İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Amin amin isteyen herkese versin Rabbim inşallah sana da versin bana da versin hayırlı ve sağlıklı bebişler:) ne kadar olmuştu senin isteyeli
Aminn canım 9ayolucak yarın evlendıgımız.henuz 4 aydır ıstyoruz canım eşim ıstyor dıye korunmayı braktık ben ıstemyrdm aslnda pek buyuzden ne yımurtkamayı ne baska seyı arastırmamıstm bıle.ı ve bunu konustuktan 11 gun sonra hamıle kaldıgımı ogrendım erken test ıle ama düşük oldu 5haftalıkken. Belkı de istemem ıcın bısebep olmustu Allah bılır. O tadı alınca sonrası malum cok ıstedım :)

yanı kızlar benım tam yumurtlamaama denk gelmıs cnku o ay adete 14gun varken korunmayı brakmıstık sonra ucgun ara vermstk.hamıle kaldıgım gunuse blıodum.neguzel haha yanı erken test ıle ilşkden snra 11.gun ogrenmstm ben. 11gunde bellı oluyorr :) 16.gunde tutmus yanı anlıcagnz:) Mutluturta

Canım benim hikayeme benziyor bizde korunmayı bıraktık 4-5 ay sonra hamile kaldım benimde 5 haftalıkken düştü geçen sene bu zamanlardı hatta hala da bekliyorum en kısa zamanda olur inşallah

Canım benim hikayeme benziyor bizde korunmayı bıraktık 4-5 ay sonra hamile kaldım benimde 5 haftalıkken düştü geçen sene bu zamanlardı hatta hala da bekliyorum en kısa zamanda olur inşallah
baya olmus canım vakitsaat bellı ama ya neyaparsak yapalım. Oyuzden sabret sabredelm o ıcım rhat benim dha olmasa da olur Allah bılır

Kızçeler adetim 2 gün geçikti Pazartesi olmam gerekirdi olmadım bugünde olmadım yaeın sabah kab vericem bakalımm dua edin inşallah hamleyimdir 3 yıldır bekliyorum artık kucağıma hayırlısıyla almak istiyorum ve eşime yarın hamileysem muhteşem hediye olur

yaaa canım kesınlıkle harıka hedıye olur bem de bunu hayal edıyorum tam sevgılıler gunu hedıyesı dıye.3yıl ya dıle kolay umarım pozıtıf cıkar yaa :)

yaaa canım kesınlıkle harıka hedıye olur bem de bunu hayal edıyorum tam sevgılıler gunu hedıyesı dıye.3yıl ya dıle kolay umarım pozıtıf cıkar yaa :)
Aminnn canım amin inşallah hayırlısıyla pozitif çıkarr rabbim herkese banada nasip etsin :) bakalım yarın yüzümüz güler inşallah ya

Aminnn canım amin inşallah hayırlısıyla pozitif çıkarr rabbim herkese banada nasip etsin :) bakalım yarın yüzümüz güler inşallah ya
Peki bir şeyler hissediyor musun belirtileri nelerdir var mı fark ettiğim bir şey?

ay inşallah bee. Ama sen kesınlkle gul canım inşallah hamılesındr kendımden cok sana duacıyım auan.Rabbım bıanonce nasıp etsın yuvanıza o meleği

Peki bir şeyler hissediyor musun belirtileri nelerdir var mı fark ettiğim bir şey?
Canım inan hiçbirşey hissetmiyorum aslında her ay acaba acaba acaba demekten kendimi harap ettim belirti dersen herşey var bende yumurtlama günümden beri mutlaka hergün beni bazen çok rahatsız eden bazende çok etmeyen kasık ağrılarım var gögüslerde hiçbir değişiklik yok adet olacak gibi ağrım var ve afedersiniz dünden beri aşırı gazım var

ay inşallah bee. Ama sen kesınlkle gul canım inşallah hamılesındr kendımden cok sana duacıyım auan.Rabbım bıanonce nasıp etsın yuvanıza o meleği
Ya canımm benim ne kadar güzel yüreklisin:) Allah razı olsun rabbim isteyen herkese ama herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kimsenşn kucağını boş bırakmasın inşallah yarın güze haberler verelim birbirimize umudum yok ama işte hayırlsı

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah

estagfurullah canım benım gercekten oyle dusunuyorum yıllarca ısteyenler var. Bunun bılıncındeym artık daha da oyuzden paralamaya yüzüm yok kendımı. Elbette kader hersey gıbı bu da. ama dualar da cok onemlı rabbım kabul etsın duamızı canım

baya olmus canım vakitsaat bellı ama ya neyaparsak yapalım. Oyuzden sabret sabredelm o ıcım rhat benim dha olmasa da olur Allah bılır
Öyle canım tabi ki de bu gece hep rüyamda hamile olduğumu gördüm

İnşallah hamilesindir canım ya isteyen herkese versin Rabbim. Haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…