İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yani her ay yum degisebiliyor belki o günlerden biri tutmustur canm,hayırlısı bakalm doktor ne diyecek,ben hla hamile oldugunu düsünüyorum:)

Yani her ay yum degisebiliyor belki o günlerden biri tutmustur canm,hayırlısı bakalm doktor ne diyecek,ben hla hamile oldugunu düsünüyorum:)
kocam da ısrarla oyle dıyor.:) ben degılım hayır dedıim durdum kacgundur ama şu gogus ucuhassaslıgı basladı ve cogaldı bıacabada kalmadım degıl. ve eevet bazen bıkackez yumurtlama oluyormus sendekı gb. ben zaten doktora ılk gıdınce sordum adete dek ılskı olablr tabı perhıze gerek yok hamılelık olussa da skıntı olmaz dedı:).. cunku baska yumurtlama olup olmayacagı bellı olmaz demstı.

Aynen canm burdaki bazı arkadaslarada sölemiştim onu ben sadece yum günü korunmayanlar vardı me zaman ne olacagı hic belli olmaz valla zaten bir riskin olmadıgı sürece ilişki zararıda yok belki onlarda biri tutmustur:)

Kızlar yaklaşık 4-5 aydır adetlerim 28-29-30 günde bir adet oluyordum. Sat 4 Ocak, bu ay geç yumurtladım sanki 29 Ocak çok akıntım vardı. 31 Ocak şüpheli ilişki oldu eşimle azkaçtı, dün ve ondan önceki gün test yaptım negatif çıktı, düne kadar ölçtüğüm ateş 37-37.6 bu aradaydı. Tabi boğaz ağrıda vardı şimdi geçti, bugün bi üşüme geldi ateş ölçtüm. 36.1-36.5 çıktı. Şimdi yine ölçtüm 37 hamilelik var mıdır. Enfeksiyon dan dolayı öncekiler o yüzden mi yüksektiki. Adet mi olurum sizce

Slm kızlar 1 kürtaj 2 kimyasal gebelikten sonra bende kan pıhtılaşması çıktı iğne kullanmalıymışım. Geçen ay ovulasyon testi kullandım pik yapmadan 1 gün önce ve pik yaptıktan 1 gün sonrayı değerlendirdik bat 14 şubat ve şuan değer çok düşük olsada doktorum hamilelik var dedi bundan sonra bakıcaz inşallah düşmeden hayırlısıyla sağlıkla devam eder. Arada sırada yumurtlama zamanında kasıklarımda ağrı olur yine oldu ve ovulasyon testiyle günümü yakaladım değerlendirdikten 2 gün sonra sol kasığımda hafif hafif iğne batması gibi belirtiler oldu 4,5 gün sürdü tekrar mı yumurtluyorum diye ovu testi yaptım ama silik bile çıkmadı çizgi nerdeyse. Sonrasında sol bacağımın içinde boydan boya iğneleme çekme gibi bişeyler oldu eşime de dedim bak varsa bunlar hamilelik belirtisi büyük ihtimalle dedim ve şuan için hamileyim. Sizlerede belki faydası olur yazayım dedim. allahım tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin canım allahım seninde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Başka gebelik testi yapmadın mı canım ne kadar kaldı bata

Yarn aksama kdr bısey olmassa ıns dr a randevu aldm ozele gıdıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…