İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

cok zor olmuş ya ınsan yasamadan bılemıyor tabı

Kızlar fallarıma bakıın :)) ikisindede bebek çıktı anca falda görüyoruz pozitifi

Eklentiler

• _20180215_164135.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 36
  • _20180215_164014.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 40
test yapınca kafayı yiyorum ben olmayan çizgiler görmeye başlıyorum :) o yüzden adet geçene kadar yada bariz bi belirti olana kadar test yok beklemedeyim
Hhahhaaa bnde uc saat sonra hayalet cızgo gordum hamıleydım gece bıle uyanıp telın ısıgıyla bakmıstım o gece heycandan mafolmuatum. Anabhaha

yok yaa ovulasyon testi alıpta bide ona kafamı takmak istemiyorum. o yüzden yakalayabilirsem ya tutarsa misali :))
kız bildiğin gibi değil en son testin altını ustune getirdim ben o yüzden güvenemiyorum prodıktor almıştım. testi idrarın içinde 5 saniye tutun diyordu. neyse ilkten öyle yaptım. 3-4 dk sonra dedim az gelmiştir testi alıp bi daha soktum sonra 10 dk dolana kadar foto cektim. 10 dk dolunca testin içini açtım pamuğunu falan çıkardım ayyy hahahahaahaha işte bitek idrarın geçtiği incecik yapışmış pamuk kaldı en son ertesi gün test yerinde 1 çizgi daha vardı işte böyle karmakarışık

Hahahahah
bende aynıudım teste amelıyat yapıyoruz resmen ay saka gıbı oraya bıraya bak ısık tut

Hahahahah

bende aynıudım teste amelıyat yapıyoruz resmen ay saka gıbı oraya bıraya bak ısık tut
kız o değil bi kaç gündür yaklaşık 1 haftadır falan deli yorgunum. bugun eşim sabah kızdı bana valla bu uyku olayını abartıyosun diye. onada demedim hamilelik şüphemi umutlanıyor sonra netleşince söylerim en fazla. doğru dürüst bişey yiyemiyorum. ya yiyorumda böyle ağız tadıyla iştahlı yediğim nadir. mesela dün anneme gittik yemeğe pazı sarması yapmış çokta severim biliyor. yiyemedim oda dedi hayırdır falan iştahım yok fazla dedim. e kızını biliyor normalde 1 tencere yerim iştahım açıktır. böyle dayak yemiş gibi vucudum ama çok çok çok erken bunlar için. geçen aydan olması lazım ki şimdi çıksın belirti. ama yaptığım test hassastı geçen aydan olsa mutlaka ilk seferde çıkması gerek. ben bu ay daha yumurtlamadım bileee.

Sen bı test yap benımde ruyamda cıkmıstı sonra dogru oldu
MrvvYiiaa nın yumrtlamayadaha var kız. buay tuttur hadı buarada kayınvalıdemın yegenı hafız benı ıkjncıye bebegım oldgunı gormus buhafta. aynıgunde gormusuz. gecen haftada gormustu aynı gun ben de gormustum yıne o da kızım oldgumu gormus ebnde gormustum buay cıkar belkı:) ruyaları da cıkıyormus genelde

benimki rüya değil malesef kıytırık bi fal işte

Sen yenı yumurtladınmben hamıle olduna emınım cnm

Cnm snde yumurtlamayı falan takıp et ve bazı belortıler pskolojık oluyo bılıyosun oyuzden dıkkat et sonra kotu oluyo bata kac barkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…