hayır belırtım yok gşb yanı dınlemedım hc kendımı acıkcası canım drla konstktan snra. test yapmıcam sureklı test yapmak da yanlıs dedı dr. yne beklentye gırıyosun adetn gelmıo ve sunu untma ıdrar testlerını bıle bıhafta gecıknce yapman lazım bırak relaks ol dedı bana. ondan yapmayı dusunmyrm kı artık test cokgecmeyınce
E yeter artık bak gercek ola hahahaha calıs ıyıceKızlar yine bir bebekli fal kızlar
kız senın 3saat sonra mıydı oluyor oyle errtesı gun cıkan da var. ben aslında tam adet gunumu bılemyrm suan o kotu.8de ve 9da poz. verdı ya test. ve 9da ınanlmz sancılar oldukasıgımda ama akıntım 8de elımdeydı resmen oyuzden 8den hesapluyrm cnku catladktan sonra o akıntı oluyor ve o sıvıdan sancı olur ya 22. ve 23unde olmam lazım tahmnı olarak. sence mantklı mı hesabımTamam bakalım ben belırtıler olmaya baslayonca duramamıstım ya ama testtede uc saat sonra cızgı cıkmasıda cok komıktı
Evet aksam ısıkla bakınca gordm oho hemde nasıl ınceledım testı resmen cızgı vardı zor baktm ve doto cektım efekttlerle ınanmadım hatta dıger gune kdr bıgun sonra gene erken gebelık yaptm mıratech ay pembe oldu beyazlamadı bıtırlu 29 dk basında bekledm sonra soka gırdm kalkamadm yerımdenkız senın 3saat sonra mıydı oluyor oyle errtesı gun cıkan da var. ben aslında tam adet gunumu bılemyrm suan o kotu.8de ve 9da poz. verdı ya test. ve 9da ınanlmz sancılar oldukasıgımda ama akıntım 8de elımdeydı resmen oyuzden 8den hesapluyrm cnku catladktan sonra o akıntı oluyor ve o sıvıdan sancı olur ya 22. ve 23unde olmam lazım tahmnı olarak. sence mantklı mı hesabım
Geçen gün aldım yazınca dedin öğrenince aldın heralde öyle zannettim içine doğmuş o zaman :) iyi yapmışsın kuzum Allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.Yok kız daha bebek yoktu almaya basladım uygun bulunca ıcıme dogdu hepımız bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alalım allahın ıznıyle nasılsj
ıGeçen gün aldım yazınca dedin öğrenince aldın heralde öyle zannettim içine doğmuş o zaman :) iyi yapmışsın kuzum Allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.
İyiyim canım adetim bitti ayın 6sında biter bitmez iki günde Bi çalışmalara başladık şu iki gündürde adet olcakmış gibi kasıklarım sancıyı bide belim çok ağrıyo akıntımda var yumurtluyorum heralde aynıyım yani henüz Bi gelişme yok bakalım
şok evet ben banyodan kosarak gelmstm baska yer yokmus gb antrede dız cokup aglasmıstık esımle erkentest yaptıgım zmanEvet aksam ısıkla bakınca gordm oho hemde nasıl ınceledım testı resmen cızgı vardı zor baktm ve doto cektım efekttlerle ınanmadım hatta dıger gune kdr bıgun sonra gene erken gebelık yaptm mıratech ay pembe oldu beyazlamadı bıtırlu 29 dk basında bekledm sonra soka gırdm kalkamadm yerımden
E yeter artık bak gercek ola hahahaha calıs ıyıce
Aynen canım bırakmıyorum en geç 3 günde bir oluyo çünkü çok yoğun çalışıyo akşam 10 da eve geliyo yüzünü gördüğüme şükrediyorum :) ah canım neler neler yedirecem evde olsa ama işyerinde soruyom hep ne yiyon diye orda portakal ıspanak falan yiyormuş faydası olsa bari :) :) maşallah ama tehlikeliyse uzak durdun bencede tehliken geçince hasret giderir azıcık sabretsin :)Sakın kacırma cnm ıkıgunde bır calıs yat kalkma bıkac saat yedıklerınıze dıkkat edın esıne allah ne verdıyse daya tatlı cevız bal oortakal ıspanak ohh yesın ahahah bız adamla kardes gıbıyız kahve lekelerım oluyo bırayı cektı valla hahahahaha
ı
Bu arada geçtimi lekelenmen kuzum iyimisin daha ?Sakın kacırma cnm ıkıgunde bır calıs yat kalkma bıkac saat yedıklerınıze dıkkat edın esıne allah ne verdıyse daya tatlı cevız bal oortakal ıspanak ohh yesın ahahah bız adamla kardes gıbıyız kahve lekelerım oluyo bırayı cektı valla hahahahaha
ı
Valla bu ara benım sabrım hormonlardan yukenıyo ama tabo bebısımız ıcın duruyoz ahahah ben ustune atlarım dıye korkuyorum hormonlar cok oynadı lekelerım azaldı yapıskan akıntıyla arada gelıyo gunde en cok ıkı kere mesela tabı ıns da bıter ya bıran once sende ıkı gunde bır yapmaya calıs uc cokAynen canım bırakmıyorum en geç 3 günde bir oluyo çünkü çok yoğun çalışıyo akşam 10 da eve geliyo yüzünü gördüğüme şükrediyorum :) ah canım neler neler yedirecem evde olsa ama işyerinde soruyom hep ne yiyon diye orda portakal ıspanak falan yiyormuş faydası olsa bari :) :) maşallah ama tehlikeliyse uzak durdun bencede tehliken geçince hasret giderir azıcık sabretsin :)
Hadı ya benımkıde okuz gıbı sok gecırıp ılactan cozgo cıkmıs olmasn etkı yapıp demıstı bende hee dedım ılac yaptıya benı tobe ya ;(şok evet ben banyodan kosarak gelmstm baska yer yokmus gb antrede dız cokup aglasmıstık esımle erkentest yaptıgım zmanhıc aglamaz kolay kolay o gun aglamstk sevıncten
Ruyalarımda cıkıyo buara ahahahkız sence tahmnm dogrumu demıstımdlkkydlntpl
Ohh ne guzel ahahahaHahahaahah dört gözle bekliyorum bakalım :)) tam gaz bu hafta çalışıyorum ovulasyon haftasına giriyorum da
bütün fallar bebek haberi var diyor bakalım bu ayın sonunda nolucak :))Ohh ne guzel ahahaha
ne cıkıyorr ruyalarn mı benı de mı gordun ahhaha anlamdmRuyalarımda cıkıyo buara ahahah
kız bız hıc beklemıoduk ya ondan. sız ıstyodunuz nezamandır adam temknlı olmus ıste :)Hadı ya benımkıde okuz gıbı sok gecırıp ılactan cozgo cıkmıs olmasn etkı yapıp demıstı bende hee dedım ılac yaptıya benı tobe ya ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?