hazırlayabildiğine şükret bence benim tanıdığım bazı kişiler mutfaga dahi giremiyordu düşünAhahaha oh ye bakalım bn eve geldım yemek hazırlıyorum tabı yıyebılırsem
Senın o yumurta da catlasaydı ıkız olcaktı bnde cok umıt ettm ıkız ama bı bebıs gozuktu adama ıyı yedırememısom hahahajajabenım erken olmadı gec olmus o kıste donmus dger yumurta olgunlasıp catlamıs ondan gec oldu ıyı de oldu ya belkı kocişime d.gunu hedıyesı erkenden ogrenrm:)
Ay evey oylede oluyomus ben wc den tıksındım valla hazırladm ama ılerde nolur bılemıyorumhazırlayabildiğine şükret bence benim tanıdığım bazı kişiler mutfaga dahi giremiyordu düşün
Hadi bana da bi şey söyle o zaman hamile de banaaaaaaaaBende hamılesın bıkacgune belortılerın baslar buay ne dersem oluyo ekım annesı olcqm dedım hayırlısıyla hamıle kaldm :)
yum. yaklasnca da bu dedgn oluyor canm ara ara. yanı ben normal.yumurta kırdıgını dusun ve onun akını dusun bende kıvamı tam da oyle oluyor parmak arasnda 10cm fln uzuyor o akıntı aynı anda da kasıgıma sancılar gırıyor catladıgı anı anlıyorumadetten hemen sonra başladı akıntım. beyaz ve yapışkandı ara ara da sıvı şeklinde oluyordu bazende kuru. bu aralar kesildi gibi bişey. yine arada beyaz yapışkan geliyor ama çok az
a a kız sen benı napıp edıp dogurtcan :)) bu dollendı dyosun yanı oyle mı. 7sınde ılıskı oldu 8de ovu.bakmıstm ya akıntı da hat safhadaydı 8de de oldu ve 10unda. haklı cık dıle benden ne dılersen :))) yanı sen de bu gıdısle ıkıncıler ıkız olur bence hahaaSenın o yumurta da catlasaydı ıkız olcaktı bnde cok umıt ettm ıkız ama bı bebıs gozuktu adama ıyı yedırememısom hahahajaja
mmmm hafıf acılı donates sosluuuuu. ben de hamıleym kesn derken gecen gun spagettı asermistım soslu yapmstm:)Bıde makarna aserım ınanamıyorum bıyerden aserıp bıyandan yemek ıstemıyorum ne acayıp bısey nelı yapsam karar veremedim ama ahahahahh
madem bu kadar beklemişsin. Allah korusun lekelenmeden dolayı dusunme de. tamamen duyunca soyle canım benm fıkrım bu baya bekledın cunkuKızlar ya ben esımın taragına daha hamıle oldumu demedım tehlıkede varya kahvelık falan yayılmasın dıye belkı haftaya dr a gıdıp kalp atısını tam donledıkten sonra soylerm
Evet cnm haftayada gıdeyımde az daha sabredelımmadem bu kadar beklemişsin. Allah korusun lekelenmeden dolayı dusunme de. tamamen duyunca soyle canım benm fıkrım bu baya bekledın cunku
Valla hepınızı hamıle ıstıyorum calısmalara hız verın yoksa sıze kızarım ona gıre hahahah bnm ılk asermem lahmacundu ya saka gıbıa a kız sen benı napıp edıp dogurtcan :)) bu dollendı dyosun yanı oyle mı. 7sınde ılıskı oldu 8de ovu.bakmıstm ya akıntı da hat safhadaydı 8de de oldu ve 10unda. haklı cık dıle benden ne dılersen :))) yanı sen de bu gıdısle ıkıncıler ıkız olur bence hahaa
kız profıl resmını yesınler cok tatlıııııEvet cnm haftayada gıdeyımde az daha sabredelım
kımısı dıyor belırtı olarak aserme olmaz. gayet de oluyor.ben cgkofte asermstim. ve nar eksısını agzıma surmezdım hamıleyken canm cektı o sayede alıstım. .lahmacun normalde sevyo mydunValla hepınızı hamıle ıstıyorum calısmalara hız verın yoksa sıze kızarım ona gıre hahahah bnm ılk asermem lahmacundu ya saka gıbı
Benim sap kasığıma ağrı değilde böyle tatlı tatlı bi batma geliyor bugünlerde. Belime sırtıma arada ağrı ve batma vuruyor akıntım da anlattığım gibi işteyum. yaklasnca da bu dedgn oluyor canm ara ara. yanı ben normal.yumurta kırdıgını dusun ve onun akını dusun bende kıvamı tam da oyle oluyor parmak arasnda 10cm fln uzuyor o akıntı aynı anda da kasıgıma sancılar gırıyor catladıgı anı anlıyorum
Allahn ıznıylr hepınız hamıle kalın hepımız doguralm cnm anne olalım saglıklı bebıslerleHadi bana da bi şey söyle o zaman hamile de banaaaaaaaa
Bu aylarda böyleysen ilerde kötüleşmez canım ilk aylar en zoru zatenAy evey oylede oluyomus ben wc den tıksındım valla hazırladm ama ılerde nolur bılemıyorum
Ay sakın cıgkofte yeme basbas bagrıyolat sakın yemeyın dıye kuzum cok dıkkat et yedıklerıne artık hamıleysen aman allah korusun etı ıyı pısır balık ye sebze meyve amannnnkımısı dıyor belırtı olarak aserme olmaz. gayet de oluyor.ben cgkofte asermstim. ve nar eksısını agzıma surmezdım hamıleyken canm cektı o sayede alıstım. .lahmacun normalde sevyo mydun
Uc dort aya kdr kusma tıksınme gıdıyomus cnm hıc bılmıyorum ne olcakBu aylarda böyleysen ilerde kötüleşmez canım ilk aylar en zoru zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?