- 5 Mart 2017
- 333
- 121
- 53
- 35
Allah azın olsun canım benim en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbimİnşallah canim sabırsızlıkla ve dualarla bekliyoruz.
Tamam canım yazıcam inşallahIns hbr ver bıze cnm
Amin amin isteyen herkese versin Rabbim inşallah sana da versin bana da versin hayırlı ve sağlıklı bebişler:) ne kadar olmuştu senin isteyelisagol canımm ınsallah hamılesındırMutluturta . benden daha cok ısteyenlere daha once versın Rabbım ınsallahhhh
Aminn canım 9ayolucak yarın evlendıgımız.henuz 4 aydır ıstyoruz canım eşim ıstyor dıye korunmayı braktık ben ıstemyrdm aslnda pek buyuzden ne yımurtkamayı ne baska seyı arastırmamıstm bıle.ı ve bunu konustuktan 11 gun sonra hamıle kaldıgımı ogrendım erken test ıle ama düşük oldu 5haftalıkkenAmin amin isteyen herkese versin Rabbim inşallah sana da versin bana da versin hayırlı ve sağlıklı bebişler:) ne kadar olmuştu senin isteyeli
Canım benim hikayeme benziyor bizde korunmayı bıraktık 4-5 ay sonra hamile kaldım benimde 5 haftalıkken düştü geçen sene bu zamanlardı hatta hala da bekliyorum en kısa zamanda olur inşallahyanı kızlar benım tam yumurtlamaama denk gelmıs cnku o ay adete 14gun varken korunmayı brakmıstık sonra ucgun ara vermstk.hamıle kaldıgım gunuse blıodum.neguzel haha yanı erken test ıle ilşkden snra 11.gun ogrenmstm ben. 11gunde bellı oluyorr :) 16.gunde tutmus yanı anlıcagnz:)Mutluturta
baya olmus canım vakitsaat bellı ama ya neyaparsak yapalım. Oyuzden sabret sabredelm o ıcım rhat benim dha olmasa da olur Allah bılırCanım benim hikayeme benziyor bizde korunmayı bıraktık 4-5 ay sonra hamile kaldım benimde 5 haftalıkken düştü geçen sene bu zamanlardı hatta hala da bekliyorum en kısa zamanda olur inşallah
yaaa canım kesınlıkle harıka hedıye olur bem de bunu hayal edıyorum tam sevgılıler gunu hedıyesı dıye.3yıl ya dıle kolay umarım pozıtıf cıkar yaa :)Kızçeler adetim 2 gün geçikti Pazartesi olmam gerekirdi olmadım bugünde olmadım yaeın sabah kab vericem bakalımm dua edin inşallah hamleyimdir 3 yıldır bekliyorum artık kucağıma hayırlısıyla almak istiyorum ve eşime yarın hamileysem muhteşem hediye olur
Aminnn canım amin inşallah hayırlısıyla pozitif çıkarr rabbim herkese banada nasip etsin :) bakalım yarın yüzümüz güler inşallah yayaaa canım kesınlıkle harıka hedıye olur bem de bunu hayal edıyorum tam sevgılıler gunu hedıyesı dıye.3yıl ya dıle kolay umarım pozıtıf cıkar yaa :)
Peki bir şeyler hissediyor musun belirtileri nelerdir var mı fark ettiğim bir şey?Aminnn canım amin inşallah hayırlısıyla pozitif çıkarr rabbim herkese banada nasip etsin :) bakalım yarın yüzümüz güler inşallah ya
ay inşallah bee. Ama sen kesınlkle gul canım inşallah hamılesındr kendımden cok sana duacıyım auan.Rabbım bıanonce nasıp etsın yuvanıza o meleğiAminnn canım amin inşallah hayırlısıyla pozitif çıkarr rabbim herkese banada nasip etsin :) bakalım yarın yüzümüz güler inşallah ya
Canım inan hiçbirşey hissetmiyorum aslında her ay acaba acaba acaba demekten kendimi harap ettim belirti dersen herşey var bende yumurtlama günümden beri mutlaka hergün beni bazen çok rahatsız eden bazende çok etmeyen kasık ağrılarım var gögüslerde hiçbir değişiklik yok adet olacak gibi ağrım var ve afedersiniz dünden beri aşırı gazım varPeki bir şeyler hissediyor musun belirtileri nelerdir var mı fark ettiğim bir şey?
Ya canımm benim ne kadar güzel yüreklisin:) Allah razı olsun rabbim isteyen herkese ama herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kimsenşn kucağını boş bırakmasın inşallah yarın güze haberler verelim birbirimize umudum yok ama işte hayırlsıay inşallah bee. Ama sen kesınlkle gul canım inşallah hamılesındr kendımden cok sana duacıyım auan.Rabbım bıanonce nasıp etsın yuvanıza o meleği
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallahCanım inan hiçbirşey hissetmiyorum aslında her ay acaba acaba acaba demekten kendimi harap ettim belirti dersen herşey var bende yumurtlama günümden beri mutlaka hergün beni bazen çok rahatsız eden bazende çok etmeyen kasık ağrılarım var gögüslerde hiçbir değişiklik yok adet olacak gibi ağrım var ve afedersiniz dünden beri aşırı gazım var
Aminn cümlemizin canımmmHadi bakalım hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah
Benimde beş gün var adetime hiçbir test bir şey yapmadım bekliyorum ara ara kasık agrım var sadece başka hiçbir şey yokAminn cümlemizin canımmm
estagfurullah canım benım gercekten oyle dusunuyorum yıllarca ısteyenler var. Bunun bılıncındeym artık daha da oyuzden paralamaya yüzüm yok kendımı. Elbette kader hersey gıbı bu da. ama dualar da cok onemlı rabbım kabul etsın duamızı canımYa canımm benim ne kadar güzel yüreklisin:) Allah razı olsun rabbim isteyen herkese ama herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kimsenşn kucağını boş bırakmasın inşallah yarın güze haberler verelim birbirimize umudum yok ama işte hayırlsı
Öyle canım tabi ki de bu gece hep rüyamda hamile olduğumu gördümbaya olmus canım vakitsaat bellı ama ya neyaparsak yapalım. Oyuzden sabret sabredelm o ıcım rhat benim dha olmasa da olur Allah bılır
İnşallah hamilesindir canım ya isteyen herkese versin Rabbim. Haberlerini bekliyoruzKızçeler adetim 2 gün geçikti Pazartesi olmam gerekirdi olmadım bugünde olmadım yaeın sabah kab vericem bakalımm dua edin inşallah hamleyimdir 3 yıldır bekliyorum artık kucağıma hayırlısıyla almak istiyorum ve eşime yarın hamileysem muhteşem hediye olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?