İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım vardır herşey de bir hayır tüm kontrollerini yaptır sağlıkla kal inşallah sende güzel haberlerini ver ilk önce senin sağlığın sonra bir anda oluverir zaten
Aynen canım ya hayırlısı inşallah vardır vakti zamanı rabbim isteyen herkese vakti zamanında hayırlı sağlıklı nasip etsin . Hamişlerinde bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzel bir hamilelil nasip etsin

Amin insallah allahım sağlıkla sanada nasip etsin insallah

Umarim rüyanı yaşarsın canım kaçta ydi muayne
15.45 canım ama yok ya bence ben o 8subatta ovu. da pik zamanı yumurtladım kesınlkle dr. da bana bu solıcek emınm ama ıcım rhat etsın dye gıdıyrm ıste aklımda ne varsa sorucam artık gecen ayı gectm ınsalalh 8ındekı yumurtlamadır da buay tutar belkı. degerlendırdk Allahtan ovu tesı yapıp:)

Hakkında hayırlısı olsun insallah senin icin en hayirli haberlerle dön

kızlarr cıktım ben doktora bayldm allah razı olsun benı nasıl rahatlattı baştan anlatmaua basladım. bana dedı sen neden bkadar stres yapıyorsun ilk ay hamile kalmışsın eşinin de problemi yok spermi kaliteli ki hamile kalabilmissin düşük olması bdaha tehdıt anlamına gelmez asla dedi. esıme sordu kullandıgın ılac var mı dıye ben muayeneye hazırlanrkensonra alttan muayene yaptı. hafıf ıltıhabın var o onemlı degıl dedı uterusun cok guzel tupler acık overlerın cok guzel bunlara kıst demıcem hastamı korktmak ıstemeö dedı baska dr.ler kıst dyo ya bazen cok saglıklı yumrtalkların dedı. ssdece bıtane kıst olusmus sancılarm ondanmıs ama o kendısı gecıcek basıt bısey dedı. 8subatta olanı sordum asıl yumurtlaman olmus senın dedı :) ve bu ovu. testını dr.un kımdı sana neden onerdı sen daha 4 aydır ıstyomussun esın de sen de saglıklısınız bırakın bunları bosa strese gırmıssın sen zaten hıssedıyorsun yumurtlaman olunca o gun ılıskıye gırceksın olay bu o tesrler okdr guvenlr ckmıo bosa strese grme bazen gostermıo piki dedı yuzunden bıle bellı dedı dr. genctı ztn adam 35yaslarında. ve suan gebelık var gb demedı bana. ama hcg ıstedı kızlar kımyasal gebelık yasamıs olablırsn tekrar dedı. yanı hamıle olablrsn demedı coksukur ıcım rhatladı. esım de dr.a ben sızın soyledıgnz gb konustm hep abartma stres yapma dye dedı.cope at o testlerı dedgmde bana kızıodu dedı. ben dedm busfer asla yapmıcam haklısınız bn nezmn ovu. testı yaptm ozman adetm gecıktı dedım. beklentı ıcıne gırdın buyuzden bunları yasamıssın dedı. stres ıyı degıl akısına bırak daha gencsınız ve yenısınız dedı. kasık sancısı kısttenmıs.hcgyı yarın verıcem ay cokuzun oldu kusura bakmayn:)

Süperrr iştee bak ne güzel söylemiş doktor çok sters yapıyoruz at gitsin ben attım ovilasyon testlerini doktorun iyimiş sağolsun güzelce anlattı hadi bakalım yarını bekliyoruz o zman heyecanla

Çok tatlı iyi olmuş canım bizi aydınlattın hayırlısı inşallah bununla geçmiş olsun aynı şeyleri yaşadım seninle ocakta kist im oldu ağrılı yumurtalık kisti se ocağın sonunda gebeliğimi öğrendim hadi hayırlısı doktorunu dinle ve kafaya takma allahım gönlüne göre versin

aynen canım vallahı halbukı kendı dr.umdan da cok memnundum ama buna gelıcem artk bir buçuk ay önce yaptırdığım hormon tahlilleri mi de götürdüm prolaktınm 41dı. onu sordm dger dr.um sıkntı yok dedı dedm Evet Prolaktin 69'u geçtiğinde sıkıntı oluyor dedi senınkınde sorun yok dedı ıcım rhatladı ve ovu. testlernı esıme dedm koy byere bnm bulamıcagm nolr nlmaz yne de atmaya kyamadm zorda kalrsam dye. Ve bizzat şahit olmuş iyi markada ustelik ovulasyn testleri yanls cıkablıomus bıkac hastasnda yasamıs bı bakıyor ovu. testı yumrtlama zamanı sılık baska zamanda koyu. senı yanıltır ovulasyn en ıyısı kanda baktrmak veya ultrason ıle ama bu hastayı zora sokar. sen onları da brak dedı ve braktm artık:) aslnda hcg yaptrasm da yk

