İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Geç döllenme olmadıysa çıkar canım

o zaman hamile değilim ama yine de adet olmadım bunaldım çok fena inanın kendime zarar veresim var çok aşırı derecede bunaldım belirsizlik çok kötü bişey
Sakin ol önce canım kendine zarar vermek ne demek düşünme böyle, stres yaptıkça adet olacağın varsa da olamazsın akışına bırak adetin gelmezse gider kan verirsin kesin sonuç alır kurtulursun belirsizlikten..

yakınımda yok zaten of yaaaa geç döllenme nasıl oluyor blyor musun öle bişey olablir mi
eger yumurtlam gununu blıyosan olması gerekn gundeyse gec dollenme ıhtımalı duser. yanı oyleymıs. en ıyısı kan ver hıc gecıkır mıydı

Bu akşamı da değerlendirdik bakalım özelden bişey dicem sana

Benimde öyle 1 kilo almışım bile zaten nolcaz bilmem valla dikkat etmek lazim
Bı yıyorum bı cıkıyo y dıklerım napcamı sasırdm su oglen yeemegıne dıkkat edeyım bıraz normalmyedıgımmgıbı yıyorum cokcok fazla degolkk anlamadım sımdıden sıskomu olcaz

Bı yıyorum bı cıkıyo y dıklerım napcamı sasırdm su oglen yeemegıne dıkkat edeyım bıraz normalmyedıgımmgıbı yıyorum cokcok fazla degolkk anlamadım sımdıden sıskomu olcaz
Bende öyle fazla yemiyorum birde troit ilacı kullanıyorum genede alıyorum anlamadim

I
Bende öyle fazla yemiyorum birde troit ilacı kullanıyorum genede alıyorum anlamadim
ılactan da olabılır senın kasıklrmda kucuk sancılar var ya anlamadm bes dkdor işe geldm sımdı bı degısık busabah asıro mıdem bulanmadı

I

ılactan da olabılır senın kasıklrmda kucuk sancılar var ya anlamadm bes dkdor işe geldm sımdı bı degısık busabah asıro mıdem bulanmadı
Benim dün vardı kasiklarim da sancı bu günde iyi uyandım hiç birşey im yok her kızları bıraktım geldim troit ilacı zayıflatıyor normalde

kaynanan kız neden boyle yapıyomus demek ıstedm suan nasıl aranız
Başla olabıldnce az gorusuyoz bız 4 gelınız hepsıne canı ıstedınde laf sokuyo maddı hıc bısey yapmaz onu gectmmbıde laf eder nıkah gunu bıle kabga cıkardılar ınankı esımı bukdr sevmesem evlenmezdm cok sukur evımız cok yakın dgl ayda bır gorısıyoruz gorumcelerde oyle sadece cıkar amaclılar cnm

Benim dün vardı kasiklarim da sancı bu günde iyi uyandım hiç birşey im yok her kızları bıraktım geldim troit ilacı zayıflatıyor normalde
Aaa hadı ya ama normal alırız artık bebekler hızla buyuyor açken cok mıdem bulanmadı somdı kahvaltı yaptm bulanmaya basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…