- 5 Mart 2017
- 333
- 121
- 53
- 35
Normalde benim progesteron 5 çıkıyordu canım işte ne bileyim bilemedim hayırlısı diyelim:) senin nasıl gidiyorGec dollenmeyse belkı cıkmaz cnm ama guzel yumurtlıyosun masallah buau olmazsa dıger ay olur ıns
Allah Allah çok ilginç canım neden yanlış anlayayım çok yardımcı oldun o dediğin isteyende sordum ama geri dönüş olmadı :) senin durum yarın mı belli olacak canımkız benı yanlıs anlama sakın bana doktor boyle dedı ama ınsallah hamılesındır ve belkı dusmesı gereken zamandan sonra yuksek kalmıstır. Allahtan gercegıısteme seklınde de yorumluyor canım oyle detaylı arastrdgımda oyle dua ettım.ben hamıle mıyım Allahım ruyamda gormek ısterım dye. ve daha once de ıkıkez bu konuda ettım ruyamda adet oluyordum ardından adet oluyordum gunum gelınce:)
oo daha oncekıler aynızamanda 5se smdı hakkatenyuksekk:)Normalde benim progesteron 5 çıkıyordu canım işte ne bileyim bilemedim hayırlısı diyelim:) senin nasıl gidiyor
Allah Allah çok ilginç canım neden yanlış anlayayım çok yardımcı oldun o dediğin isteyende sordum ama geri dönüş olmadı :) senin durum yarın mı belli olacak canım
evet canım dr kan ver derrse verırm. rahımduvarı kalınlıgından anlasılıyormus gebelık olma ıhtımalı. buarada gırmeyen dr.a mı denk geldın kız bugun baskasna da sor aktıf olanlara hepNormalde benim progesteron 5 çıkıyordu canım işte ne bileyim bilemedim hayırlısı diyelim:) senin nasıl gidiyor
Allah Allah çok ilginç canım neden yanlış anlayayım çok yardımcı oldun o dediğin isteyende sordum ama geri dönüş olmadı :) senin durum yarın mı belli olacak canım
Tamam canım sorarım. Rahiö duvarı adet öncesi de kalınlaşıyor bana doktor bi ay bakıp kalınlaşmış adet olacaksın demişti yani ordan bilemeyebilir canım ama bence kan ister mutlaka:)evet canım dr kan ver derrse verırm. rahımduvarı kalınlıgından anlasılıyormus gebelık olma ıhtımalı. buarada gırmeyen dr.a mı denk geldın kız bugun baskasna da sor aktıf olanlara hep
evet oyleymıs canm ama benm 12 gun gecıktı :) adetın 2.gecıkmegunu kahverengı lekelenmem olmustu.bıde yumurtlamam da olmustu ocagın 16sında ona ıstınaden anlar heralde burda baska topıkte okudum dr. kalınlasmıs cokfazla kan ver demıs hamıle cıkmıs bırı :)R
Tamam canım sorarım. Rahiö duvarı adet öncesi de kalınlaşıyor bana doktor bi ay bakıp kalınlaşmış adet olacaksın demişti yani ordan bilemeyebilir canım ama bence kan ister mutlaka:)
19 felan var bata ama cnm adet günü bittginde başlayanlarda hamile kalablyrms ondan dedmBata kaç gün var canım 20 ise daha yumurtlaman olacaktır allah gönlüne göre versin umarım kalirsin
Kahveler durdu gıbı bulantılarmarttı gaz aclık fena balla bebıs buyudukce artıyo ama ıkı kere falanmı yumurtladınmı adet olmassan teste gıdersınNormalde benim progesteron 5 çıkıyordu canım işte ne bileyim bilemedim hayırlısı diyelim:) senin nasıl gidiyor
benm de gazım ve aclıgım hat safhada. uyku da keske bende de bebıstenj olsa. karnım şimşim dumduzdur normalde sbahları bıle sıs alt kısmıKahveler durdu gıbı bulantılarmarttı gaz aclık fena balla bebıs buyudukce artıyo ama ıkı kere falanmı yumurtladınmı adet olmassan teste gıdersın
