- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ozaman calısmalara devam senın kacırma buay afama ne bulursan dayabata yıllar var diyebilirim :))) 8 mart 21 gün vaaar kocaaaa 21 güüünn
Bende hamılesın bıkacgune belortılerın baslar buay ne dersem oluyo ekım annesı olcqm dedım hayırlısıyla hamıle kaldm :)nasıl yanı kaldım mk.sence onu mu dyosun anlamdm kız
ahahahahahahaahahahaah ay güldürdünOzaman calısmalara devam senın kacırma buay afama ne bulursan daya
şimdi bu gecikmeye göre bat ne zaman senin hadi gene beraber bekleyelimbenm yum.dan da 6,7 gun gectı.bıdha adet olmama durumum olma cnku catlamıs.ancak hamıle kaldysam olmam :) bakalım tutmus mu
benim için ne düşünüyosun kız sence gelirmi 22 şubat doğum günümde :)))Bende hamılesın bıkacgune belortılerın baslar buay ne dersem oluyo ekım annesı olcqm dedım hayırlısıyla hamıle kaldm :)
bide takvime göre tamda 22 şubat doğum günüm ovulasyon gösteriyor heeeBende hamılesın bıkacgune belortılerın baslar buay ne dersem oluyo ekım annesı olcqm dedım hayırlısıyla hamıle kaldm :)
Gülme kız ııspanak brokolı yemeyen adama yedırdım sperm faydalı dıye bol portakal kecıboynuzu cevız fındık hahahahahahahahahahaahahahaah ay güldürdün
benim için ne düşünüyosun kız sence gelirmi 22 şubat doğum günümde :)))
Portakalda adamı yedır hahahahahoooo evdeki mandalinaları dayıyım o zaman bende
ay şaka bi yana herşeyin hayırlsı yaaa vallahi rabbim hayırlı evlat versin hayırlı zamanda inşallahPortakalda adamı yedır hahahahah
Agzın bal yesinnn kızzz tatlı hamiş:) gogusucum hassas bakalm baslasın varsa hahah:)Bende hamılesın bıkacgune belortılerın baslar buay ne dersem oluyo ekım annesı olcqm dedım hayırlısıyla hamıle kaldm :)
normalde benm adete daha cok vardı 17gun ama yumrtlamam 8ınde oldugu ıcn tahmnı adet 22. 23 subat :) yumrtlama ustnden de 6gun gectı yanı sz var suan eskı donemı untmam lazm:)şimdi bu gecikmeye göre bat ne zaman senin hadi gene beraber bekleyelim
kız ne dicem ben erken yumurtlamış olabilirmiyim acaba ? hani bi ara kasıklarım semsertti ya yumuşadı şimdi akıntımda kesildi gibi ara ara yapışşkan beyaz gelyiornormalde benm adete daha cok vardı 17gun ama yumrtlamam 8ınde oldugu ıcn tahmnı adet 22. 23 subat :) yumrtlama ustnden de 6gun gectı yanı sz var suan eskı donemı untmam lazm:)
kuzum olablr valla akıntın nasıldıkız ne dicem ben erken yumurtlamış olabilirmiyim acaba ? hani bi ara kasıklarım semsertti ya yumuşadı şimdi akıntımda kesildi gibi ara ara yapışşkan beyaz gelyior
adetten hemen sonra başladı akıntım. beyaz ve yapışkandı ara ara da sıvı şeklinde oluyordu bazende kuru. bu aralar kesildi gibi bişey. yine arada beyaz yapışkan geliyor ama çok azkuzum olablr valla akıntın nasıldı
Ahahah sen dıkkat etmkendıne artık gogus hassasıyetıyle baslado kocaman oldular benım damarlar coktı hatta noluyo bana dedm pskolojıkmen memelerımmı buyudu hahahahAgzın bal yesinnn kızzz tatlı hamiş:) gogusucum hassas bakalm baslasın varsa hahah:)
Ahahaha oh ye bakalım bn eve geldım yemek hazırlıyorum tabı yıyebılırsemay kızlar demin ekmeek arası yedim küçük fena hıçkırık tuttu vallahiiigeçmek bilmiyor hık hık diye öldüm iş yerinde
benım erken olmadı gec olmus o kıste donmus dger yumurta olgunlasıp catlamıs ondan gec oldu ıyı de oldu ya belkı kocişime d.gunu hedıyesı erkenden ogrenrm:)kuzum olablr valla akıntın nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?