- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
canım doktor sıtesı var ordan ıstedgn dr.a soru sorabılırsın gunluk 1lımıt var.bn ıkıayonce sormstum hemen cevap verıyorlar bıbak ıstersenBaktım ama işe yarar hiç bişey bulamadım(
Mabıcamı sasırdmkoyu kucuk mu pıhtı gb mi. canm bugun gıtıstersen sen tedbrını al
Yani her ay yum degisebiliyor belki o günlerden biri tutmustur canm,hayırlısı bakalm doktor ne diyecek,ben hla hamile oldugunu düsünüyorum:)benim ilişki gunlerı hep sıktı yımurtlamadan sonra da cok ılıskı oldu ocakta. hangısı tuttu ondanbılemıyorum mesela yum. zamanından snra olmasaydı ıhtımal.vermezdm ama adetzamanndan 7gun 5 gun ve 2gunonce bıle oldu dusun:) gogusmu bugun ckk dha hassas akıntım devam. yumrt. olsam azalırdı puturlesyodu ama hala devam neyse bakaym randevuya dek neler olck:)
kocam da ısrarla oyle dıyor.:) ben degılım hayır dedıim durdum kacgundur ama şu gogus ucuhassaslıgı basladı ve cogaldı bıacabada kalmadım degıl. ve eevet bazen bıkackez yumurtlama oluyormus sendekı gb. ben zaten doktora ılk gıdınce sordum adete dek ılskı olablr tabı perhıze gerek yok hamılelık olussa da skıntı olmaz dedı:).. cunku baska yumurtlama olup olmayacagı bellı olmaz demstı.Yani her ay yum degisebiliyor belki o günlerden biri tutmustur canm,hayırlısı bakalm doktor ne diyecek,ben hla hamile oldugunu düsünüyorum:)
doktors sorma ımkanın var mı canm. benım genıs bılgım yok normal zamanda gelır mı onu bılmıyorum parca. Sakin kalmaya calıs agrın yokdmıMabıcamı sasırdm
Aynen canm burdaki bazı arkadaslarada sölemiştim onu ben sadece yum günü korunmayanlar vardı me zaman ne olacagı hic belli olmaz valla zaten bir riskin olmadıgı sürece ilişki zararıda yok belki onlarda biri tutmustur:)kocam da ısrarla oyle dıyor.:) ben degılım hayır dedıim durdum kacgundur ama şu gogus ucuhassaslıgı basladı ve cogaldı bıacabada kalmadım degıl. ve eevet bazen bıkackez yumurtlama oluyormus sendekı gb. ben zaten doktora ılk gıdınce sordum adete dek ılskı olablr tabı perhıze gerek yok hamılelık olussa da skıntı olmaz dedı:).. cunku baska yumurtlama olup olmayacagı bellı olmaz demstı.
Yok agrm falan bılmıyorum ınankı suan ne yapsam dusunemıyorumdoktors sorma ımkanın var mı canm. benım genıs bılgım yok normal zamanda gelır mı onu bılmıyorum parca. Sakin kalmaya calıs agrın yokdmı
Canım doktora git ya başka bişey düşünüp durma durduğun kabahatYok agrm falan bılmıyorum ınankı suan ne yapsam dusunemıyorum
Kadın dogum hastanesınde zarn dr umursamıyo bıle daha kotu olur dıye korkuyorum normal hastanede randevu bakıyorum sımdıCanım doktora git ya başka bişey düşünüp durma durduğun kabahat
Kadın dogum hastanesınde zarn dr umursamıyo bıle daha kotu olur dıye korkuyorum normal hastanede
Allah yardımcın olsun ama sifres yapma canım herseyin başı sitres umursamaz sende bebeyin de iyi olursaglikla kalp atışlarını duyarsınKadın dogum hastanesınde zarn dr umursamıyo bıle daha kotu olur dıye korkuyorum normal hastanede randevu bakıyorum sımdı
Bi bakayım canım çok teşekkür ederim ilgin içincanım doktor sıtesı var ordan ıstedgn dr.a soru sorabılırsın gunluk 1lımıt var.bn ıkıayonce sormstum hemen cevap verıyorlar bıbak ıstersen
Amin canım allahım seninde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinSlm kızlar 1 kürtaj 2 kimyasal gebelikten sonra bende kan pıhtılaşması çıktı iğne kullanmalıymışım. Geçen ay ovulasyon testi kullandım pik yapmadan 1 gün önce ve pik yaptıktan 1 gün sonrayı değerlendirdik bat 14 şubat ve şuan değer çok düşük olsada doktorum hamilelik var dedi bundan sonra bakıcaz inşallah düşmeden hayırlısıyla sağlıkla devam eder. Arada sırada yumurtlama zamanında kasıklarımda ağrı olur yine oldu ve ovulasyon testiyle günümü yakaladım değerlendirdikten 2 gün sonra sol kasığımda hafif hafif iğne batması gibi belirtiler oldu 4,5 gün sürdü tekrar mı yumurtluyorum diye ovu testi yaptım ama silik bile çıkmadı çizgi nerdeyse. Sonrasında sol bacağımın içinde boydan boya iğneleme çekme gibi bişeyler oldu eşime de dedim bak varsa bunlar hamilelik belirtisi büyük ihtimalle dedim ve şuan için hamileyim. Sizlerede belki faydası olur yazayım dedim. allahım tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Başka gebelik testi yapmadın mı canım ne kadar kaldı batakocam da ısrarla oyle dıyor.:) ben degılım hayır dedıim durdum kacgundur ama şu gogus ucuhassaslıgı basladı ve cogaldı bıacabada kalmadım degıl. ve eevet bazen bıkackez yumurtlama oluyormus sendekı gb. ben zaten doktora ılk gıdınce sordum adete dek ılskı olablr tabı perhıze gerek yok hamılelık olussa da skıntı olmaz dedı:).. cunku baska yumurtlama olup olmayacagı bellı olmaz demstı.
Amin canım inşallah :)Amin canım allahım seninde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Sen baska bi doktora daha gorun canim gerekirse tedbiri artiriar igne filan verirlerDevam ederse baska dr a gıdıcem cnm agrım sozım yok ama sarsılıyom yolda ordanburda belkı oyuzdn
Yarın ozele randevu aldm alttan baktırma dıyolar zararşı düşer dıyolar ya korkuyorum alttan zararlı olurmu kıSen baska bi doktora daha gorun canim gerekirse tedbiri artiriar igne filan verirler
benm 10gun gectı canım adet olmadm buaym gec dollenmeden suphelenıyrm:)Başka gebelik testi yapmadın mı canım ne kadar kaldı bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?