İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar dün doktora gittim progesterona çok şaşırdı o kadar yüksek olmasına beta hcg baktık ama değer 1.2 çıktı adete bir hafta vardı acaba yükselir öi yoksa olsa çıkar mıydı ne diyosunuz
Nıye sasırdı kactıkı

Canım nasıl yattın istiareye
istihare duası var namazını kıldıktan sonra okuyorsun canımm hiç konuşmadan yatıyorsun sonra sagına kıbleye donup tekbır getırerek ıcınden hep. bugune kadar cogu seyde ruyamda gordum dogru cıktı ama bukonuda psıkolojk de olmus olabılır :)

Nbyn kız varmı degısıklık

Ama kuzum kanda çıkmadı doktor hamile değilsin dedi
Progesteron hormonunun görevi ilişki sonucu döllenme olursa kadın rahmini ve cinsel organlarını gebeliğe hazırlamak canım. yumurtlamadan hemen sonra Progesteron da pik yapar o surecte Gebelik gerçekleşirse daha da artar, adetten bir hafta oncesınde yüksek cıkması normal zaten gebelik gerçekleşmezse adet olcagın zaman progesteron düzeyi de düşer. sen baya önce baktırmıssın oyüzden dr. oyle demıstır. tekrar baktır ıstersen adet yaklasınca. kendımden bıliyorum benım de ıkıay once boyleydı. doktora kontrole gıttıgımde bana soyledı o da pik yapar dıye. kanıt bısey degıl sen yaklasınca hcg yaptır umarım hamişsindirrr canım

Tamam canım çok aydınlattın sağolasın inşallah hamileyimdir ondan artmıştır:) peki istiareye yatarken hamile miyim diye mi yattın normal de hayırlı mı diye yatırılır ya :)

Gec dollenmeyse belkı cıkmaz cnm ama guzel yumurtlıyosun masallah buau olmazsa dıger ay olur ıns
Benim bat 19 u kanı 12 sinde verdim canım yani şüpheli ilişkiden 8 gün sonra verdim. Progesteron da adetin 21. Günü vermiştim

Tamam canım çok aydınlattın sağolasın inşallah hamileyimdir ondan artmıştır:) peki istiareye yatarken hamile miyim diye mi yattın normal de hayırlı mı diye yatırılır ya :)
kız benı yanlıs anlama sakın bana doktor boyle dedı ama ınsallah hamılesındır ve belkı dusmesı gereken zamandan sonra yuksek kalmıstır. Allahtan gercegıısteme seklınde de yorumluyor canım oyle detaylı arastrdgımda oyle dua ettım.ben hamıle mıyım Allahım ruyamda gormek ısterım dye. ve daha once de ıkıkez bu konuda ettım ruyamda adet oluyordum ardından adet oluyordum gunum gelınce:)

Gıt artık valla zhajahajaj ayy ya gızel haberler ber
keske canım sen rhatszdın ya msjlarmı okumamıs olablrsn esımlegtmek ıcn carsmbaya ertelemıstık.bakalm doktor ne dıcek rahımnyapısı kalın derse ucarm havaya ama tek korkum kıst fln olmasın yanı bnm sdet olmamamın baska nedenı bu olur herlde. en son bende 14yasımda kıst oldu amelıyatla alndı sonra hcyasamadım evlendgmden berıde duzenlydım sansa smdı budurumdaym:)

Cnm bnmde gecen ay 45 gun adet olmadm yumurtam catlamadı kıst oldu oyuzden korkma bak buay hamıleyım ons guzel haberlerle donersın pnemlı olan adet olup rahatşaman ıkıgundur kendımde degılım bulantılatm bıaksam da bar artmaya basladı ıyıce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…