İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Belkı alttan sıkıntı varmı dıye bkar dıye dusundm belkı bebegımı gorururm yarn allahn ıznıyle bısey olmaz

Çok sağol canımhaftaiçine kadın doğuma giderim az dahs bekleyim. Bugünde ıslaklık hissediyorum bakıyorum akıntı.adetliyken genelde 36.3 falan oluyor
kac gunun var canım umarım hamılesındırrr yaa :)

Beklicem bir kaç gün daha canim. Belki adet olurum

Canım benim ateşim hep aynıydı ve takip ediyordum gebe kalmıştım gene aynıydı test yaptım ve pozitif çıktı yani o ateş olayı bende tutmadi
vucut ısısı cıkar canm nzamn olcmustn yumurtlmadan snra cıkar gebelık olusrsa sabıt kalır. tabı ıstısnalar olabılıyor. en azından yuksekken adet olmamıssın dıger turlu guzel :)[/QUOTE

vucut ısısı cıkar canm nzamn olcmustn yumurtlmadan snra cıkar gebelık olusrsa sabıt kalır. tabı ıstısnalar olabılıyor. en azından yuksekken adet olmamıssın dıger turlu guzel :)[/QUOTE
Aynen öyle ben 1 senedir uğraştığım için bir çok yöntem denedim bir çoğu tutmadı ama ayak lari min üşümesin en iyi belirtildi normalde ayaklarım yumurta zamanı üşür sonra ısınırsın bu sefer göğüs hassasiyeti ve ayak üşümem geçmedi birde agiz tadim çok kotuydu acabamiı dedim ve oldu şükürler olsun ama ateşim hep aynı kaldı 3 ay ölçüm aynıydı asa yukari

kız benım ayaklar da gecelerı usuyor bazen altı yanıyor hatta:) bak gordun mu gogus ucumun hassasıyetı basladıya bosyere heveslendm yne:)

kız benım ayaklar da gecelerı usuyor bazen altı yanıyor hatta:) bak gordun mu gogus ucumun hassasıyetı basladıya bosyere heveslendm yne:)
Canım ayaklarım çok enteresan usuyordu ne yapsam ısıtamadim eşim kurutma makinesiyle bile uğraştı Birgül birde kasiklarim sertti her ay kontrol ediyordum bu sefer ilginç serti his olarak da aynı senin gibiydim yok yine ama bi test yapıyım dedim ve pozitif birde goguslerim normalde yanlardan başlardı ağrımaya bu sefer sadece uçları acıdı adet zamanından sonra genel olarak ağrıdı ve hala agriyir

ben de hamıle kaldıgımda gogus ucum ıle baslamıstı canm acayp hassastı ucları sankı ona degınce butun vucudum hıssedıyordu. buay oylr olamaynca hatta hc hassaslk olmaynca adet zamanı dedm yok ıste. ama ıkıgun once aynı hassaslık basladı ucunda beklıyrm ıste:) karnım dumduzdur zaten zayıfım kılo fazlam yok. sabahları karnım şiş uyanyrm kacgundur gaz doly ne yapsam gecmıo bıde kabızlık da var hamıleyken 3gun kala ogrenmstm bn de erken testle suan ıste blıosun gec dollenme mı dye suphedeym nasıp ya

Allahım en hayırlısını nasip etsin insallah hamılesındır sen ve tüm isteyenler insallah

degılsem de sorun degıl ya takmıyrm eskısı gb zaten daha surda 4ay oldu daha cokerken doktor bana hamıle kalabıldıgını gordun ilk aydan bu cok guzel bısey olur stres yapma dedı oyuzden yapmıcam artk

Canım günüm geçti Sat 4 Ocak ama ayın ortasında akıntım olmadı pek, ayın 29unda çok oldu 31dede ilişki oldu eşim korunuyordu az kaçtı gibi .sonra şubatın 9 ve 10daki testler negatif
canım senın gecyumurtlama mıacaba akıntında ozman cok olmus:) eger oyle ıse daha cıkmazz kı kana yenı gecer:)

Merhaba arkadaşlar benm yumurtlama tarihimden 3-4 gün sonra sol kasığımda batmalar başladı sıcak basmaları yaşadım herkesin söylediği gibi göğsümde şişme hassaslık renk değişikliği olmadı. Şu an adetime 2 gün var ve bugün kahverengi lekelenmem oldu bel ağrısı eşliğinde ve devamı gelmedi Sizce bu yerleşme kanaması tarzı bir şey olablir mi yoksa adet erken mi başlayacak onun mu belirtisi böyle bir şey yaşayan varsa nolur yardımcı olsun

Kanama yoğunluk olarak artmazsa ve devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir canım iki gün kaldıysa testte çıkma ihtimali de yüksek aslında

Kanama yoğunluk olarak artmazsa ve devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir canım iki gün kaldıysa testte çıkma ihtimali de yüksek aslında

Canm dün sabah test yaptm ama çıkmadı. Sanki hayal meyal bi çizgi var gibiydi ama benm gözÜme öyle göründü belki de psikolojim bozuldu çünkü bi baktm gördm bir baktm görünmedi yani bence negatifti kesinlikle. Adet gecikmeden 3 gün tekrar test yapmicam artık. Ama bu ay yumurtlamadan itibaren sürekli sol kasığımda batma hissediyorum inşallah vardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…