İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Gec dollenmeyse belkı cıkmaz cnm ama guzel yumurtlıyosun masallah buau olmazsa dıger ay olur ıns
Normalde benim progesteron 5 çıkıyordu canım işte ne bileyim bilemedim hayırlısı diyelim:) senin nasıl gidiyor

Allah Allah çok ilginç canım neden yanlış anlayayım çok yardımcı oldun o dediğin isteyende sordum ama geri dönüş olmadı :) senin durum yarın mı belli olacak canım

oo daha oncekıler aynızamanda 5se smdı hakkatenyuksekk:)

evet canım dr kan ver derrse verırm. rahımduvarı kalınlıgından anlasılıyormus gebelık olma ıhtımalı. buarada gırmeyen dr.a mı denk geldın kız bugun baskasna da sor aktıf olanlara hep

R
evet canım dr kan ver derrse verırm. rahımduvarı kalınlıgından anlasılıyormus gebelık olma ıhtımalı. buarada gırmeyen dr.a mı denk geldın kız bugun baskasna da sor aktıf olanlara hep
Tamam canım sorarım. Rahiö duvarı adet öncesi de kalınlaşıyor bana doktor bi ay bakıp kalınlaşmış adet olacaksın demişti yani ordan bilemeyebilir canım ama bence kan ister mutlaka:)

R

Tamam canım sorarım. Rahiö duvarı adet öncesi de kalınlaşıyor bana doktor bi ay bakıp kalınlaşmış adet olacaksın demişti yani ordan bilemeyebilir canım ama bence kan ister mutlaka:)
evet oyleymıs canm ama benm 12 gun gecıktı :) adetın 2.gecıkmegunu kahverengı lekelenmem olmustu.bıde yumurtlamam da olmustu ocagın 16sında ona ıstınaden anlar heralde burda baska topıkte okudum dr. kalınlasmıs cokfazla kan ver demıs hamıle cıkmıs bırı :)

Kahveler durdu gıbı bulantılarmarttı gaz aclık fena balla bebıs buyudukce artıyo ama ıkı kere falanmı yumurtladınmı adet olmassan teste gıdersın

Kahveler durdu gıbı bulantılarmarttı gaz aclık fena balla bebıs buyudukce artıyo ama ıkı kere falanmı yumurtladınmı adet olmassan teste gıdersın
benm de gazım ve aclıgım hat safhada. uyku da keske bende de bebıstenj olsa. karnım şimşim dumduzdur normalde sbahları bıle sıs alt kısmı

benm de gazım ve aclıgım hat safhada. uyku da keske bende de bebıstenj olsa. karnım şimşim dumduzdur normalde sbahları bıle sıs alt kısmı
Valla dıcek bısey bulamıyorum hçbelırtıler parıs gercekler belırsız sende valla benode gectın burda hergun belırtı yazardım hamıle olmazdım :)

Valla dıcek bısey bulamıyorum hçbelırtıler parıs gercekler belırsız sende valla benode gectın burda hergun belırtı yazardım hamıle olmazdım :)
kız gecıkmem olmasa takmazdm da halıyle boyleym buay ama muhtmelen kıst fln vardıe. pof smdı ılac mılac ıcmek ıstemem umarm kendlgnden duzene gırer. ztn yumrtladm buyuk ıhtnal de 8ınde. buna nazaran 22snde fln adet olmam lazm. dongum degstı resmen:)

Ay o donguler cok etkılıyo benım de degısmesem hamıle kaldam 15 gun once olcaktı kıst olsa agrı yapar ama yumurtan catlamayıp ıcınde kaldıysa buyurse agrır

Ay o donguler cok etkılıyo benım de degısmesem hamıle kaldam 15 gun once olcaktı kıst olsa agrı yapar ama yumurtan catlamayıp ıcınde kaldıysa buyurse agrır
adet gecıkmesıyle basladı bende ıste ıstah artması kabızlık uyuklama bel agrısı fln malum meme bası hassasyeti de var. yumurtanın catlamaması kıst olabılıyo genelde. ama benm catlamıstu ocakta da sılıklesmıstı ztn kasık ve akıntı da gecmstı smdı de o 2gunluk sıddetlı agrılar gectı hafıf sızı oluyor arada. gorucek bakalm yarn artk:)

Senı merakla beklıyorum mutlka dr dan yaz cokcok meraktayım

Artık hayırlısı ya seninde pek normal değil hamile olabilirsin bana öyle geliyor:))

sagol canımm ınsallah hamılesındır Mutluturta . benden daha cok ısteyenlere daha once versın Rabbım ınsallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…