- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ay sunerkekler cok koskanclar bnm dr uumda devlette gecn erkek ama bısey dıyemedı normaldemder hamıleyım dıye kızmadı heralde ahahahhakuzenımın ıs arkadası canım dr. kuzenım tavsye ettı cok,ıyıdır dedı hakktn de bayıldık esımle.bıraz genc diye esım trıbe grdıı yaa bıde muayene ışıkla fln yapıldı o cokgerdı esımıbana sordu baktı mı dye dedım napaym mecburtamam dha detaya grme flndedı :) oyle ıste ztn nasıpse bdha hamiş kalınca gıdıcem bu dr.a yenıden :)
evet canım yenı donem yumurtam henuz catlamıs cnku :) stresten gecıkmeoluyor dedı. işte bana gebelık olms olablr dedı kımyasal.olarak ondan lekelenmıs olablrsn dedı. kıst de lekelenme yapablrmıs ztn. ama bn kan vermıstım demeyı unttmAllahalla adet olmadan mı devam edıceksn smdı yenı bımdoneme mı gırdınkkı
al
Anladım canım bende gitmiyoeum erkek doktora bayanda daha rahat oluyorum :))kuzenımın ıs arkadası canım dr. kuzenım tavsye ettı cok,ıyıdır dedı hakktn de bayıldık esımle.bıraz genc diye esım trıbe grdıı yaa bıde muayene ışıkla fln yapıldı o cokgerdı esımıbana sordu baktı mı dye dedım napaym mecburtamam dha detaya grme flndedı :) oyle ıste ztn nasıpse bdha hamiş kalınca gıdıcem bu dr.a yenıden :)
kız gecenkı de erkektı ama 50lı yaslardaydı alttan beklemıoduk ıkımz de meesela. ama o hc bakmamstı nerdeyse bu ısık tutru fln e soeunca yalan soyleyemedm kudurdu. bana bak bdha hamıle kalana kadr alttan malttan yok dedı hahaha kıskanclar ama haklılar da dusunsene smdı bana dese bn kadın dr.a gdcem gorecek o ayy dusunemyrm bn ya suan oyle bıdurum yokdye herlde:)Ay sunerkekler cok koskanclar bnm dr uumda devlette gecn erkek ama bısey dıyemedı normaldemder hamıleyım dıye kızmadı heralde ahahahha
canım ben evlenmeden oncw bayana gtmstm nrmal.kont.e bıde bu duşuk olaymda bayan dr. bana neler yaptı. ondan cok sogudum ben kadına gtmekten. saglık sozkonusu olnca dını acıdan da sorun olmuyormus AllahtanAnladım canım bende gitmiyoeum erkek doktora bayanda daha rahat oluyorum :))
evet canım yenı donem yumurtam henuz catlamıs cnku :) stresten gecıkmeoluyor dedı. işte bana gebelık olms olablr dedı kımyasal.olarak ondan lekelenmıs olablrsn dedı. kıst de lekelenme yapablrmıs ztn. ama bn kan vermıstım demeyı unttm
hahaahhah normalde kıskanc ısen suan dusunemıyorum senıııı yaparsın vallahı:) oyuzden hakvermek lazım onlara da . guzel kıskanmaları bazen ya:) evet yenı donem tuttysa tutmustur aklıma gelen de gogus hassasyetm oldu hatrlarsan pıkten 3gun snra bakalm kısmet ama busfer belrtlerı dnlemıcem gor bak. suan sadece eşime dogum gunu hedıyesı olsa dıye tutmus olmasnı ısterdım 2marta dek ogreenrdım dye :)Hadı bakalım yumurta catladıysa bekle bıhaftaya baslar belırtıler valla kadın dr a gıtsemonunkone baksa ben doverım ıkısınıde hamılelık hormonlarm kıskanclıktan kudurdu dusunmek ıstemıyorum gebertorım ahahhaahha
Canım küçük 2 buçuk santim falan benim 6 buçuk cm dicanım bu kıst kucuk demıstı ama burda buyuk gb duruyo. goruntu olarak buyuk cıkmıstr dmı yahatice ayek
nerden anladn cm.i bakaym bn de tekrarCanım küçük 2 buçuk santim falan benim 6 buçuk cm di
Bak alt köşede yazıyor canım cm si benim 6 tane göğüste bu güne kadarda bir çok kere rahimde oldu uzmanlastimnerden anladn cm.i bakaym bn de tekrar
Sende sagol yumurtalık kisti canım o kork ma bi makalede okumuştum rahim bazen bebeyi güzel yerleşsin diye kisti oluşturulmuş bebek yerleşince yok olurmuş benin aynen oldu darısı basinatamam gordum usttekı cıktıda da 3 mılım dha kucuk sagol canmm
Ben öyle bilmiyorum canım biraz araştır istersen çok bilmem ama mecburiyet durumunda olur diye biliyorum sadece ama dediğim gibi sen kendin araştır ahkam kesmeyeyim şimdi :)canım ben evlenmeden oncw bayana gtmstm nrmal.kont.e bıde bu duşuk olaymda bayan dr. bana neler yaptı. ondan cok sogudum ben kadına gtmekten. saglık sozkonusu olnca dını acıdan da sorun olmuyormus Allahtan
Geçmiş olsun canım bu aya bakican artık biter bitmez gün aşırı girin bu ay ben öyle yaptım ceviz fistik incir allah ne verdiyse hem kocaya hem kendim allah gönlüne göre versinBen adet oldum kızlar
canım arastırmıstım sormustum da. Ben kadınlara guvenmıyorum sahsı fıkrım memnunkalamıyorum gerek konusmaları gerek tavırları yuzunden. sıkıntı olmadıgını duydum ve soylendı zaten onemlı olanmuayene sırasında bellı baslı seylere dıkkat etmek doktor da buna cok dıkkat ettı saglık amaclı sonucta ondan yanı:) sen sökuldun muBen öyle bilmiyorum canım biraz araştır istersen çok bilmem ama mecburiyet durumunda olur diye biliyorum sadece ama dediğim gibi sen kendin araştır ahkam kesmeyeyim şimdi :)
Adet mi oldum mu onu mu sordun tatlımcanım arastırmıstım sormustum da. Ben kadınlara guvenmıyorum sahsı fıkrım memnunkalamıyorum gerek konusmaları gerek tavırları yuzunden. sıkıntı olmadıgını duydum ve soylendı zaten onemlı olanmuayene sırasında bellı baslı seylere dıkkat etmek doktor da buna cok dıkkat ettı saglık amaclı sonucta ondan yanı:) sen sökuldun mu
evet canm sökuldun mu tamamen. benımbıde kadın doktor mudahalesı sonrası düşüğüm oldu ondan gıtmem bdha dedım oyle bı etkı de kaldıAdet mi oldum mu onu mu sordun tatlım
Benim adetime daha 5 gün var canımevet canm sökuldun mu tamamen. benımbıde kadın doktor mudahalesı sonrası düşüğüm oldu ondan gıtmem bdha dedım oyle bı etkı de kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?