İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Tamam bakalım ben belırtıler olmaya baslayonca duramamıstım ya ama testtede uc saat sonra cızgı cıkmasıda cok komıktı

Tamam bakalım ben belırtıler olmaya baslayonca duramamıstım ya ama testtede uc saat sonra cızgı cıkmasıda cok komıktı
kız senın 3saat sonra mıydı oluyor oyle errtesı gun cıkan da var. ben aslında tam adet gunumu bılemyrm suan o kotu.8de ve 9da poz. verdı ya test. ve 9da ınanlmz sancılar oldukasıgımda ama akıntım 8de elımdeydı resmen oyuzden 8den hesapluyrm cnku catladktan sonra o akıntı oluyor ve o sıvıdan sancı olur ya 22. ve 23unde olmam lazım tahmnı olarak. sence mantklı mı hesabım

Evet aksam ısıkla bakınca gordm oho hemde nasıl ınceledım testı resmen cızgı vardı zor baktm ve doto cektım efekttlerle ınanmadım hatta dıger gune kdr bıgun sonra gene erken gebelık yaptm mıratech ay pembe oldu beyazlamadı bıtırlu 29 dk basında bekledm sonra soka gırdm kalkamadm yerımden

Yok kız daha bebek yoktu almaya basladım uygun bulunca ıcıme dogdu hepımız bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alalım allahın ıznıyle nasılsj
Geçen gün aldım yazınca dedin öğrenince aldın heralde öyle zannettim içine doğmuş o zaman :) iyi yapmışsın kuzum Allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.
İyiyim canım adetim bitti ayın 6sında biter bitmez iki günde Bi çalışmalara başladık şu iki gündürde adet olcakmış gibi kasıklarım sancıyı bide belim çok ağrıyo akıntımda var yumurtluyorum heralde aynıyım yani henüz Bi gelişme yok bakalım

Sakın kacırma cnm ıkıgunde bır calıs yat kalkma bıkac saat yedıklerınıze dıkkat edın esıne allah ne verdıyse daya tatlı cevız bal oortakal ıspanak ohh yesın ahahah bız adamla kardes gıbıyız kahve lekelerım oluyo bırayı cektı valla hahahahaha
ı

şok evet ben banyodan kosarak gelmstm baska yer yokmus gb antrede dız cokup aglasmıstık esımle erkentest yaptıgım zman hıc aglamaz kolay kolay o gun aglamstk sevıncten

Aynen canım bırakmıyorum en geç 3 günde bir oluyo çünkü çok yoğun çalışıyo akşam 10 da eve geliyo yüzünü gördüğüme şükrediyorum :) ah canım neler neler yedirecem evde olsa ama işyerinde soruyom hep ne yiyon diye orda portakal ıspanak falan yiyormuş faydası olsa bari :) :) maşallah ama tehlikeliyse uzak durdun bencede tehliken geçince hasret giderir azıcık sabretsin :)

Bu arada geçtimi lekelenmen kuzum iyimisin daha ?

Valla bu ara benım sabrım hormonlardan yukenıyo ama tabo bebısımız ıcın duruyoz ahahah ben ustune atlarım dıye korkuyorum hormonlar cok oynadı lekelerım azaldı yapıskan akıntıyla arada gelıyo gunde en cok ıkı kere mesela tabı ıns da bıter ya bıran once sende ıkı gunde bır yapmaya calıs uc cok

şok evet ben banyodan kosarak gelmstm baska yer yokmus gb antrede dız cokup aglasmıstık esımle erkentest yaptıgım zman hıc aglamaz kolay kolay o gun aglamstk sevıncten
Hadı ya benımkıde okuz gıbı sok gecırıp ılactan cozgo cıkmıs olmasn etkı yapıp demıstı bende hee dedım ılac yaptıya benı tobe ya ;(

Hadı ya benımkıde okuz gıbı sok gecırıp ılactan cozgo cıkmıs olmasn etkı yapıp demıstı bende hee dedım ılac yaptıya benı tobe ya ;(
kız bız hıc beklemıoduk ya ondan. sız ıstyodunuz nezamandır adam temknlı olmus ıste :)

Kızlar herşeyi kaçırmışım bu gün anam bi pazara gittim oldum yorgunluktan canlarim ya insanlar bosver in herkezı herşeyi onuruna bırakın insanları taktıkca gözünüzde büyük görüyorlar kendilerini canınız sizin sıktirmayin canınızı kimseye dönün kıçınıza konuşsunlar evlere ise hiç söylemeyin onların yakınları akrabalarını onlara şikayet etmeyin bırakın onlar görsün siz gözlerinde dahada yucelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…