İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

canım bu msjı dha yenı okudum bugun kaynanamdaydm gun vardı puff:) evet dha 8 aylık evlıyız 4aydır korunmuyoruz. e dedgin gb ılk ay hamıle kalmıstm senın gibi dr. da dedi hamıle kaldıgına gore esının de spermı kalıtelı tahmınen kı gebelık olusmus suanlık bunu bılıosunuz dusuk olmasıyla gebelık olusumu bırbiiryle baglantısı yok dedı. ondan sukur edıyorum ne hastalıklar var sureklı ıgne olanlar vs Allahım yardımcısı olsun herkesın

Benim sap kasığıma ağrı değilde böyle tatlı tatlı bi batma geliyor bugünlerde. Belime sırtıma arada ağrı ve batma vuruyor akıntım da anlattığım gibi işte
sen o cokken degerlendırdn mı kız. yıne şu ovu. tarohlerını de degerlendır. bıde zaten erken adet olrsan anlarsn gecen gun yum. oldugunu. dha 21 gun var normalde. erken yum. olduysa 13 gunun fln olması lazm ama sen normal gunlerını baz al

Bencede cnm bardır alllahon bı bıldıgı ıns hamıle kalmıssındır valla sakın yeme benıde uyardılar ınternetttede var dr bana sebzelerını ıyı yıka etını ıyı pısır meyv sebze balkk ye be cay kahve sınırlandır dedı yas kactı senın

onu yıne yazmamısm 26 canım 92 ocak dogumluyım. evet haklısın korunmayı braktgmdan berı sute agrlık verdım yogurt fln et ztn en sevdgım sey cok sık tuketırım sebze de severm cok ayırmam hıcbı yemegı ınsallah ayırdıgm gun de gelr hahahahah. sen yas kactı

Bence senın bat yumurtlayamadıgon ıcın gecıktı ama bıyandan da dıger yumurtan gelıstı be catladı bence normal 15 gune olman lazım en gec olmassan hamıleesın
evet evet canım onu MrvvYiiaa e acıkladım bugun sıze acıklamayı untmusum o kıste donmus leke de ondandı ıste dıger olgunlasan catlamıs. ıste en gec 23unde olurm dye dusunyrm hamıle kalmazsam:) akıntı oldugu gun 8ydı test de yapmstm hanı e bıhafta olmus ben şok:)

En son pazar günü yapmışız daha ovulasyon gelmedi diye pek önemsemedim. Eltime geldik şimdi erken dönersek eve belki bu akşamı da değerlendiririz

En son pazar günü yapmışız daha ovulasyon gelmedi diye pek önemsemedim. Eltime geldik şimdi erken dönersek eve belki bu akşamı da değerlendiririz
ben yum.dan snra degerlendrmemezlk yapmıyrm adete kadr olyor hep. bak mesela 7sınde baslamasaydık tutacagı varsa da tutamazdı ama kendımı vucudumu anlıyorum dr. da dedı sen anlıyormussun degerlendrmıssın ıyıkı bundan snra da testı brak vucudunu dınle.dedı

Bnden ıkı yas kıcuksun cnm guzel yogurt mayala ben basladım mayalamaya ay barya ılk evlendımde adetm gecıkmıstı ne korkmustm ılk aydan hammıle kalcm mıllet ne der evlenmedenmı oldu falan dıye dusunur dıye stresten gecıkmıs ahahahaj

Ben ilk defa bu ay dikkat edicem ovulasyona falan. Bakma eşime kalsa her gece yapar da ben duş almaya üşeniyorum

zbt2121 de ıkıncı kez yumurtladı bır ayda ıkıncıde hamıle kalmıs cnm cok nadır bır olay ama olabılıyomus ıste ıns hamılesındır cok dıkkatlı hareket et

Ben ilk defa bu ay dikkat edicem ovulasyona falan. Bakma eşime kalsa her gece yapar da ben duş almaya üşeniyorum
Hergece dglde ıkıgunde bır yap ben oyle yapıyodm yumurtladmı gorunce ıkıgece ust uste yaptık bıkac saat yattım

Ay kocayla kardes gıbı olduk kız bıraydor cunku dusuk tehdıdım bar hersy yasak esım öpsün yakınlassn hemen kasıklarm agrıyo bebek yaklasma dıye sonyaş verıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…