- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
e kımdı hastalananBenim adetime daha 5 gün var canım
Az kaldı barsa uc dort gune cıkar cnm bn akrep bırcuyum sen dusun bıde hamılehahaahhah normalde kıskanc ısen suan dusunemıyorum senıııı yaparsın vallahı:) oyuzden hakvermek lazım onlara da . guzel kıskanmaları bazen ya:) evet yenı donem tuttysa tutmustur aklıma gelen de gogus hassasyetm oldu hatrlarsan pıkten 3gun snra bakalm kısmet ama busfer belrtlerı dnlemıcem gor bak. suan sadece eşime dogum gunu hedıyesı olsa dıye tutmus olmasnı ısterdım 2marta dek ogreenrdım dye :)
Önemli değil canm :))e kımdı hastalananRemes ile karıstırdım glb kan verdım hastalndm demıstı pardon canım ya
Canm sevndm iyi bir doktora denk gelmene,belirtinin psikolojik olma ihtimali cok yuksek oluyo canm cok yasadm psikolojik dediklerinde ama gercekten yasıyorum diyodum bunu söleyenlere,ama öyle degilmiş kadın beyni gercekten yasatıyo tüm belirtilere dr un dedgi gbi bak ikinizinde saglıklı oldugu belli demekki nasip ne zamansa o zaman olacak,Allahım tez zamanda nasip etsin saglıklaevet canm sökuldun mu tamamen. benımbıde kadın doktor mudahalesı sonrası düşüğüm oldu ondan gıtmem bdha dedım oyle bı etkı de kaldı
Yav cano bu hamilelik takvimini nası yaptın uğraştım beceremedimCanm sevndm iyi bir doktora denk gelmene,belirtinin psikolojik olma ihtimali cok yuksek oluyo canm cok yasadm psikolojik dediklerinde ama gercekten yasıyorum diyodum bunu söleyenlere,ama öyle degilmiş kadın beyni gercekten yasatıyo tüm belirtilere dr un dedgi gbi bak ikinizinde saglıklı oldugu belli demekki nasip ne zamansa o zaman olacak,Allahım tez zamanda nasip etsin saglıkla
Canm bakbenm hamilelik takviminin altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyo oraya gir detaylı anlatyor ordaYav cano bu hamilelik takvimini nası yaptın uğraştım beceremedim
Yaptım kız sonunda doğum tarihi yerine batı yazıyo muşum hahaCanm bakbenm hamilelik takviminin altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyo oraya gir detaylı anlatyor orda
Olmus canım olmus:)))Yaptım kız sonunda doğum tarihi yerine batı yazıyo muşum haha
evet canım braktm ovu.u fln hıcbsy takıp etmıcem akısına braktık :) ıcım rhatladı kıstlerden korkuyordum hsnı tedavısı zor olandan fln varsa dye sukur Allahıma yokmusCanm sevndm iyi bir doktora denk gelmene,belirtinin psikolojik olma ihtimali cok yuksek oluyo canm cok yasadm psikolojik dediklerinde ama gercekten yasıyorum diyodum bunu söleyenlere,ama öyle degilmiş kadın beyni gercekten yasatıyo tüm belirtilere dr un dedgi gbi bak ikinizinde saglıklı oldugu belli demekki nasip ne zamansa o zaman olacak,Allahım tez zamanda nasip etsin saglıkla
Canım kimyasal gebelik bebek oluyor fakat başka biyerde yerleşiyor bu bi damar gibi birşey ve o tehlikeli anne için allah kimsenin başına vermesin yeğenim yaşadı 15 20 gün hastanede yattı geç anlaşıldığı için ilaçlarla düşürdüler yoksa ameliyat olacaktı yani ben sana bizim anladığımız dille anlattım onda beta bir anda çok yüksek çıkıp sonra düşüyor yada ilerlerse dahada fazla yükseliyor bu şekilde anlıyorlar başka şekilde anlaması daha zor kist olan annelerde de bebeyin kist içinde olusabileceg inden endişe ediyorlar ki benim başıma gelen ama şükürler olsun öyle birşey deyilmis kistim kendiliğinden gitti ve bebeğim benimle inşallah kalp atışlarını da duyarsam daha rahat ilucamkimyasal gebelik nedir tam olarak ben anlayamadım da
Cok şükür canım bak gör sana nasıl sürpriz yapacak bebişin:)e
evet canım braktm ovu.u fln hıcbsy takıp etmıcem akısına braktık :) ıcım rhatladı kıstlerden korkuyordum hsnı tedavısı zor olandan fln varsa dye sukur Allahıma yokmus
Göğüs ağrınız geçtiği ya benim çok şiddetli agriyo halaCok şükür canım bak gör sana nasıl sürpriz yapacak bebişin:)
inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu :)Canım kimyasal gebelik bebek oluyor fakat başka biyerde yerleşiyor bu bi damar gibi birşey ve o tehlikeli anne için allah kimsenin başına vermesin yeğenim yaşadı 15 20 gün hastanede yattı geç anlaşıldığı için ilaçlarla düşürdüler yoksa ameliyat olacaktı yani ben sana bizim anladığımız dille anlattım onda beta bir anda çok yüksek çıkıp sonra düşüyor yada ilerlerse dahada fazla yükseliyor bu şekilde anlıyorlar başka şekilde anlaması daha zor kist olan annelerde de bebeyin kist içinde olusabileceg inden endişe ediyorlar ki benim başıma gelen ama şükürler olsun öyle birşey deyilmis kistim kendiliğinden gitti ve bebeğim benimle inşallah kalp atışlarını da duyarsam daha rahat ilucam
Benm hafifledi ama arada yine agrım oluyo,ilerleyen haftalarda daha da azalıyormus agrılar cannGöğüs ağrınız geçtiği ya benim çok şiddetli agriyo hala
Amin canım insallah allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ilk önce böyle uğraşanlara aminnnninşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu :)
İnşallah ya baya ağrım var hiç bişey değmesin canım cikiyoBenm hafifledi ama arada yine agrım oluyo,ilerleyen haftalarda daha da azalıyormus agrılar cann
Benimde öyleydi canım kolumu kaldıramıyodum giyinmek bile işkenceydi ama simdi okadar degil merak etme azalıyorİnşallah ya baya ağrım var hiç bişey değmesin canım cikiyo
Şükür ler olsun bebek ler iyi oksunlarda napalimBenimde öyleydi canım kolumu kaldıramıyodum giyinmek bile işkenceydi ama simdi okadar degil merak etme azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?