İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yarın ozele randevu aldm alttan baktırma dıyolar zararşı düşer dıyolar ya korkuyorum alttan zararlı olurmu kı
canım bazı dr.lar zararsız dypr bazıları yapmıyor tartısılır. yanı benm anlattfm durumdan sonra benm dusugum olmustu. Alalh bılır dogrusunu ama bıdaha yaptrmam dıye dusunuyrm hep ama dr. benı ıkna ederse dusunurm o an. dr.una guvenıyosan guzelce konus sor

merhaba canım atesten anlaman ıcın ates tablonu olusturman gerek en sonkı adetınden ve hersabah aynısaatte yataktan cıkmadan uyanır uyanmaz bakman lazım.ben oyke yapıyorum 1ayı gectı. gun ıcındekı atesten anlayamazsın. sabahkı ates mıydı ya da normal.zamandakı atesını bılıyor musın

Sormadım daha canım fena grip oldum kafamı toplayamoyorum:)))
ben de gecen gun sadece 1gunlıgune nezle oldum cokgarıptı :) ben gec dollenmeden suphe ettıgım ıcn bakmıyorum 4gun once baktgmda negatftı ama leklenmem oldu adetın2.gunu basladı 3gun kahve tonları geldı adet olmadm yanı. oyuzden bekluyorum ıste. carsamba ne gorcek dr bakalm neler dıcek

Gün içinde yaptım kalkar kalkmaz değildi, yataktan kalktım oturma odasına geçtim sonra üşüme geldi ateş ölçtüm 36.1 çıktı.normalim 36.8 falan

Evey sorcam korkuyorum sonucta dısuk tehlıkesı olunca ılıskı yasak dıyolar mesela ama tabı tehlıkemyoksa ılıskı normal dıyolar oda oyle sonucta aşttan aşetle bakıyor ya aklım cok karıstı

Yarn aksama kdr bısey olmassa ıns dr a randevu aldm ozele gıdıcem
Canım şimdi gebe bi arkadaşla konuştum onunda olmuştu töz gibi bişeyler gelmişti ondanda kahve gibi dedi rengi falan arada yapıskan arabada toz gibi geliyordu dedi şimdi 5 aylık oğullarını bekliyorlar doktor yerlesirken normal dedi ve ilaç bile vermemiş yani kırmızı kan gelmedikçe korkulacak birşey yok diyor

Canım benim ateşim hep aynıydı ve takip ediyordum gebe kalmıştım gene aynıydı test yaptım ve pozitif çıktı yani o ateş olayı bende tutmadi

İnşallah hamileyizdir ya umutlandırmak gibi olmasın ama bence sen hamile olabilirsin canım o nezlede garipmiş bak :)

Gün içinde yaptım kalkar kalkmaz değildi, yataktan kalktım oturma odasına geçtim sonra üşüme geldi ateş ölçtüm 36.1 çıktı.normalim 36.8 falan
Canım bende ateş takibi yapıyorum fertility friend programı indirdim oraya verilerimi giriyorum sabah kalktığın gibi ölçmelisin ve not almalısın o zaman etkin sonuç alabilirsin

Neguzel cnm bende yarın gıdıcemde vajınal muayne zararlı dusuge sebep oluyomdıyolar bende korktm onımdusunuyorum somdı

Neguzel cnm bende yarın gıdıcemde vajınal muayne zararlı dusuge sebep oluyomdıyolar bende korktm onımdusunuyorum somdı
Vajinada bakmaz heralde ya normal karından bakar gene bir de özel sektör hiç bakmaz o riske girmez bence hakkında hayırlısı olsun canım ve bebisininde sağlıklı sihatli haberleriyle gel insallah

o net sonuz vermez canm adetkenkı ısını bılmen lazım hersaabah olcmen lazm bak.mesela tablomu yukledım gorursun yumurtlama sonrası cıkar dusmez bıdaha ben de ısıya dayanarak hamılelıkten suphe edıyorum daha dusmedı 36.1e hıc. sabahkıates onemlı sen yarnsabah bak yne de bakalım kac cıkcak. canım ben de kullanyrm onu sen de bak :) Mutluturta

Eklentiler

• Screenshot_20180211-173403.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 42
kızlar adet hıssı gelıp gdyor ve aynızamanda akıntı geliyor cok hala. lavaboya gdyrm adet sanyrm ama akıntı:)

Canım yumurtlama üstünden çok geçmiş görünüyor nasıl anlaşılmıyor hala çok ilginç

Canım yumurtlama üstünden çok geçmiş görünüyor nasıl anlaşılmıyor hala çok ilginç
cunku gec yumrtlama ıhtmalm de var canm varsa ztn gec dollenmedır. cnku ovu. testı adete yakn bayakoyuaslasmaya baslamstı devamna bakmamstm sehırdısıına cıkmıstık yanıma almamısım bakamadm tekrar. :)

Yarın ozele randevu aldm alttan baktırma dıyolar zararşı düşer dıyolar ya korkuyorum alttan zararlı olurmu kı
Düşeceği varsa zaten düşer canım ama kese görüldü zaten senin alttan bakılcak bir durumun yok, ben oğlumda kese görülmeyince alttan baktırmıştım ve o haftam korkularla geçmişti düştü düşecek diye, nasibi olan geliyor dünyaya. Sen rahat ol iyi bir doktora git

aman tekrar yumurtlama ıhtımalı demsek ıstedm :) mesels suan hamıle degılsem de adet olmsdan tekrr yumurtladm anlamna gelıo ovu.a gore :) Mutluturta

Çok sağol canımhaftaiçine kadın doğuma giderim az dahs bekleyim. Bugünde ıslaklık hissediyorum bakıyorum akıntı.adetliyken genelde 36.3 falan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…