Pazartesi randevüö var canım zaten hsg çekilcek doktor adetlen gel demişti galiba horman testi yapıp sonrasa gün vercek renkli rahim filmi yapıcak ama hamike olmadığımdan eminim bunda kesinimde vücudumuz nasıl etkileniyor görsğnler istedim zatenn ben ara vericem 3 ay kadar ev falan taşıcam ama hergğn girip gizli gizli okuyorum konuştuklarınızCanım sen bir iki gün sonra test yap sonra doktora git valla bunların hepsi oluyor kafa takmaktan çok doğru siyluyorsun
aynen oyle ve tam da benım yasadıgım bu senınkı de. ve catlamamıs yumurtam. stresten o da kıste dönmus. ılkkez yasadım bunu beklentı ıcınde oldugum ıcn 16ocakta catlamamıs. ama şükür akıntısan anladm 8subatta catladı dıger gelısen yumurta doktor catlamıs evet dedı. sen de vucudunu dnle catladıgı gunu kacrma busfer canım. brak sen de stresı amann de salla artkKızlar var ya hamiş olmayanlar gerçekten beni dinleyin belirti falan filan aramayın ben ciddi anlamda şuan vücudumun benle dalga geçişini yaşıyorum. Size demiştim Çarşamba kan verdim eve geldim adet oldum diye bugün üçüncü günü ve bende kanama falan yok lekelenme oldu çok açık kahve eee sonra hiçç kanama yok leke yok ben anlamadım gitti adet ağrısından hastanelik olan bende ağrı yokk şaşkınım çünkü kan sonucumda 0.100 dü gebelik falanda yok resmen psikolojim vücudumu alt üst ettiFreshmommy sen gibi oldum
Yokk yokk artık beklentiye girmicem aynı senin anlattıklarını yaşıyorum resmen zaten ben ara veriyorum artık sonrada normal akışına bırakıcam resmen dengem şaştı planlarım bozuldu adetken evden çıkmam falan şuan adetim de diyemiyorum yani tammkan gelsinde rahatlıyım yaaynen oyle ve tam da benım yasadıgım bu senınkı de. ve catlamamıs yumurtam. stresten o da kıste dönmus. ılkkez yasadım bunu beklentı ıcınde oldugum ıcn 16ocakta catlamamıs. ama şükür akıntısan anladm 8subatta catladı dıger gelısen yumurta doktor catlamıs evet dedı. sen de vucudunu dnle catladıgı gunu kacrma busfer canım. brak sen de stresı amann de salla artk
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı haberler al inşallah yeni taşınmanda hayırlı olsun insallahPazartesi randevüö var canım zaten hsg çekilcek doktor adetlen gel demişti galiba horman testi yapıp sonrasa gün vercek renkli rahim filmi yapıcak ama hamike olmadığımdan eminim bunda kesinimde vücudumuz nasıl etkileniyor görsğnler istedim zatenn ben ara vericem 3 ay kadar ev falan taşıcam ama hergğn girip gizli gizli okuyorum konuştuklarınız
catlamamıs olablr canım benm de ondam kahve leke geldı 3gun ara ara ped bıle koymadm gunluk ped kullandm hep. ustune gorme sandmama degilmıs kanda cıkarmıs en azndan uste görmede. ben de saf gb testte pozıtf oldu dye yumurtladm sanıyodum ocaktaYokk yokk artık beklentiye girmicem aynı senin anlattıklarını yaşıyorum resmen zaten ben ara veriyorum artık sonrada normal akışına bırakıcam resmen dengem şaştı planlarım bozuldu adetken evden çıkmam falan şuan adetim de diyemiyorum yani tammkan gelsinde rahatlıyım ya
simdi dıkkatlıce okudum aenin yumurtlama sancısı da olabılır kacıncı adet gunüydu o sancılarMerhaba arkadaslar acaba iliskiden sonra adet sancisi yasayip hamile oldugunu ögrenen varni iliskiden sonra bir kac gün hafif adet sancilarim oldu
Gunaydın canım iyi geciyo demekki lekelenmen inşallah öyle direk bişe den tiksinirim diye bakma bu gün öyle olur yarın bi bakmışsın canın istiyo hiç belli olmuyo valla gebelikteKızlar nasılsınız ben sabah bıle mutfaga goremedım sanırım balıktan tıksınıcem ya ;( sankı azcık kendıme tavız versem herseyı cıkarıcam gıbı benım kahve akıntı yapıskan beyaz hafıf kahve renkle karısık bıseye dondu cok ılgınc
Vall herseyden tıksındım ya neyse gecıcek dıyelım ne blm bu kahvelık arada camasırıma da gelıyo bıkac damla arada akıntı seklınde ocımmı dar sıkıntımı var ne bebekmı buyuyo nıye dr lar bısey dıyemıyo strese gırıcem takmamaya calısıyorum ama ıkı gun sonra ıkı haftadır lekelenmem var gercekten yanıGunaydın canım iyi geciyo demekki lekelenmen inşallah öyle direk bişe den tiksinirim diye bakma bu gün öyle olur yarın bi bakmışsın canın istiyo hiç belli olmuyo valla gebelikte
Gunaydın canım iyi geciyo demekki lekelenmen inşallah öyle direk bişe den tiksinirim diye bakma bu gün öyle olur yarın bi bakmışsın canın istiyo hiç belli olmuyo valla gebelikte
Kan kac cıktı baya belırgın adet gectımı butarz testlerde olabılıyo basıma geldıcanim merhaba idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti kan verdim.negatif sence fotoda ikinci cizgi gorunuyormu rica etsem bakarmisin
Kan kac cıktı baya belırgın adet gectımı butarz testlerde olabılıyo basıma geldı
Bi daha idra yapsana hani kanda çıkmayacak kadar silik diilkş acaba kan testi yaptırdıpın labaratuardamı sorun var belliki 50 bthcg üstü idrarda çıktıpına görecanim dogum yapali 13 ay oldu daha adet gormedim supheden yaptim kanda 0.122 cikti adet gormedigim.icin yumurtlsms gunude belli degil kafam karisti
Bi daha idra yapsana hani kanda çıkmayacak kadar silik diilkş acaba kan testi yaptırdıpın labaratuardamı sorun var belliki 50 bthcg üstü idrarda çıktıpına göre
Bence sen başka yere kan baktır belki idrarın karıştı labaratuarda olmaz olmaz demekanda hata olabilirmi bu test ilk 10dakikada cikti bidaha yaptim bundan daha cik iki.cizgi cikti
Belki kanın karıştı kabaraturda demek istedimBence sen başka yere kan baktır belki idrarın karıştı labaratuarda olmaz olmaz deme
Olamazmı ya kanlar karıştıysa başkasının sonucuysa elşndekikanda hata olabilirmi bu test ilk 10dakikada cikti bidaha yaptim bundan daha cik iki.cizgi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?