İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar dun gece tüm duaları yaptım allahım sağlıklı sihatli güzel haberlerinizi alalım inşallah allah gönlünüze göre versin kızlar sizden ricam kayın pederim babam rahatsız onada dua edin nolur herkezden çok o istiyordu bu çocuğu çok moralim bozuk nolur dua edin

Kızlar gunaydın nasılsınız mıde bulantım sabahtan berı hep ara ara var ya bebısko heralde acıkıyo buyumek ıstıyo kahvelıklerım ara sıra var gene ıns bıran once bıter

Kızlar gunaydın nasılsınız mıde bulantım sabahtan berı hep ara ara var ya bebısko heralde acıkıyo buyumek ıstıyo kahvelıklerım ara sıra var gene ıns bıran once bıter
İnşallah canim sağlıklı sihatli geçsin şu lekelerin ilaca devam ediyosunuz dimi ama sitres yapma rahat ol demekki karnının içi dar gevseyene kadar olur senin yavru yer açıyor kendine rahatına düşkün bebeyin canım ondan oluyor o lekelenmeler korkma sen

Ay ıns dedın gıbıdr cnm bebısler bızle olaunda evet kocaman oluyokar yer acıyolar ıcımızde baska bısey olmasında cok aukur agrım sızım yok yerım ben onu kalbıde var atıyo mınnacık mıdemıde cok fena bulandırıyo

Üzülme canım benim inşallah sağlığına kavuşur alır kucağına torununu canım dualarımız seninle

Canım geçmiş olsun lekenin azalması güzel bişey bak. Mide bulantın çok mu

Benim daha öyle çok belırtım yok şu kalp atışlarını bende duysaydım daha çok içim rahat edecekti belirti de olmayınca tedirgin oluyo insan

canım Allah sıfa versın bu torununu gorsun inşallah

Öyle canım tabi ki de bu gece hep rüyamda hamile olduğumu gördüm

İnşallah hamilesindir canım ya isteyen herkese versin Rabbim. Haberlerini bekliyoruz
canım ben de gordum kan degerımı gordum evde test yaptm ruyamda cıkmadı snra dr. bana dedı kan verıceksın bı baktık değer 60larda gec dollenme flndedı dr. gercek gbydı ben bır uyandm aglıcaktım haha ama bılncaltı ıste ya muhtmelen benmkı:)

Kızlar şaka gibi ya ne zman gitsem kan vermeye döndüğümde adet oluyorum ve gene kan vermeye gittim eve geldim bi baktım adet olmuşum hamile değilim anlayacağınız şimdi artık ara vericem bakalım rahim filmim falan çekilecek 3 ay kadar ara vericem inşallah sizden güzel haberler bekliyorum Freshmommy özellikle seni çok merak ediyorum

canım ben degılım belli kiovu. yıne bırz sılık cıktı. adet olmadan tekrar yumırtladm muhtemelem 8ınde pik yapmstı akıntım kasık sancm.coktu dr. da kesn bunu dıcek benm de umudum yok. uzuldum ya sana of neden oyle oluyor kan vermeden olsaydn barı bosa mı gttın

Bende öyle değerimi gördüm ama benimki 5 ti yükselecekmiş ama daha :))) kafayı yemiyoruz inşallah :)))

Canım inşallah en güzel vakitteler gelir bebeklerimiz .senin ablanda geç öğrendi ya belki seninde öyle olur hastaneye gidicen sende bugün inşallah güzel haberler alırız. Hayırlısı yaaa napalımm hep böyle oluyor kan vermekten dönünce adet oluyorum vardır vakti zamanı inşallah

Umarim rüyanı yaşarsın canım kaçta ydi muayne

Canım vardır herşey de bir hayır tüm kontrollerini yaptır sağlıkla kal inşallah sende güzel haberlerini ver ilk önce senin sağlığın sonra bir anda oluverir zaten

Ya ben bu hamişlik takvimini niye yapamıyorum olmuyo bir türlü akşamda denedim şimdide denedim beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…