- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Son dort ayda adet duzenım 27 27 29 45 sonrada hamıle kaldım 45 gun olanda yumurtlamadm kost olup adetle atıldı ama cok gectı gunum bnm adetım yılda ıkımkere bozulurdlkkydlntpl senın hıc gecıkmen oluo mydu bnu sorcam hep untyrm ben smdı buay oldu ya ılk ondan kafama takıldı nedense yumurtladgmı bıle bıle :) yanı yumrtladgm halde gecıkmemesı gerekıo buaykı bebıs olmamssa da ama senın hıslerıne guvenıyorum busefer olcak glb bende hahah:)
Cnm bn sana ovumu atayım en son bu testlerı sevemedm benanladm canm benmkı gb olmus kıste dınusmus demekkı butest yne de cok sılık degl hemen dusmemstr dmı lh soncta 7gun oldudha catladıgı. adetn bıtımnde cok sılık oluyordu dmı yanı yum. 7gun snrasına hıc bakmamstm cnku ben yne takmaym ya dr bana at su testlerı dedı bn hala hahhaah sılık ıcın baktım busfer ıste:)
Canmm hani sen takmıyodun bakmıcaktın artıkk 2 gün dayanabildin dimii demedimi dr onlar önemsiz güvenlr degl diye:)))anladm canm benmkı gb olmus kıste dınusmus demekkı butest yne de cok sılık degl hemen dusmemstr dmı lh soncta 7gun oldudha catladıgı. adetn bıtımnde cok sılık oluyordu dmı yanı yum. 7gun snrasına hıc bakmamstm cnku ben yne takmaym ya dr bana at su testlerı dedı bn hala hahhaah sılık ıcın baktım busfer ıste:)
hayır hayır kesnlkle asla takmyrm burda sızle konusuyrm onn dsnda skmıyrm kendımı bana yanls pozıtıf verebılıo dedı dr. zten bn sılık cıksın dıye baktım gordugun gb canm:)Canmm hani sen takmıyodun bakmıcaktın artıkk 2 gün dayanabildin dimii demedimi dr onlar önemsiz güvenlr degl diye:)))
Hayıııır sakın zaten ne konusuyosak burda konuscaz yeterki kafaya takma paylaş bizimlee ben bakmıcam dedn diye dedm kuzum yoksa tabiki icin nası rahatsa öle yapburda konusmasam mı dye de dusundum aklıma gelmesın diue ama onu da yapmak ıstemyrm gıdısatınızı merak ettıgumdenzbt2121
ay dedım bırden laf mı soktu acaba kızHayıııır sakın zaten ne konusuyosak burda konuscaz yeterki kafaya takma paylaş bizimlee ben bakmıcam dedn diye dedm kuzum yoksa tabiki icin nası rahatsa öle yap
En önemlisi o sağlıklı olmaları kuzucum zaten Doğumdan sonra kolaylıkla verirsin kiloyuBırazda korkunc nasıl ısemgıdıpmgelcem ay aşlah yardomcımız olsun saglıklı bebıslerımız olsn koca gobek ben ahahah :)
Ons cnm hıc bellı olmaz en korktgm ayıptr soylemsınbalık yaptk zor yedm mutfakta dıramadm coktm hıc bısey yapamıyorum eskıso gıbıEn önemlisi o sağlıklı olmaları kuzucum zaten Doğumdan sonra kolaylıkla verirsin kiloyu
mesajını şimdi gördüm canım ubgün yine yaptım test yine negatif :) ama sürekli bir açlık gözüm dönmüş gibi anlamadım gitti olsaydı çıkardı diye düşünyorum pazartesi doktora giedrim olmazsa artık geçikmeden dolayı belki kist felan olmştr bakalım artık :) hergün teste bakmaktan manyk oldumkan ver ıstersen canmm ay heyecan yaptm cok sımdı ben de senın ıcın:)
Yok canm ne laf sokması hayatta en nefret ettigim seydir :) ben sadece kendimden biliyorum kafaya takınca neler oldugunu o yuzden böle samimi gördügüm insanların hayal kırıklıgı yasamasına cok üzülüyorum o yuzden cok sevnmiştim dr sonrası kararına bugunde testi yapınca kafaya mı takıyo acep dedim,ayy sacma falan degl kız neler yaptık bu sürecte:)ay dedım bırden laf mı soktu acaba kızevde olmasa mesela vazgecmesem alrdm sıparıs ederdm ama evde var dıye sılıklıge bakayım dedım 15.gnde pozıtıf verıyordu dye. acıkcası ıcım braz daha rahatlasın dıye hoş dr. catladıgını gordu zaten yaptıgım da sacmaydı ama hahaha. dedıgın gb dlkk de sordu ya belırtım yok dedım hakkaten de yokyanı kafama takmadıgımdandır dmı canım yoksa hersey belırtı gelırdı yne
