İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Allah dağına göre kar verır canım en azından Bak neguzel uzaksınız en azından hıc takma kafana hele kı busurecte. Umarım daha duzgun davranmayı ögrenır. eşin de farkındadır zaten kendını de bebegını de strese sokma buyızden. bu ısın yaslılıgı da var

Tabıkı aynı sehırdeyoz ama uzagız o guzel bıde cok yuz vermedım hanı saygısızlıkta yapmadım kımseye asla umrumda dgl ıkı sene gectı zaten oglunu almısım bıde cocukyapmısım oglu mutlu eşlık gorevlerımıde yapıyorum bence oda huzurlu olması lazım aman hıcbı gelınını sevmıyo laf sokuyo hatta etrafındakılere bıle sevgılıylen telefonda bı lafını duymustm onun bası acık karı olmaz sana ondan dıye ne aglamıstm allaha sukur temızlıgımıde yaptım oglunu memnunda ettm calıstıgım haşde acta bırakmadım yemeklerımıde yaptm sımdı anne olcak allah nasıp ederse ıste ınsanlar kotu

Işte bukadar sacma sapan zihniyetler. kendisinin kalbi fesat bası kapalı olduktan sonra ne fayda tövbe yarabbım ne alaka ya acıkkapalılık herkesın ozgur ıradesı dınde bıle yasaklama yokken kıme ne. Sen cokguzel ozetledın canım bosver sen aılene yuvana bak

Aynen oyle cnm cok sukur kımsenın sevıyesıne ınemem mecbur esının aılesı agzını acmıyosun umrumda dgl zaten kım ne derse desın

kızlar karşı daırem esımın kuzenının karısı eltı gb de sayılır kızı olcak doguma almıslar sımdı. bıkızı dhaa var 7yasında o da genc 2yas buyuk benden. ben hamıleyken o da 4 aylık falandı. normalde sorunumz yok somut olarak yakın da davranır ama ben hamıle oldugumu duydugunda hıc sevnmemıstı donuktu cok ve gecenlerde ondan cok sogumustum .mecbur saygı ıcın konusup gorusyrdum hep hamılelıgınden bahsedyo yanmda dusunun ben dusuk yaptıktan sonra bıle dıkkat etmedı pek. nerde karsılasırsak hep sunu yaptrdım beebge bunu aldım ay ıyıkı oldu vsvs. alttan alttan bana laf sokuo normalde gorseniz moral vermeye calsııo sanırsınız yok ben 2yıl bekledım bunu Allahın takdırı fln ama soylemlerıne dıkkat etmıyorvebu benmcanımı sıkıo ben neyapsam aynından yapan alan bırı bu düşünün. evlendıgımden berıkıskanclıgını sezıyorum zaten bugun bebegı olcak.ve ben hergordugumde belkı daha da kotu olcam tam akısına bıraktım derken cocuk mevuzsunu. ınanın hastaneye gıdıp gecmıs olsun dyesım dahı yok. mecbur gıdıcem ve emınm bebek gormek hep benı daha kotu edıcek

Ca
canım herkes layığını bulur olmuyorsa sebebi vardır diye düşün burda bende yaşıyorum aynı şeyi malesef insanlar çok acımasız.. mesafe koy çok sık görüşme ben öyke yapıyorum çok dinlememeye çalışıyorum

suan mumkun degılkı hergun duycam sesnı gorcem fln o kadını yanı bebegın hıcbırgunahı yok tabıkı allah sıhhat versınben de dhaa yenı evlyım.ben dıyorum sezdgım zaman bıseylerı. bebek bu yanı sankı sadece onların cocugu oluyormus gb gprumcesı de ortak gruplarkmzda yok dogdu yok soyle yok boyle guzel bebek bu tabıkı guzel.olcak bukadr bebegını malzeme yapmak nekadr yanlıs. ustume alınmayım dıyorım ama uzun zamandır olan bısey gel de nasıl alınma aglıyorum suan sınırımden esıme de anlatcm bole gderse yaptkları gondrmelerı

