İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Cok şükür canım bak gör sana nasıl sürpriz yapacak bebişin:)
ya ben daha cok erken oldugunun bugun dha net farkına vardım canım. Kendımı yemısım boşa. Nasıp vakıtsaat dedıgın gb yapar bırden nasıbımde var ıse. senın nasıl gıdıyor su sıra canım

ca
canım kımyasal gebelık degıl bu bahsettıgın dıs gebelık.kımyasal gebelık tamamen normal.bısey ve anne adayı ancak erken donemde kan verırse farkedıyor. cogu kısı farketmıyomus adet kanı ıle gıdıyormus genelde cogu kadın hayatnda mutlaka yasar bunu.erken donemdekı dusuge kımyasal denıyor kendılgınden dusene benım oyle oldu mudahale sonrası dustu benım kanıtı yk dye kendısı dustu ve kımyasal dendıbahsettıgın sey dıs gebelık senin. kımyasal gebelkk normal bır gebelık rahıme tutunduktan sonra dusuyor beybilli sen de oku canm

Kizlar bende bu ay ve gecen ay ovulsyon testlerimi pylasiyorum bu ay sanki farkli pozitifi gordukten sonra bi daha siliklesmedi baksaniza

Eki Görüntüle 2111478 Eki Görüntüle 2111479 Kizlar bende bu ay ve gecen ay ovulsyon testlerimi pylasiyorum bu ay sanki farkli pozitifi gordukten sonra bi daha siliklesmedi baksaniza
canım ben bugun dr.a gıttıgımde bunu da sordum bana tıbbı acıdan acıkladı ama tam burda anlatamıcam karısıktı bıraz gebelıgı gosterme ile hıc ama hiç alakası ykmus ovulsyın testının ben kıpkrmızydı hatrlarsan yumurtlamam olmus meger.bunlara bakıp kafanı bulandrma bnce ki normalde bıle coguzaman yanlıs godterebılıyomus butestler bıkenara bırak dedı adetın duzelıcek yıne dedı stresten döngum sasmıs.

Dogru galiba canim ya bi de cok kafaya takiyoruz boyle olunca daha cok stres yapiyoruz

kimyasal gebelik nedir tam olarak ben anlayamadım da
Canım ya benim akşam kafa gitmiş benim anlattığım ektobik gebelik kusura bakma arkadaş uyarınca aklım başıma geldi kimyasal gebelik adetten önce olup ama yerlesmeden adete le bir gider ve kan değerinde düşüşe geçer buna diyolar

Canım düzelttim sen deyince aklıma başıma geldi evet doğru söylüyorsun ben ektobik gebelikle kimyasalı karıştırdım

Günaydın kızlar bu gün nasılsınız ben bağırsakları bozmuşum fenayım bu gün kasiklarimda ara ara sancı giriyor

ya ben daha cok erken oldugunun bugun dha net farkına vardım canım. Kendımı yemısım boşa. Nasıp vakıtsaat dedıgın gb yapar bırden nasıbımde var ıse. senın nasıl gıdıyor su sıra canım
Senin icin en ideal zamanı Allah bilir zaten kuzum bunu bil yaslan arkana bekle:) benim biraz zorluyor bu ara canm cok bulantım var su bile içmekte zorlanıyorum

Nasıl başın mı ağrıyor mide bulantısına zencefil çayı iyi geliyomus birde tuzlu kraker az önce okudum zencefil iyi hastada olmassin arada içmek lazim
Mıdem agrıyodu sabah her dk mıdem bulanıyo yemek dusununce kusmamak ıcın kendımı zor tutuyorum ya saka gıbı

Senin icin en ideal zamanı Allah bilir zaten kuzum bunu bil yaslan arkana bekle:) benim biraz zorluyor bu ara canm cok bulantım var su bile içmekte zorlanıyorum
Benımde cok kotu zor ıcıyorum ve yemek deyınce mıdem kalkıyor ya ay napcaz bılmıyorum

Benımde cok kotu zor ıcıyorum ve yemek deyınce mıdem kalkıyor ya ay napcaz bılmıyorum
Dün doktor randevum vardı bana bulantı icin bitkisel bi ilaç verdi ama cok dayanılmaz olursa kullan dedi o yuzden almadım bile ilacı bitkiselde olsa doktor öyle dedigine göre yinede kullanmamak lazm 12. Haftaya kadar gecmez dedi

Eyvah cokta var 5 hafta abovv nasıl bebısın bu bebısler gena yapıyo kız bızı valla hıc bısey gormek ıstemıyorum nasıl tıksındım heraeyden sabahtan aksama kdr bıtmıyoda

Eyvah cokta var 5 hafta abovv nasıl bebısın bu bebısler gena yapıyo kız bızı valla hıc bısey gormek ıstemıyorum nasıl tıksındım heraeyden sabahtan aksama kdr bıtmıyoda
Bebek iyi cok sükür büyümüş baya 1 ay sınra kontrol nasıl gececek bilmem ama o zaman gittigimizde tam bebek olarak görünecek,bunun icin deger cektiklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…