İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende hamılesın bıkacgune belortılerın baslar buay ne dersem oluyo ekım annesı olcqm dedım hayırlısıyla hamıle kaldm :)
Agzın bal yesinnn kızzz tatlı hamiş:) gogusucum hassas bakalm baslasın varsa hahah:)

ay kızlar demin ekmeek arası yedim küçük fena hıçkırık tuttu vallahiii geçmek bilmiyor hık hık diye öldüm iş yerinde

şimdi bu gecikmeye göre bat ne zaman senin hadi gene beraber bekleyelim
normalde benm adete daha cok vardı 17gun ama yumrtlamam 8ınde oldugu ıcn tahmnı adet 22. 23 subat :) yumrtlama ustnden de 6gun gectı yanı sz var suan eskı donemı untmam lazm:)

normalde benm adete daha cok vardı 17gun ama yumrtlamam 8ınde oldugu ıcn tahmnı adet 22. 23 subat :) yumrtlama ustnden de 6gun gectı yanı sz var suan eskı donemı untmam lazm:)
kız ne dicem ben erken yumurtlamış olabilirmiyim acaba ? hani bi ara kasıklarım semsertti ya yumuşadı şimdi akıntımda kesildi gibi ara ara yapışşkan beyaz gelyior

kız ne dicem ben erken yumurtlamış olabilirmiyim acaba ? hani bi ara kasıklarım semsertti ya yumuşadı şimdi akıntımda kesildi gibi ara ara yapışşkan beyaz gelyior
kuzum olablr valla akıntın nasıldı

Agzın bal yesinnn kızzz tatlı hamiş:) gogusucum hassas bakalm baslasın varsa hahah:)
Ahahah sen dıkkat etmkendıne artık gogus hassasıyetıyle baslado kocaman oldular benım damarlar coktı hatta noluyo bana dedm pskolojıkmen memelerımmı buyudu hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…