İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

AKşam adet olacak gibi bacağım ağrıdı şuan yataktan kalkmak istemiyorum korkumdan ya olduysam diye o manzarayla karşılaşmak istemiyorum

kızlar bu belırtılerınız saglıklı gebelıgınıze işaret bılıyosunuz ne guzel olsun zaman geçer ınsaAllah. ıstahınız acılır. benm de en korktugum seyler mıde bulamtıları bızım aılede hıc olmamıs ınsallah ılerde olmaz ama olsa da guzel bısey yaa sabredınn gecıcek :) hatice ayek dlkkydlntpl zbt2121

Bebek iyi cok sükür büyümüş baya 1 ay sınra kontrol nasıl gececek bilmem ama o zaman gittigimizde tam bebek olarak görünecek,bunun icin deger cektiklerimize
Cm e gecmısmı mılımlerden benımkı 3,2 mm dı alttan bakınca gordu ustten bakınca anlayamadı ay allahım mannıcık seyler ya tekmelıcekler bıle bızı ohooo uyutmıcaklar kımıldıcaklar ay ne guzel duygu herseyını cekmeye deger senınkı ıkı hafta buyuk mınnos benım haftaua pazar 8 dolcak ıns

Bnm annem ıkı ay kırmızı kan gelmıs bana hamıleyken adet gıbı hemde baya cok sukur ya bugun kahvelık bı sabah geldı cok sukur yok daha bn dıkkat etmıyorum uzanıyorum arada bıyerlere unutup her ısı de adama bırakamıyorum ya yerm onu ben hadı ıns sende hamıle kalmısındıryumurtlamadan kac gectı senın

dıkkat et bak kolunu bıle cok kaldrma yukarı ıcınizde bır can var ya bu harıka bısey benım 8ve 9da kasık sancım akıntım coktu bıluyosun canım muhtemelen ozman oldu ıste. 6gun faln olmus. atesımı olcmeye devam edyrm ben adet yaklasınca dusunce anlarm dıye. busabah baktım yum. sonra lkkez bukadr cabuk atesım yıkseldı 36.8ı cok erkenden buldu kımbılır belkı olmustur kız ama sıze yazdıgım msjlar dısında hıc aklıma gelmedı basarıcam glb akısına brakmayı:)

Hıc ates seyım tutmadı hamılelıkte test yaptım cıktı 35 36 arasıydı hep ona bakarsam hamıle degılım demıstım kendı kendım taaakı uc saat sora hayalet cızgıyı gorene kdr bu testı hıc unutmıcam kız ben yukarı bardak koyup alıyorum ya unutuyorum bazen salak gıbı

Eklentiler

• 455F19DD-0E83-47C9-BD9C-4C480D8C1200.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 68
Benim yok canım ne mide bulantısı ne bişey arada bir kasildin ağrısı o kadar kalp atışlarını da duymadım olsa bi dert olmasa bi dert anlamadim

şimdi bitirdim senin konuşmaları :) ben çok şaşırdım vallahi. şahsen kendi adetim 1 haftadan fazl geçse derim kesin hamileyim. belirtiye bile gerek yok :)) bunu bilmek iyi oldu. olur olmaz şeylere kafayı takıpta hayatı zehir etmem kendi adıma bende :))

Ama normal kalp atısları anca baslar senınde bıkacgune baslarsın bulantıya

hayatının en guzel anı oluyor dımı o an bende saklıyorum resımleri testı.hatta bızm evde sınıf var esım ogretmen orda ozelders veryo onun onune gecıp esımle beraber resım cekılmıstık araya + yazıp sona 3 yazmıstık saklıyorım onları hala Allahım yavrunu sana bagıslasın canımmmm

Benim yok canım ne mide bulantısı ne bişey arada bir kasildin ağrısı o kadar kalp atışlarını da duymadım olsa bi dert olmasa bi dert anlamadim
kotu dusunme bisonrakı randevun nezamann ozaman duyarsın Allahn ıznı ıle herkeson bulantısı olcak dye bsy yok den daha ıyı bılıosun annesin ılk gebelıgnde nasıldı

bak ben sana bunları dıyordum canımm mesela bn adete 6gun kala pozıtıf cıktı ıkıtestte de ama gecıkmenın ıkıncı gunu kanda negatfcıktı kımyasal da yasamıs olabılırm ama takmıyorm kafama oyzden doktor hcg bakıcaz dedıgı halde vermedmmm

kotu dusunme bisonrakı randevun nezamann ozaman duyarsın Allahn ıznı ıle herkeson bulantısı olcak dye bsy yok den daha ıyı bılıosun annesin ılk gebelıgnde nasıldı
O ikiz oldugu icin ağır gelmişti hiper tansiyon la uğraşmistik ve de nasıl oldu bilmiyorum ama hatırlamıyorum çünkü psikolojik problemlerim olmuştu ikiz oldugu icin ve sadece doğdukları zaman var ve o zorluklar allaha şükür pazartesi gidicem insallah

hakkaten nasıl buyuttun zorlanmadnz mı mesela ben hep ıkız ıstyrm buyuklerde de varmıs olmus ama dgerlerı anne ve baba tarfnda ruyalarma hep gırer ıkız olcak dıye kucuklukten berı. bakımı nasıl oldu

benım olgunlasmıs ve catlamamıs kıste donusmus dger olgunlasan yumurtam da 8ınde catlamıs yanı benım akıntım ve sancımn oldgu gun olmus Allahtan ovu.la da baktm degerlendırmstk. onsan oyle olmamısım adet ılkkez oldu bu da psıkoljkmıs beklentı ıcıne grdgm ıcn. sen de gırmwe cılar kafandan canm artk akısına brak

hakkaten nasıl buyuttun zorlanmadnz mı mesela ben hep ıkız ıstyrm buyuklerde de varmıs olmus ama dgerlerı anne ve baba tarfnda ruyalarma hep gırer ıkız olcak dıye kucuklukten berı. bakımı nasıl oldu
O kadar zor ki allahım veriyor gücünü ama günlerce uykusuz gezdim 7 gün uyumadığımı biliyorum eşimin işine çok yorucuydu pek oralı olmuyordu devamlı kavga kızlar hep ağlıyordu iki üç kere ayrıldık anneme gittim en son 2 yaşına yakın hastaneye yatirdilar emzirmeketen tüm depolarım boşalmış kendimede bakmıyorum 3 gün gözlerimi açmadan yatmışım serum yemişim birazda benim cahilliğim işte çok önemsiz şeyleri kafama takmışim inek gibiydim ikisi bir memede paso emziriyodum o zaman internetle çok yoktu böyle bebeğim dergisi vardı herseyinı ona göre yaptım herşey tam olsun doğru olsun yanlış bişey yapiyim allaha şükür şimdi bile doktorlar çok güzel bakmışsın diyolar ama çok zorrr

Allahın ıznıyle senın de olcakmcnm hıc takma belkı hamılesın suan olumlu dusun hep bı sorunun yok daha once hamıle kalabılmıssın cok sukur burda bekdr kac ay ugrasan var hatta kac yıl sukurler olaun kı allah bıze evlat verıyor sıkıntı yok sadece aısına bırakmak lazım stres basa bela sende cok yenı evlıydın yasında genctı yanlısmı hatırlıyorum

Biraz bırakmak lazım gerçekten akışa:))

aynnen caNIM kendime ders cıkardım valla. ikinci kez eşimle hastaneden boş dönersem büyük hayal kırıklıpı olur

Canım enin durumun ne bat mı bekliyorsun sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…