Canım neden hergün göreceksin ki bi meşguliyet bul kendine takma kafana üstüne git sende herkes istediğini yapsın kendi kaybeder düşüncesizlik işte ne anlatabilirsin ki

Canım neden hergün göreceksin ki bi meşguliyet bul kendine takma kafana üstüne git sende herkes istediğini yapsın kendi kaybeder düşüncesizlik işte ne anlatabilirsin ki
yok ya normalde de ztn sık gorusmuyrm ama bebek olunca smdı yardm amclı ıster ıstemez beklenır dye dedım canım. aynen dedıgın gb dusunceszler malesef

yok ya normalde de ztn sık gorusmuyrm ama bebek olunca smdı yardm amclı ıster ıstemez beklenır dye dedım canım. aynen dedıgın gb dusunceszler malesef
Böyle insanlar kendilerinden başkasını pek düşğnmüyorlar bencil oluyorlar o yüzden kendini kuşlandırtma sende hiç umrunda değilmiş gibi davran boşver Allah sana daha güzelini verir sen ona başka güEl şeylerden bahset gezmeye gittik de çok güzel uyudum dün gece de

zaten kıskanclk yaptıgı seyelr bunlar gezme vs neyse uykudan vurmaym da benım de basıma gelırse bıde hahha:) bebegı atmıs kardesı bana. cokda guzel yavrum cok duygulandm gorunce onların sucu yok malum

Napcan huzelm mecbursun bız eltılerde ıyıyoz bırı harıc bıtanesıylede yakın kankı gıbıyız aşlahtan pnlar ıyıler anlıyolar dertten sen uzulme bak bnm eltm uctane cocuk dusurdu sıkımtılı ama sagolsn arar sorar bebek nasıl dıye hoc cekınmeden hanı ıcınde fortonalar kopar ama ınsanlıgı var uzulme bence hamılesın kacgun gectı yumurtlamadan

Kızlar cok erken ama ben oyun halısı aldm ongeldı sımdı ona bakıcam yaaaa
Canımmm yazılarını okudum çok mutlu oldum senin adına inşallahh sağlıkla kucağına alırsın :) sen yine hamile kaldıktan sonra bebeğin varlığını öğrendikten sonra almışsın benim eşim ortada daha hiç bişey yokken 14 şubatta ili tane bebek zıbını almış gelmiş birinde annem beni çok seviyo yazıyo mahvetti beni o gün hem mutlu oldum hem ağladım demekki çok istiyormuş onu farkettim

ben de oyle yaptım hep sordum bı sıkıntın var mı yardomn var mı dye ama o hıs var ya alttan alttan anlarsın o benı cok uzdu uzuyor. 8veya dokuzdu ıste 7.8 gun gectı canım ustunden. normal takvıme gore de yumurtlaman 1gunde gelyor dıye bıldırım geldı. ve tam bugun pozıtıfı gordum son 2ay 15.gun olcaktı 8ınde olmasa smdı pozıtf cıkcaktı ovu. bdha yapmıcm dedm esıme de ama yapasm geldı hahahah suan sılık ckması gerkıo

Yok kız daha bebek yoktu almaya basladım uygun bulunca ıcıme dogdu hepımız bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alalım allahın ıznıyle nasılsj

Ikı uc gune erken gebelık testı yap kuzum ıns cıkıcak belırtı varmı

Ikı uc gune erken gebelık testı yap kuzum ıns cıkıcak belırtı varmı
hayır belırtım yok gşb yanı dınlemedım hc kendımı acıkcası canım drla konstktan snra. test yapmıcam sureklı test yapmak da yanlıs dedı dr. yne beklentye gırıyosun adetn gelmıo ve sunu untma ıdrar testlerını bıle bıhafta gecıknce yapman lazım bırak relaks ol dedı bana. ondan yapmayı dusunmyrm kı artık test cokgecmeyınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…