Canım ben ovu testi falan hiç kullanmadım bilmiyorum bile hatta ilk burda gördüm desem yeri o yüzden boşver onları bak ıkıncıye gebeyim sen allaha bırak gerisi gelir insallah

Canım ben ovu testi falan hiç kullanmadım bilmiyorum bile hatta ilk burda gördüm desem yeri o yüzden boşver onları bak ıkıncıye gebeyim sen allaha bırak gerisi gelir insallah
evet canım ben de doktorum sayesnde tanusmıstım hamıle kaldıgımda hıcbsy bılmıyodum. ama braktm basladgm gb Allah ol derse o zaman olur :)

Canım kötü bişey çıkmamış bu çok güzel ben güzel birine denk gelmişsin baya mutlu etmiş seni. Kan sonucunu yarın yaz bizede olur mu bekliyorum heyecanla:)

Canım kötü bişey çıkmamış bu çok güzel ben güzel birine denk gelmişsin baya mutlu etmiş seni. Kan sonucunu yarın yaz bizede olur mu bekliyorum heyecanla:)
canım doktor kımyasal gebelık yasamıs olabılırsın dedı buyuzden hcg baktır dedı. ama şöyle bıseu var bn tekrr ıdrar yaptm sımdı negatf ve kımyasal olsaydı deeger coktan duserdı. 13gun gectı ve bn dr.a adet ılk gunu kan verdım demeyı unttm negatftı dye. oyzden vermeyı dusunmyrm kan cnku gebelık ıhtımalı goruryrm demedı

Geçmiş olsun cnm

Cnm okudum dr unun dedıklerını beta sonucun cıktımı adet olman ıcın bısey verdı mı kıstıde adetle atatsn sıkıntı yok bazen catlamayan yumurta bıle kıst oluyo adetle atılıyo benım ıkı ay ust uste olmstu cok sancılı adet olmstm hatta duzenım bozulmedan da ıdrar testınde cozgı cıktı adet ıkı guun gevtı agrılı adet olmustum

Canım ben mesjını okudum hayırlısı olsun hakkında her şeyin bir zamanı var hiçbir problemizni yoksa negüzel allah hayırlı zamanda verecektir stres yapma benm bat dündü hala olmadı ama olacak bence bekliyorum bende artık

yok canım ılaca bıle gerek yokmus kendılıgnden kayibolucak dedı kıstı gosterdı bana kucuktu ztn. hcg baktrmadım baktrmıcam canım gebelık olma ıhtımalı var demedı sadece lekelenmen olms ve kımyasal.gebelık yasamıs olablrsn buyuzden hcg ıstıyrum dedı ama ben lekelenmenın ılkgunu ztn kan vermıstım ve negatftı. bunu dr. a soylemeyı unttm belkı de buyuzden ıstedı hcg yaptırmıcam onume bakıcam mevcutta yumurtan da catlamıs dedı ondan adet sokturucu lafı bıle gecmedı o kısmı tam hatrlayamadm aslında ama cıkınca sordum esıme.esım cok net duymus dr.benı muayene ederken 8subattakını anlatmıstm evet o yumurtlaman olmus dedı. degerlendırdık ztn o gunlerı de :) ovu.u da braktm eskı duzenıme donuyrm

evet canım artıkzerre bıseyı dusunmıcem. ve doktora dedm.bn nezmn kornmayı braktm hamıle kaldım dedım. Ozaman kafama hcbsy takmıyodum ama ovu. yaptıgmdan berıbısuru belırtı sardı benı deyınce. beklentı ıcınegırdıgınde stres hormonlarını tetıklıyor buyuzden oluyor relaks olun cokgencsınız dedı. suan okadar hafıfledım kı. sen de takma bunlarıdusundkce gecıkıyormus ıste. kafandan tamamnen atmaya calıs canımm

kuzenımın ıs arkadası canım dr. kuzenım tavsye ettı cok,ıyıdır dedı hakktn de bayıldık esımle.bıraz genc diye esım trıbe grdıı yaa bıde muayene ışıkla fln yapıldı o cokgerdı esımıbana sordu baktı mı dye dedım napaym mecbur tamam dha detaya grme flndedı :) oyle ıste ztn nasıpse bdha hamiş kalınca gıdıcem bu dr.a yenıden :)

Allahalla adet olmadan mı devam edıceksn smdı yenı bımdoneme mı gırdınkkı
al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…