İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım sen bir iki gün sonra test yap sonra doktora git valla bunların hepsi oluyor kafa takmaktan çok doğru siyluyorsun
Pazartesi randevüö var canım zaten hsg çekilcek doktor adetlen gel demişti galiba horman testi yapıp sonrasa gün vercek renkli rahim filmi yapıcak ama hamike olmadığımdan eminim bunda kesinimde vücudumuz nasıl etkileniyor görsğnler istedim zatenn ben ara vericem 3 ay kadar ev falan taşıcam ama hergğn girip gizli gizli okuyorum konuştuklarınız

aynen oyle ve tam da benım yasadıgım bu senınkı de. ve catlamamıs yumurtam. stresten o da kıste dönmus. ılkkez yasadım bunu beklentı ıcınde oldugum ıcn 16ocakta catlamamıs. ama şükür akıntısan anladm 8subatta catladı dıger gelısen yumurta doktor catlamıs evet dedı. sen de vucudunu dnle catladıgı gunu kacrma busfer canım. brak sen de stresı amann de salla artk

Yokk yokk artık beklentiye girmicem aynı senin anlattıklarını yaşıyorum resmen zaten ben ara veriyorum artık sonrada normal akışına bırakıcam resmen dengem şaştı planlarım bozuldu adetken evden çıkmam falan şuan adetim de diyemiyorum yani tammkan gelsinde rahatlıyım ya

Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı haberler al inşallah yeni taşınmanda hayırlı olsun insallah

catlamamıs olablr canım benm de ondam kahve leke geldı 3gun ara ara ped bıle koymadm gunluk ped kullandm hep. ustune gorme sandmama degilmıs kanda cıkarmıs en azndan uste görmede. ben de saf gb testte pozıtf oldu dye yumurtladm sanıyodum ocakta

Merhaba arkadaslar acaba iliskiden sonra adet sancisi yasayip hamile oldugunu ögrenen varni iliskiden sonra bir kac gün hafif adet sancilarim oldu

merhabaa ben 8 gun kala uyku iştah artması ve tansıyon dusuklugunden anlamıstm adet gb de agrılarım ve kasık batmalarım baslamıstı ama dıger belırtılere dayanarak test yapmıstım uckala ogrenmıstım yanı o da buyuk bı belırtı :) tabı sonunu goremedım o ayrı R rabiasel

Merhaba arkadaslar acaba iliskiden sonra adet sancisi yasayip hamile oldugunu ögrenen varni iliskiden sonra bir kac gün hafif adet sancilarim oldu
simdi dıkkatlıce okudum aenin yumurtlama sancısı da olabılır kacıncı adet gunüydu o sancılar

Kızlar nasılsınız ben sabah bıle mutfaga goremedım sanırım balıktan tıksınıcem ya ;( sankı azcık kendıme tavız versem herseyı cıkarıcam gıbı benım kahve akıntı yapıskan beyaz hafıf kahve renkle karısık bıseye dondu cok ılgınc

Gunaydın canım iyi geciyo demekki lekelenmen inşallah öyle direk bişe den tiksinirim diye bakma bu gün öyle olur yarın bi bakmışsın canın istiyo hiç belli olmuyo valla gebelikte

Gunaydın canım iyi geciyo demekki lekelenmen inşallah öyle direk bişe den tiksinirim diye bakma bu gün öyle olur yarın bi bakmışsın canın istiyo hiç belli olmuyo valla gebelikte
Vall herseyden tıksındım ya neyse gecıcek dıyelım ne blm bu kahvelık arada camasırıma da gelıyo bıkac damla arada akıntı seklınde ocımmı dar sıkıntımı var ne bebekmı buyuyo nıye dr lar bısey dıyemıyo strese gırıcem takmamaya calısıyorum ama ıkı gun sonra ıkı haftadır lekelenmem var gercekten yanı

canim merhaba idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti kan verdim.negatif sence fotoda ikinci cizgi gorunuyormu rica etsem bakarmisin

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-16-19-51-07.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 67
kizimda emmeyi birakti bianda sut falan koruyor dediler bende kendim.korunmadim.hic suphede kaldim

canim dogum yapali 13 ay oldu daha adet gormedim supheden yaptim kanda 0.122 cikti adet gormedigim.icin yumurtlsms gunude belli degil kafam karisti
Bi daha idra yapsana hani kanda çıkmayacak kadar silik diilkş acaba kan testi yaptırdıpın labaratuardamı sorun var belliki 50 bthcg üstü idrarda çıktıpına göre

Bi daha idra yapsana hani kanda çıkmayacak kadar silik diilkş acaba kan testi yaptırdıpın labaratuardamı sorun var belliki 50 bthcg üstü idrarda çıktıpına göre

kanda hata olabilirmi bu test ilk 10dakikada cikti bidaha yaptim bundan daha cik iki.cizgi cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…