İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

eveeet bu dogruu cok haklısın..benim konuda be in de kımseye demıyorum esımle konstk enson dayanaamdım dün gunde kayınvalıdem anladı hatta konuları degıstırdı hep en ıyısı takmamak evet

EVet kimisinde hiç yaklaşmasını istemiyomuş kendisine kimiside maşallah daha çok istiyormuş sen çok isteyenlerden oldun hahahah :) :) ay çok şükür aman iyi bari azalmış ya yakındada biter inşallah tatlım ya benimkinin üstüne çok düşünce kızıyo ondan fazla üsteleyemiyom nasip artık ya olacağı varsa olur artık

eveeet bu dogruu cok haklısın..benim konuda be in de kımseye demıyorum esımle konstk enson dayanaamdım dün gunde kayınvalıdem anladı hatta konuları degıstırdı hep en ıyısı takmamak evet
Canım 35 yaşındayım ve malesef çok küçük olgunlaşmak zorunda kaldım inanın ne kendinizi anlatmaya çalışın insanlara nede onları anlamaya çalışın çünkü bu imkansız herkezı olduğu gibi ya kabul edilen yada o diyardan gideceksin ikiside olanaksiz olduğu için 3 maymunu oyniycan sonrada evine gidip göbek atıcan çok tin tin diyerek

Kızlar kesınlıkle haklosınız esınız arkanızda olsn yeyer baska kımse artk umrmda dgl kendı aılesıne saygıso olmayan gelınınemı saygı gosterır hayatımıza bakmak en gızelı bence kartanesı sen hamılesın oyle hıssedıyorum ons dogeı cıkar azkaldı dıkkatet

Ben haftada 6 gun ıstemıyorum bırgun ıstıyorum ahahaha hergun olsa bıkaza olurdu cnm sende sıkma canını calısmalara aynen devam ıns buay guzel hbr berırsn

Yav bende düştüm adamın üstüne oda bayılır çünkü normalde soğuk nevaleyim caktirmamamya çalışıyorum ama sırıtıp duruyo çakal herşeyi de anlar

Bencede bu ay haberini alaccaz

Ben haftada 6 gun ıstemıyorum bırgun ıstıyorum ahahaha hergun olsa bıkaza olurdu cnm sende sıkma canını calısmalara aynen devam ıns buay guzel hbr berırsn
Ama şimdi hamile kalmadan önce vücut alışıyo Bi andada kesince hormonlar halay çekiyo tabi :) :) :) yok kuzum çok rahatım doktora gittiğim günden beri kafama takmıyorum yani düşünmüyorum açıkcası olursa olur nasip kısmet ben kendimi başka eve odakladım evlere bakıyorum şimdi taşınmak istiyoz ona odakladım kendimi :)

Yav bende düştüm adamın üstüne oda bayılır çünkü normalde soğuk nevaleyim caktirmamamya çalışıyorum ama sırıtıp duruyo çakal herşeyi de anlar
Ahh bu adamlar anlamaz mı ya ne fenalar onlar gerçi onlarındı canına minnet yani hergün olsa sıkıntı yok :)

Aynen cnm suprız olsn sen gene korunma valla ben şişmeye basladm ya gobegm cokma ne yedımkı bukdr ya valla moralm cok bozuldu

kızlar ben ovu yapaym dedım madem varken evde bole cıktı suan koyu cıkması gerekıyodu bu da 8ınde gercekten yumurtladıgımın kanıtı :) bırı flasla bırı flassız

Eklentiler

• CYMERA_20180216_181241.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 48
  • CYMERA_20180216_181152.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 40
Aynen cnm suprız olsn sen gene korunma valla ben şişmeye basladm ya gobegm cokma ne yedımkı bukdr ya valla moralm cok bozuldu
Çıksın çıksın kuzum da daha erken ya dikkat etsen senin ve Bebişin için daha iyi olur ilerleyen zamanlarda

Hıı doğru bak ben gaz olacağını unuttum oda şişkinlik yapmıştır eeee ama olcak bunlar kuzum kocaman göbişin olcakkk ay nasıl tatlı :)
Bırazda korkunc nasıl ısemgıdıpmgelcem ay aşlah yardomcımız olsun saglıklı bebıslerımız olsn koca gobek ben ahahah :)

dlkkydlntpl senın hıc gecıkmen oluo mydu bnu sorcam hep untyrm ben smdı buay oldu ya ılk ondan kafama takıldı nedense yumurtladgmı bıle bıle :) yanı yumrtladgm halde gecıkmemesı gerekıo buaykı bebıs olmamssa da ama senın hıslerıne guvenıyorum busefer olcak glb bende hahah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…