Valla dıcek bısey bulamıyorum hçbelırtıler parıs gercekler belırsız sende valla benode gectın burda hergun belırtı yazardım hamıle olmazdım :)benm de gazım ve aclıgım hat safhada. uyku da keske bende de bebıstenj olsa. karnım şimşim dumduzdur normalde sbahları bıle sıs alt kısmı
kız gecıkmem olmasa takmazdm da halıyle boyleym buay ama muhtmelen kıst fln vardıe. pof smdı ılac mılac ıcmek ıstemem umarm kendlgnden duzene gırer. ztn yumrtladm buyuk ıhtnal de 8ınde. buna nazaran 22snde fln adet olmam lazm. dongum degstı resmen:)Valla dıcek bısey bulamıyorum hçbelırtıler parıs gercekler belırsız sende valla benode gectın burda hergun belırtı yazardım hamıle olmazdım :)
Ay o donguler cok etkılıyo benım de degısmesem hamıle kaldam 15 gun once olcaktı kıst olsa agrı yapar ama yumurtan catlamayıp ıcınde kaldıysa buyurse agrırkız gecıkmem olmasa takmazdm da halıyle boyleym buay ama muhtmelen kıst fln vardıe. pof smdı ılac mılac ıcmek ıstemem umarm kendlgnden duzene gırer. ztn yumrtladm buyuk ıhtnal de 8ınde. buna nazaran 22snde fln adet olmam lazm. dongum degstı resmen:)
adet gecıkmesıyle basladı bende ıste ıstah artması kabızlık uyuklama bel agrısı fln malum meme bası hassasyeti de var. yumurtanın catlamaması kıst olabılıyo genelde. ama benm catlamıstu ocakta da sılıklesmıstı ztn kasık ve akıntı da gecmstı smdı de o 2gunluk sıddetlı agrılar gectı hafıf sızı oluyor arada. gorucek bakalm yarn artk:)Ay o donguler cok etkılıyo benım de degısmesem hamıle kaldam 15 gun once olcaktı kıst olsa agrı yapar ama yumurtan catlamayıp ıcınde kaldıysa buyurse agrır
Senı merakla beklıyorum mutlka dr dan yaz cokcok meraktayımadet gecıkmesıyle basladı bende ıste ıstah artması kabızlık uyuklama bel agrısı fln malum meme bası hassasyeti de var. yumurtanın catlamaması kıst olabılıyo genelde. ama benm catlamıstu ocakta da sılıklesmıstı ztn kasık ve akıntı da gecmstı smdı de o 2gunluk sıddetlı agrılar gectı hafıf sızı oluyor arada. gorucek bakalm yarn artk:)
tamam yazıcam canm dua et benm ıcın de kotu bısey cıkmasın hıcbısorunun yok desın dr. hamıle olmamaya razıyımmSenı merakla beklıyorum mutlka dr dan yaz cokcok meraktayım
Artık hayırlısı ya seninde pek normal değil hamile olabilirsin bana öyle geliyor:))evet oyleymıs canm ama benm 12 gun gecıktı :) adetın 2.gecıkmegunu kahverengı lekelenmem olmustu.bıde yumurtlamam da olmustu ocagın 16sında ona ıstınaden anlar heralde burda baska topıkte okudum dr. kalınlasmıs cokfazla kan ver demıs hamıle cıkmıs bırı :)
Allah yardım etsin canım. İnşallah bakalım ya dua edin inşallah bende güzel haberi alırım hayırlısıylaKahveler durdu gıbı bulantılarmarttı gaz aclık fena balla bebıs buyudukce artıyo ama ıkı kere falanmı yumurtladınmı adet olmassan teste gıdersın
İnşallah gönlüne göre olur canım benimtamam yazıcam canm dua et benm ıcın de kotu bısey cıkmasın hıcbısorunun yok desın dr. hamıle olmamaya razıyımm
İnşallah canim sabırsızlıkla ve dualarla bekliyoruz.Allah yardım etsin canım. İnşallah bakalım ya dua edin inşallah bende güzel haberi alırım hayırlısıyla
Ins hbr ver bıze cnmAllah yardım etsin canım. İnşallah bakalım ya dua edin inşallah bende güzel haberi alırım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?