bak bende en son 14yasımda kıst oldu bıldıgım bu ozman amelıyatla alındı bdhahep kontrole ragmen basıt bıle olusmamıstı benm haberm.olmadan olmus olsa da gunumde.olmazdm heralde adet nezaman beklentı ıcıne gırdım buay kıst olmus adet olamadım Allahtan 8ınde baska yumurta catlamıs gırmeyelım bu dusuncelere bak kotu etkılıyor naslmesajını şimdi gördüm canım ubgün yine yaptım test yine negatif :) ama sürekli bir açlık gözüm dönmüş gibi anlamadım gitti olsaydı çıkardı diye düşünyorum pazartesi doktora giedrim olmazsa artık geçikmeden dolayı belki kist felan olmştr bakalım artık :) hergün teste bakmaktan manyk oldumevde son 1 test kaldı onu da yarın sabah yaparım sonra da pazartesi doktora :)
haklısın canımm sagol enbasıından berı destek oldun heepp. Ama gercekten kestım umudu bıraktım gıttı yogun gecıyor gunlerım ztn dusunmuyorm da artk kac yıl olmayada bılır bız daha basındayız yolun gecen hafta cok fenaydım.ıste vesvese oldu baktım ama esıme demstm sakla dye saklamamıs duzgun.bdha gelsn dıcem koy sunları bulamaym cok mecbur kalrsak baakym derım 6tane kaldı ztn:)Yok canm ne laf sokması hayatta en nefret ettigim seydir :) ben sadece kendimden biliyorum kafaya takınca neler oldugunu o yuzden böle samimi gördügüm insanların hayal kırıklıgı yasamasına cok üzülüyorum o yuzden cok sevnmiştim dr sonrası kararına bugunde testi yapınca kafaya mı takıyo acep dedim,ayy sacma falan degl kız neler yaptık bu sürecte:)
:))) bende almıstım ovu testi düsün ovu agrısı yasamama ragmen teyit etmek icin sürekli kullandım,en cok lazm olan zamanda kalmamıstı hamile kaldıgım ayda 4 yumurtam oldugu ay olsa demek hergün koyu cıkacaktı benm:) herr zaman yanındayım canm ve ben en kısa zamanda olacagına inanıyorm saglıkla gelsinler inşallah:)haklısın canımm sagol enbasıından berı destek oldun heepp. Ama gercekten kestım umudu bıraktım gıttı yogun gecıyor gunlerım ztn dusunmuyorm da artk kac yıl olmayada bılır bız daha basındayız yolun gecen hafta cok fenaydım.ıste vesvese oldu baktım ama esıme demstm sakla dye saklamamıs duzgun.bdha gelsn dıcem koy sunları bulamaym cok mecbur kalrsak baakym derım 6tane kaldı ztn:)
Hayırlısı olsun canım insallah vardır bebişin allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ama bu kafaya takıldımmi çok kötü seni çok iyi anlıyorum bende bir sene aynı senin gibiydim günü gününe olan adetlerim son üç aydır tamamen düzensizlesti hatta kasımda durmadan ıstıfrah ettim acillik oldum ve ocak 4 bir iki damla geldi daha gelmedi tamam kesin yerlesme kanamasi dedim ve gene hayal kırıklığı ve ocak sonu hamileyim umudunuzu kaybetmeyin nolur sa olsun aynı zamanda menepoz un son evresindeydim allah zamanı gelince konduru veriyor içinize allah hepinizin gönlüne göre versinmesajını şimdi gördüm canım ubgün yine yaptım test yine negatif :) ama sürekli bir açlık gözüm dönmüş gibi anlamadım gitti olsaydı çıkardı diye düşünyorum pazartesi doktora giedrim olmazsa artık geçikmeden dolayı belki kist felan olmştr bakalım artık :) hergün teste bakmaktan manyk oldumevde son 1 test kaldı onu da yarın sabah yaparım sonra da pazartesi doktora :)
Canım benim en güzelini yapıyorsun ama ümitsizlik yok üzülmekte bende çok inanıyorum senin çok yakın güzel haberini alıcaz inşallah allahın izni ilehaklısın canımm sagol enbasıından berı destek oldun heepp. Ama gercekten kestım umudu bıraktım gıttı yogun gecıyor gunlerım ztn dusunmuyorm da artk kac yıl olmayada bılır bız daha basındayız yolun gecen hafta cok fenaydım.ıste vesvese oldu baktım ama esıme demstm sakla dye saklamamıs duzgun.bdha gelsn dıcem koy sunları bulamaym cok mecbur kalrsak baakym derım 6tane kaldı ztn:)
Canım sen bir iki gün sonra test yap sonra doktora git valla bunların hepsi oluyor kafa takmaktan çok doğru siyluyorsunKızlar var ya hamiş olmayanlar gerçekten beni dinleyin belirti falan filan aramayın ben ciddi anlamda şuan vücudumun benle dalga geçişini yaşıyorum. Size demiştim Çarşamba kan verdim eve geldim adet oldum diye bugün üçüncü günü ve bende kanama falan yok lekelenme oldu çok açık kahve eee sonra hiçç kanama yok leke yok ben anlamadım gitti adet ağrısından hastanelik olan bende ağrı yokk şaşkınım çünkü kan sonucumda 0.100 dü gebelik falanda yok resmen psikolojim vücudumu alt üst ettiFreshmommy sen gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?