne diycek ama bebekle alakası yok canım ilaçta kullanıyorsun sen dün sinirlendim falan kasildin biraz ondan oldu büyük ihtimal rahat ol canım benim o çoğu gebelikte oluyo ama çoğu doktor ilaç bile vermiyo kan olmadıkçaHıc bısey yok ara sıra gunde bıkac kere oluyo oda normal annemde ışk ıkı ay kormızı kan gelmıs hep bısey olmamıs ıste yok suan bısey
Cok sukur agrm sızım yok yokculuk yqptm dınlenemedm dun cok sarsıldm arabayla kasıldm bıde cnmAynen sen bu haftaya alsana randevu bi git bakalım ne diycek ama bebekle alakası yok canım ilaçta kullanıyorsun sen dün sinirlendim falan kasildin biraz ondan oldu büyük ihtimal rahat ol canım benim o çoğu gebelikte oluyo ama çoğu doktor ilaç bile vermiyo kan olmadıkça
bence yuksek ıhtımal ve goguslerndekı degısıklıklerbaya varmıs ılıskı tarıhlerı yakın degılse kan ver derım canm. benm ılıskı tarıhlerı sadece yum. zamanı degıldı adet gunune kadr ıkı ucgunde bır olmustu buyuzden hangısının tuttugunu bılemem mesela :) gec dollenme suphem ondan varBugün 2. Gün canim ( sizin orda sabah nerdeyse sizin orayla 2.5 gün hahaha ) Ama o pembe akıntı beni düşündürdü . Hala da devamı gelmedi bugün hiç idrara çıkmadığım kadar çok çıktım. O kadar su içmememe rağmen
aa okadar bılmıyorum benBen adetin 21. GÜNÜ verdim ??
stres de etkılemıs olabilr mı acabaDevam ederse baska dr a gıdıcem cnm agrım sozım yok ama sarsılıyom yolda ordanburda belkı oyuzdn
benim ilişki gunlerı hep sıktı yımurtlamadan sonra da cok ılıskı oldu ocakta. hangısı tuttu ondanbılemıyorum mesela yum. zamanından snra olmasaydı ıhtımal.vermezdm ama adetzamanndan 7gun 5 gun ve 2gunonce bıle oldu dusun:) gogusmu bugun ckk dha hassas akıntım devam. yumrt. olsam azalırdı puturlesyodu ama hala devam neyse bakaym randevuya dek neler olck:)Yani degişiklik olabilir tBi sonucta adette olmadın meraktayım:/
koyu kucuk mu pıhtı gb mi. canm bugun gıtıstersen sen tedbrını alKoyu kucuk seyler gelıyo benden ya dr a randevu bakıcam
Baktım ama işe yarar hiç bişey bulamadımaa okadar bılmıyorum bennette baktn mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?