İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Az kaldı barsa uc dort gune cıkar cnm bn akrep bırcuyum sen dusun bıde hamıle

evet canm sökuldun mu tamamen. benımbıde kadın doktor mudahalesı sonrası düşüğüm oldu ondan gıtmem bdha dedım oyle bı etkı de kaldı
Canm sevndm iyi bir doktora denk gelmene,belirtinin psikolojik olma ihtimali cok yuksek oluyo canm cok yasadm psikolojik dediklerinde ama gercekten yasıyorum diyodum bunu söleyenlere,ama öyle degilmiş kadın beyni gercekten yasatıyo tüm belirtilere dr un dedgi gbi bak ikinizinde saglıklı oldugu belli demekki nasip ne zamansa o zaman olacak,Allahım tez zamanda nasip etsin saglıkla

Yav cano bu hamilelik takvimini nası yaptın uğraştım beceremedim

Yav cano bu hamilelik takvimini nası yaptın uğraştım beceremedim
Canm bakbenm hamilelik takviminin altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyo oraya gir detaylı anlatyor orda

e
evet canım braktm ovu.u fln hıcbsy takıp etmıcem akısına braktık :) ıcım rhatladı kıstlerden korkuyordum hsnı tedavısı zor olandan fln varsa dye sukur Allahıma yokmus

kimyasal gebelik nedir tam olarak ben anlayamadım da
Canım kimyasal gebelik bebek oluyor fakat başka biyerde yerleşiyor bu bi damar gibi birşey ve o tehlikeli anne için allah kimsenin başına vermesin yeğenim yaşadı 15 20 gün hastanede yattı geç anlaşıldığı için ilaçlarla düşürdüler yoksa ameliyat olacaktı yani ben sana bizim anladığımız dille anlattım onda beta bir anda çok yüksek çıkıp sonra düşüyor yada ilerlerse dahada fazla yükseliyor bu şekilde anlıyorlar başka şekilde anlaması daha zor kist olan annelerde de bebeyin kist içinde olusabileceg inden endişe ediyorlar ki benim başıma gelen ama şükürler olsun öyle birşey deyilmis kistim kendiliğinden gitti ve bebeğim benimle inşallah kalp atışlarını da duyarsam daha rahat ilucam

e

evet canım braktm ovu.u fln hıcbsy takıp etmıcem akısına braktık :) ıcım rhatladı kıstlerden korkuyordum hsnı tedavısı zor olandan fln varsa dye sukur Allahıma yokmus
Cok şükür canım bak gör sana nasıl sürpriz yapacak bebişin:)

inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…