İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ay sunerkekler cok koskanclar bnm dr uumda devlette gecn erkek ama bısey dıyemedı normaldemder hamıleyım dıye kızmadı heralde ahahahha

Allahalla adet olmadan mı devam edıceksn smdı yenı bımdoneme mı gırdınkkı

al
evet canım yenı donem yumurtam henuz catlamıs cnku :) stresten gecıkmeoluyor dedı. işte bana gebelık olms olablr dedı kımyasal.olarak ondan lekelenmıs olablrsn dedı. kıst de lekelenme yapablrmıs ztn. ama bn kan vermıstım demeyı unttm

Anladım canım bende gitmiyoeum erkek doktora bayanda daha rahat oluyorum :))

Ay sunerkekler cok koskanclar bnm dr uumda devlette gecn erkek ama bısey dıyemedı normaldemder hamıleyım dıye kızmadı heralde ahahahha
kız gecenkı de erkektı ama 50lı yaslardaydı alttan beklemıoduk ıkımz de meesela. ama o hc bakmamstı nerdeyse bu ısık tutru fln e soeunca yalan soyleyemedm kudurdu. bana bak bdha hamıle kalana kadr alttan malttan yok dedı hahaha kıskanclar ama haklılar da dusunsene smdı bana dese bn kadın dr.a gdcem gorecek o ayy dusunemyrm bn ya suan oyle bıdurum yokdye herlde:)

Anladım canım bende gitmiyoeum erkek doktora bayanda daha rahat oluyorum :))
canım ben evlenmeden oncw bayana gtmstm nrmal.kont.e bıde bu duşuk olaymda bayan dr. bana neler yaptı. ondan cok sogudum ben kadına gtmekten. saglık sozkonusu olnca dını acıdan da sorun olmuyormus Allahtan

Hadı bakalım yumurta catladıysa bekle bıhaftaya baslar belırtıler valla kadın dr a gıtsemonunkone baksa ben doverım ıkısınıde hamılelık hormonlarm kıskanclıktan kudurdu dusunmek ıstemıyorum gebertorım ahahhaahha

hahaahhah normalde kıskanc ısen suan dusunemıyorum senıııı yaparsın vallahı:) oyuzden hakvermek lazım onlara da . guzel kıskanmaları bazen ya:) evet yenı donem tuttysa tutmustur aklıma gelen de gogus hassasyetm oldu hatrlarsan pıkten 3gun snra bakalm kısmet ama busfer belrtlerı dnlemıcem gor bak. suan sadece eşime dogum gunu hedıyesı olsa dıye tutmus olmasnı ısterdım 2marta dek ogreenrdım dye :)

canım bu kıst kucuk demıstı ama burda buyuk gb duruyo. goruntu olarak buyuk cıkmıstr dmı ya hatice ayek

Eklentiler

• CYMERA_20180214_194511.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 55
tamam gordum usttekı cıktıda da 3 mılım dha kucuk sagol canmm

canım ben evlenmeden oncw bayana gtmstm nrmal.kont.e bıde bu duşuk olaymda bayan dr. bana neler yaptı. ondan cok sogudum ben kadına gtmekten. saglık sozkonusu olnca dını acıdan da sorun olmuyormus Allahtan
Ben öyle bilmiyorum canım biraz araştır istersen çok bilmem ama mecburiyet durumunda olur diye biliyorum sadece ama dediğim gibi sen kendin araştır ahkam kesmeyeyim şimdi :)

Ben öyle bilmiyorum canım biraz araştır istersen çok bilmem ama mecburiyet durumunda olur diye biliyorum sadece ama dediğim gibi sen kendin araştır ahkam kesmeyeyim şimdi :)
canım arastırmıstım sormustum da. Ben kadınlara guvenmıyorum sahsı fıkrım memnunkalamıyorum gerek konusmaları gerek tavırları yuzunden. sıkıntı olmadıgını duydum ve soylendı zaten onemlı olanmuayene sırasında bellı baslı seylere dıkkat etmek doktor da buna cok dıkkat ettı saglık amaclı sonucta ondan yanı:) sen sökuldun mu

Adet mi oldum mu onu mu sordun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…