İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

@zbt2121 de ıkıncı kez yumurtladı bır ayda ıkıncıde hamıle kalmıs cnm cok nadır bır olay ama olabılıyomus ıste ıns hamılesındır cok dıkkatlı hareket et
evet canım ben de hatta gecen ona sasırmıstım. bana da oldu yanı tekrar yumurtlamayabılırdım de yanı :)

mayalıyorum canım burda sütcumuz var. her hafta alıyoruz kayınvalıdemle aynı bınadayız aıle apartmanı zaten bn yapmadgmda da o bana yapıyor. gorsen salcalar tursular yapıyo yazın. hepsı hazır gelıyo:)aynı bana da oldu valla ben de bunu dusunmustum. bekarken hep duzenlydı cnku evlendım adet 10gun gecmıstı trıbe grmıstım bde hıc ıstemyodum aglamıstm hamıleysem dye ama malum ılkgeceden dolayı oldu gecılme bhdha hıc sasmamıstı

Ne guzel anlasan kaynana gelın bızde nıye sıkıntı bar acep

Sen buay sıreklı yumurtla da baya hamıle kalajahaj
kızzz ben sogan suyu ıcmıstım yumurtlamadan bır gun onceydı glb belkı de o benım yumurtamı catlattı kaynatıp ıcmıstm hamıle kalmıs cogu kısı bnnla saracoglu vıdeousunu ızlmstm ogun.

kızzz ben sogan suyu ıcmıstım yumurtlamadan bır gun onceydı glb belkı de o benım yumurtamı catlattı kaynatıp ıcmıstm hamıle kalmıs cogu kısı bnnla saracoglu vıdeousunu ızlmstm ogun.
Olabılır valla bellımı olur bende havucla ıncır yemıstım yumurtam uc dort gun once catladı

Ne guzel anlasan kaynana gelın bızde nıye sıkıntı bar acep
Allaha sukur tek bır sorunımz olmadı arkadas gbyz. bırbırımıze takılırz fln karısma huyu yoktur zaten gorusurz normal derecede ama sevıyemızı de koruruz. yanı 9ay oldu bisorunumz olmadı masallah dıyım de. cok fazla anlayıslı bırı aksı olsa yapamazdm eltısı ve eltısının gelını de bu bınada. baya aıle apartmanı:) ben de kendımı oldugum gb gostrdm baslarda zorlandm psıkolojıkman mesela ama kendıme onları alstrdım neysem onu gosterdım tavız versem sonra zorlanrdm herlde

Olabılır valla bellımı olur bende havucla ıncır yemıstım yumurtam uc dort gun once catladı
kuzum ıncır kurunu ben denıcem ztn normalde kuru ıncır kuru kayısı yerım bıde kaynatp ıccem her ay faydası olms bak sna da

Hahahahajahahaahahahah içim fesat
canımcım keçiboynuzu pekmezi özü içmiştik esımle hamıle kaldıgım ay ben ıstahm acılsn dye ıcmıstım ona da madem kornmayı brakcaz sperm kalıten artsın demıstm artk onla mı alakası vardı gebelıgın blmyorum smdı o dedı bana sundan ıcelım yıne dıye:)

Ya şuan birden acayip bi umutsuzluk düştü içime bu aydan ve ileriki aylardan hiç umudum yok hayata küstüm sanırım. Olursa sürpriz olur olmazsada şaşırmam yani. Bende hiç şans yok . Eşim biliyorsun geri çekiliyor. Neyin kafasını yaşıyorsam bende bi umit olur diye debeleniyorum

normalde bı bayanın korunmuyorken hamıle kalma olasılıgı her ay %25mıs korunurken elbette cok cok düşük buyuzden suan kafana coktakma kı korunmuyorken daha cok strese gırersın bıanonce ıkna etmeye calıs

normalde bı bayanın korunmuyorken hamıle kalma olasılıgı %25mıs korunurken elbette cok cok düşük buyuzden suan kafana coktakma kı korunmuyorken daha cok strese gırersın bıanonce ıkna etmeye calıs
Herşeyin hayırlısı zoruma gidiyor ama ne fayda karşımdaki beni anlamadıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…