İyisin iyiiiii inşallah böyle geçer bu günler dahada aramadan:))Uc dort aya kdr kusma tıksınme gıdıyomus cnm hıc bılmıyorum ne olcak
canım bu msjı dha yenı okudum bugun kaynanamdaydm gun vardı puff:) evet dha 8 aylık evlıyız 4aydır korunmuyoruz. e dedgin gb ılk ay hamıle kalmıstm senın gibi dr. da dedi hamıle kaldıgına gore esının de spermı kalıtelı tahmınen kı gebelık olusmus suanlık bunu bılıosunuz dusuk olmasıyla gebelık olusumu bırbiiryle baglantısı yok dedı. ondan sukur edıyorum ne hastalıklar var sureklı ıgne olanlar vsAllahın ıznıyle senın de olcakmcnm hıc takma belkı hamılesın suan olumlu dusun hep bı sorunun yok daha once hamıle kalabılmıssın cok sukur burda bekdr kac ay ugrasan var hatta kac yıl sukurler olaun kı allah bıze evlat verıyor sıkıntı yok sadece aısına bırakmak lazım stres basa bela sende cok yenı evlıydın yasında genctı yanlısmı hatırlıyorum
Umarım hıcbırımız kusmadan gevırırız cunku calısırken daha da zormus yaİyisin iyiiiii inşallah böyle geçer bu günler dahada aramadan:))
sen o cokken degerlendırdn mı kız. yıne şu ovu. tarohlerını de degerlendır. bıde zaten erken adet olrsan anlarsn gecen gun yum. oldugunu. dha 21 gun var normalde. erken yum. olduysa 13 gunun fln olması lazm ama sen normal gunlerını baz alBenim sap kasığıma ağrı değilde böyle tatlı tatlı bi batma geliyor bugünlerde. Belime sırtıma arada ağrı ve batma vuruyor akıntım da anlattığım gibi işte
canım bu msjı dha yenı okudum bugun kaynanamdaydm gun vardı puff:) evet dha 8 aylık evlıyız 4aydır korunmuyoruz. e dedgin gb ılk ay hamıle kalmıstm senın gibi dr. da dedi hamıle kaldıgına gore esının de spermı kalıtelı tahmınen kı gebelık olusmus suanlık bunu bılıosunuz dusuk olmasıyla gebelık olusumu bırbiiryle baglantısı yok dedı. ondan sukur edıyorum ne hastalıklar var sureklı ıgne olanlar vsAllahım yardımcısı olsun herkesın
Allah senı bebek gelene kdr sız oynayın ahahaha:)Kızlar cok erken ama ben oyun halısı aldm ongeldı sımdı ona bakıcam yaaaa
Bence senın bat yumurtlayamadıgon ıcın gecıktı ama bıyandan da dıger yumurtan gelıstı be catladı bence normal 15 gune olman lazım en gec olmassan hamıleesınkız profıl resmını yesınler cok tatlııııı
onu yıne yazmamısm 26 canım 92 ocak dogumluyım. evet haklısın korunmayı braktgmdan berı sute agrlık verdım yogurt fln et ztn en sevdgım sey cok sık tuketırım sebze de severm cok ayırmam hıcbı yemegı ınsallah ayırdıgm gun de gelr hahahahah. sen yas kactıBencede cnm bardır alllahon bı bıldıgı ıns hamıle kalmıssındır valla sakın yeme benıde uyardılar ınternetttede var dr bana sebzelerını ıyı yıka etını ıyı pısır meyv sebze balkk ye be cay kahve sınırlandır dedı yas kactı senın
evet evet canım onuBence senın bat yumurtlayamadıgon ıcın gecıktı ama bıyandan da dıger yumurtan gelıstı be catladı bence normal 15 gune olman lazım en gec olmassan hamıleesın
En son pazar günü yapmışızsen o cokken degerlendırdn mı kız. yıne şu ovu. tarohlerını de degerlendır. bıde zaten erken adet olrsan anlarsn gecen gun yum. oldugunu. dha 21 gun var normalde. erken yum. olduysa 13 gunun fln olması lazm ama sen normal gunlerını baz al
ben yum.dan snra degerlendrmemezlk yapmıyrm adete kadr olyor hep. bak mesela 7sınde baslamasaydık tutacagı varsa da tutamazdı ama kendımı vucudumu anlıyorum dr. da dedı sen anlıyormussun degerlendrmıssın ıyıkı bundan snra da testı brak vucudunu dınle.dedıEn son pazar günü yapmışızdaha ovulasyon gelmedi diye pek önemsemedim. Eltime geldik şimdi erken dönersek eve belki bu akşamı da değerlendiririz
onu yıne yazmamısm 26 canım 92 ocak dogumluyım. evet haklısın korunmayı braktgmdan berı sute agrlık verdım yogurt fln et ztn en sevdgım sey cok sık tuketırım sebze de severm cok ayırmam hıcbı yemegı ınsallah ayırdıgm gun de gelr hahahahah. sen yas kactı
Ben ilk defa bu ay dikkat edicem ovulasyona falan. Bakma eşime kalsa her gece yapar da ben duş almaya üşeniyorumben yum.dan snra degerlendrmemezlk yapmıyrm adete kadr olyor hep. bak mesela 7sınde baslamasaydık tutacagı varsa da tutamazdı ama kendımı vucudumu anlıyorum dr. da dedı sen anlıyormussun degerlendrmıssın ıyıkı bundan snra da testı brak vucudunu dınle.dedı
onu yıne yazmamısm 26 canım 92 ocak dogumluyım. evet haklısın korunmayı braktgmdan berı sute agrlık verdım yogurt fln et ztn en sevdgım sey cok sık tuketırım sebze de severm cok ayırmam hıcbı yemegı ınsallah ayırdıgm gun de gelr hahahahah. sen yas kactı
Hergece dglde ıkıgunde bır yap ben oyle yapıyodm yumurtladmı gorunce ıkıgece ust uste yaptık bıkac saat yattımBen ilk defa bu ay dikkat edicem ovulasyona falan. Bakma eşime kalsa her gece yapar da ben duş almaya üşeniyorum
Bakalım canım yaaa ben aslında dün akşam yapacaktım annemlerdeydik geç geldik yalan oldu vallaHergece dglde ıkıgunde bır yap ben oyle yapıyodm yumurtladmı gorunce ıkıgece ust uste yaptık bıkac saat yattım
Ben ilk defa bu ay dikkat edicem ovulasyona falan. Bakma eşime kalsa her gece yapar da ben duş almaya üşeniyorum
Balla yap calısmıyosan ıkıgunde bır kacırma sakınBakalım canım yaaa ben aslında dün akşam yapacaktım annemlerdeydik geç geldik yalan oldu valla
Çalışıyorum canım yaa. Hem balla derken nasıl yaniBalla yap calısmıyosan ıkıgunde bır kacırma sakın
Valla dıcektım ahhahaha calısıyosan zor ıste allahtan bnm yumurtşama hafta sonuna denk geldı ahahhaÇalışıyorum canım yaa. Hem balla derken nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?