- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ahhahh kardes gıbıyız bız ;( nabalım bebegımızın saglıgı ıcınSorma sorma ahahaahahah neler neler9
Aslında bunu da merak ediyorum ne kadar süre yapılmamalı ilişkiAhhahh kardes gıbıyız bız ;( nabalım bebegımızın saglıgı ıcın
gı ıcın bana yasak yoksa degılmısAslında bunu da merak ediyorum ne kadar süre yapılmamalı ilişki
Heee anladım canım. Peki normal derecede mi yoksa daha yavas ve dikkatli mi olması gerekKahve kan geldı
gı ıcın bana yasak yoksa degılmıs
Valla hoc denemedık ama yavas olsa daha ıyı tbıHeee anladım canım. Peki normal derecede mi yoksa daha yavas ve dikkatli mi olması gerek
Çocuk istemeyen erkekler genelde bu yüzden istemiyor heralde rahatı bozulmasın diyeValla hoc denemedık ama yavas olsa daha ıyı tbı
Çocuk istemeyen erkekler genelde bu yüzden istemiyor heralde rahatı bozulmasın diye
Darısı başıma inşallahhhBenımkı ılk gunden bero hep ıstedı valla sımdıde hallınden memnun
Biz de hiç bir sakınca yok dedı doktor rahat pozisyonda olduğun sürece zaten zorlandığım zaman anlıyorum pozisyon değiştiriyorum normal yaniValla hoc denemedık ama yavas olsa daha ıyı tbı
oyle dusunme canım cocuk ıcın erkek omu 2.plana atıyor dusun ben hamıleyken esıme bırlıktelk sorun yokmus dr dedı bak deyncs hayır askıö rıske atamayız demıstı.ben onun dusuncesını merak edıyordum ve boyle demesı benı de cok mutlu etmıstıÇocuk istemeyen erkekler genelde bu yüzden istemiyor heralde rahatı bozulmasın diye
İnşallah canimDarısı başıma inşallahhh
Negurl bız yapamıyoruz dusuk tehlıkesınoldu ıcın dr yasakladı 1 ay olduBiz de hiç bir sakınca yok dedı doktor rahat pozisyonda olduğun sürece zaten zorlandığım zaman anlıyorum pozisyon değiştiriyorum normal yani
Benimde öyle 1 kilo almışım bile zaten nolcaz bilmem valla dikkat etmek lazimKızlar benım 6 haftada gonegım cıkmaya basladı sısko oluyorum ya boylemgıderse 30 kılo alırım
canım erken testte cıkar mutlaka benm 3gun kala cıktı. herkesın bır degıl normal testte cıkmayablr sen garantye albugün yine kan şekerim düştü ve baş dönmesi yaşadım :) duramadım kaset test yaptım negatifti sonuç. Annem bat 10 gün geçmedikten sonra çıkmaz dedi.mi-nick Freshmommy ben napıcamı şaşırdım. bat bugün geçeli 2 gün oldu yarın sabah tekrar yapsam acaba çıkar mı ??
canım ne garıp ya neden boyle yapmıs uzuldum sımdı tam olsrak nasıl pekı aranızSen kuru ıncır havuc ye kür falan yapma kür adetıde gecıktırıyo
normal test benmkisi erken test almadım şimdi bir daha yapıcam bunaldım gerçktencanım erken testte cıkar mutlaka benm 3gun kala cıktı. herkesın bır degıl normal testte cıkmayablr sen garantye al
canım strese gırme suan cıkmaması normal bazen çıkmayabılıyor ama erken alsan hemen cıkardı ya nobetcı eczane yokmuyanndanormal test benmkisi erken test almadım şimdi bir daha yapıcam bunaldım gerçkten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?