yakınımda yok zaten of yaaaa geç döllenme nasıl oluyor blyor musun öle bişey olablir micanım strese gırme suan cıkmaması normal bazen çıkmayabılıyor ama erken alsan hemen cıkardı ya nobetcı eczane yokmuyannda
ama geç döllenme geç yumurtlamaya bağlı oluyor sanırım ben bu ay yumurta takibi yaptı doktorum o yüzden imkansız sanırmyakınımda yok zaten of yaaaa geç döllenme nasıl oluyor blyor musun öle bişey olablir mi
Geç döllenme olmadıysa çıkar canımbugün yine kan şekerim düştü ve baş dönmesi yaşadım :) duramadım kaset test yaptım negatifti sonuç. Annem bat 10 gün geçmedikten sonra çıkmaz dedi.mi-nick Freshmommy ben napıcamı şaşırdım. bat bugün geçeli 2 gün oldu yarın sabah tekrar yapsam acaba çıkar mı ??
o zaman hamile değilim ama yine de adet olmadım bunaldım çok fena inanın kendime zarar veresim var çok aşırı derecede bunaldım belirsizlik çok kötü bişeyGeç döllenme olmadıysa çıkar canım
Sakin ol önce canım kendine zarar vermek ne demek düşünme böyle, stres yaptıkça adet olacağın varsa da olamazsın akışına bırak adetin gelmezse gider kan verirsin kesin sonuç alır kurtulursun belirsizlikten..o zaman hamile değilim ama yine de adet olmadım bunaldım çok fena inanın kendime zarar veresim var çok aşırı derecede bunaldım belirsizlik çok kötü bişey
eger yumurtlam gununu blıyosan olması gerekn gundeyse gec dollenme ıhtımalı duser. yanı oyleymıs. en ıyısı kan ver hıc gecıkır mıydıyakınımda yok zaten of yaaaa geç döllenme nasıl oluyor blyor musun öle bişey olablir mi
Eskiden düzensizdi ama son 3 aydır aynı gün yumurtlama oluyor. aynı gün adeteger yumurtlam gununu blıyosan olması gerekn gundeyse gec dollenme ıhtımalı duser. yanı oyleymıs. en ıyısı kan ver hıc gecıkır mıydı
Bu akşamı da değerlendirdik bakalım özelden bişey dicem sanaoyle dusunme canım cocuk ıcın erkek omu 2.plana atıyor dusun ben hamıleyken esıme bırlıktelk sorun yokmus dr dedı bak deyncs hayır askıö rıske atamayız demıstı.ben onun dusuncesını merak edıyordum ve boyle demesı benı de cok mutlu etmıstı
kan ver ıstersen canmm ay heyecan yaptm cok sımdı ben de senın ıcın:)Eskiden düzensizdi ama son 3 aydır aynı gün yumurtlama oluyor. aynı gün adet
canım ne garıp ya neden boyle yapmıs uzuldum sımdı tam olsrak nasıl pekı aranız
Bı yıyorum bı cıkıyo y dıklerım napcamı sasırdm su oglen yeemegıne dıkkat edeyım bıraz normalmyedıgımmgıbı yıyorum cokcok fazla degolkk anlamadım sımdıden sıskomu olcazBenimde öyle 1 kilo almışım bile zaten nolcaz bilmem valla dikkat etmek lazim
Bende öyle fazla yemiyorum birde troit ilacı kullanıyorum genede alıyorum anlamadimBı yıyorum bı cıkıyo y dıklerım napcamı sasırdm su oglen yeemegıne dıkkat edeyım bıraz normalmyedıgımmgıbı yıyorum cokcok fazla degolkk anlamadım sımdıden sıskomu olcaz
ılactan da olabılır senın kasıklrmda kucuk sancılar var ya anlamadm bes dkdor işe geldm sımdı bı degısık busabah asıro mıdem bulanmadıBende öyle fazla yemiyorum birde troit ilacı kullanıyorum genede alıyorum anlamadim
kaynanan kız neden boyle yapıyomus demek ıstedm suan nasıl aranızNay anlamadm cnm
Benim dün vardı kasiklarim da sancı bu günde iyi uyandım hiç birşey im yok her kızları bıraktım geldim troit ilacı zayıflatıyor normaldeI
ılactan da olabılır senın kasıklrmda kucuk sancılar var ya anlamadm bes dkdor işe geldm sımdı bı degısık busabah asıro mıdem bulanmadı
Başla olabıldnce az gorusuyoz bız 4 gelınız hepsıne canı ıstedınde laf sokuyo maddı hıc bısey yapmaz onu gectmmbıde laf eder nıkah gunu bıle kabga cıkardılar ınankı esımı bukdr sevmesem evlenmezdm cok sukur evımız cok yakın dgl ayda bır gorısıyoruz gorumcelerde oyle sadece cıkar amaclılar cnmkaynanan kız neden boyle yapıyomus demek ıstedm suan nasıl aranız
Aaa hadı ya ama normal alırız artık bebekler hızla buyuyor açken cok mıdem bulanmadı somdı kahvaltı yaptm bulanmaya basladıBenim dün vardı kasiklarim da sancı bu günde iyi uyandım hiç birşey im yok her kızları bıraktım geldim troit ilacı zayıflatıyor normalde
Éee canım bebişin yapıyor eminim zordur ama belirti olmamasida zor inan bana allah yardımcın olsun canımAaa hadı ya ama normal alırız artık bebekler hızla buyuyor açken cok mıdem bulanmadı somdı kahvaltı yaptm bulanmaya basladı
Sndı mıdem bulanmaya basladı ıyıce valla cok sıkıntı allah heşımızın yardımcısı olsnÉee canım bebişin yapıyor eminim zordur ama belirti olmamasida zor inan bana allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?