- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Iste test bozukta olabılır cnm kanda yoksa yoktur zaten bılıyosundur ınsanı umıtlendırıp delırtıyocanim dogum yapali 13 ay oldu daha adet gormedim supheden yaptim kanda 0.122 cikti adet gormedigim.icin yumurtlsms gunude belli degil kafam karisti
Belki kanın karıştı kabaraturda demek istedim
Ama ikinci idrar testindede çıktı diyosun bende belkş sonuçlar karıştı diyorum belkşde başkasınınki sende hatta hamile olmayan bikadın senşn sonuçlarınla kendinş hamile bile sanıyor olabilirIste test bozukta olabılır cnm kanda yoksa yoktur zaten bılıyosundur ınsanı umıtlendırıp delırtıyo
Iste test bozukta olabılır cnm kanda yoksa yoktur zaten bılıyosundur ınsanı umıtlendırıp delırtıyo
Onu bılemıcem ya guvenılır bı ıdrar testı yapcak yada baska yerde tekrar kan verıcekAma ikinci idrar testindede çıktı diyosun bende belkş sonuçlar karıştı diyorum belkşde başkasınınki sende hatta hamile olmayan bikadın senşn sonuçlarınla kendinş hamile bile sanıyor olabilir
Sen ıcme baska bıyerde kannvwr tekrardan bencecanim ilk testi sabah idrarla yaptim iknici testide ogleden sonra yaptim daha acik iki cizgi cikti aksami kan verdim 0.122 cikti gebelik yok deyip adet sokturucu verdide bende suphedeyim.icsem mi icmesemmi diye
Ama ikinci idrar testindede çıktı diyosun bende belkş sonuçlar karıştı diyorum belkşde başkasınınki sende hatta hamile olmayan bikadın senşn sonuçlarınla kendinş hamile bile sanıyor olabilir
Olmaz olamz dememek lazım bi daha baktırsın emşn olsun bide gittiği doktor yok hamile diilsin diyip adet söktürücü falan verir alimallah yani iki idrar testi kafa karıştırıyo yoksa psikopatlıktan diil yaniOnu bılemıcem ya guvenılır bı ıdrar testı yapcak yada baska yerde tekrar kan verıcek
Kizz evet bariz görünüyor silik falanda deyil ne zaman kan verdincanim merhaba idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti kan verdim.negatif sence fotoda ikinci cizgi gorunuyormu rica etsem bakarmisin
İdrardada çıkmaz kandada çıkmaz tamam dersinde senşnkş tuhaf kafada deli sorular şeklindehakli olabilirsin gecen ay arkadas 5 haftalik hamileyken bebek yok 2 gun sonra kurtaj demislerdi kizda o aksam.acillesti karin agrisiyla gitti baska hastaneye bebek ve kalp atisini gosterdiler suan 13 haftalik
Olmaz olamz dememek lazım bi daha baktırsın emşn olsun bide gittiği doktor yok hamile diilsin diyip adet söktürücü falan verir alimallah yani iki idrar testi kafa karıştırıyo yoksa psikopatlıktan diil yani
İdrardada çıkmaz kandada çıkmaz tamam dersinde senşnkş tuhaf kafada deli sorular şeklinde
Sen kesin bir kan daha vet kızınıza emzirme istemiyorsa korkutmak istemem ama hamileysen kızını zehirleye bilir sütun allah korusun sen hemen bi kan ver canimkizimda emmeyi birakti bianda sut falan koruyor dediler bende kendim.korunmadim.hic suphede kaldim
Kizz evet bariz görünüyor silik falanda deyil ne zaman kan verdin
Sen dinle git bi daha kan ver idrar pozitif adet yok tuhaf yani başka yerdede kanda çıkmazsa emşn olursun içersin ne verdiyse yanlışmı düşünüyorumsitede bakiyorum bundan cok daha belirsiz cizgilerle.hamile kalmis arkadaslar gec dollenme diye bise duydumda idrarda neden erken cikti orasida karisik
Sen kesin bir kan daha vet kızınıza emzirme istemiyorsa korkutmak istemem ama hamileysen kızını zehirleye bilir sütun allah korusun sen hemen bi kan ver canim
Sen dinle git bi daha kan ver idrar pozitif adet yok tuhaf yani başka yerdede kanda çıkmazsa emşn olursun içersin ne verdiyse yanlışmı düşünüyorum
aynısı basıma geldı. adetime 5gun kala ustelık 2 testım de barız net sekılde silik çizgi cıktı ama kanda cıkmadı. hamıle degılım yanı suan testler yanılmışcanim ilk testi sabah idrarla yaptim iknici testide ogleden sonra yaptim daha acik iki cizgi cikti aksami kan verdim 0.122 cikti gebelik yok deyip adet sokturucu verdide bende suphedeyim.icsem mi icmesemmi diye
aynısı basıma geldı. adetime 5gun kala ustelık 2 testım de barız net sekılde silik çizgi cıktı ama kanda cıkmadı. hamıle degılım yanı suan testler yanılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?