İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

benim.durum.daha karisik.csnim hafta ici bidaha kan vereyim 1 senedir adet goremedim icin suphedeyim Rabbim.en.kisa zamanda.tum.bekleyenlee.nasip.estsin ilk oncede.sizlere
Amin inşallahh istiyorsan uzulme dıye dedım canım. benım de lekelenmem olmutsu gecıktım fln ama kanda cıkmaynca cok uzulmutsum sen hazır mısın ıkıncıye peki tedirginlik falan mı var. Yavrunu Allah bagıslasın buarada ben de neler duydum aynıgun kan verıp cıkmayp aksam cıkan kanda cıkmayıp ultrasonda gorunenler falan. yanı karısıklık da olabılır zaten ülkece gercekten neye ınancagımızı sasırır vazıyetteyız genelde:)

canim.vallahi hazirlik degilde ilki tedviyle oldu cok yiprandim 5 sende simdi bu pat diye gelirse naparim.bilemedim idrarda negatif ciksa icim.rahat ederdi

Valla eskiler hep öyle anlamışlar bebek sut emmeyince eyvah deyip doktora gidiyorlarmis canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah ama tekrar kan verene kadar meleğini zorlama sakın

tamam csnim.ihmal etmem.giderim Hayirlisi Allahtan haber ederim.cok saolun

hic emmiyor agliyor sutumde koyu sari renk.aldi ve tadsiz tuzsuz bisey
Hayırlısı olsun bak ısteyen onca ınsan varken bır melek daha gönderıyor Allahım belkı de size. Her zorlugun ustesınden kalkar anne babalar sen daha ıyı bılırsın annesın strese gırme sakın ben de cok merak ettım sımdı:) haber et mutlakaa

hayirlisi Allahtan haber ederim cok saol canim benim

beenm uyanır uyanmaz 36.8 nrmalde 36.1 aynısaatte ama gunduz 37.6 fln bıhaftadır bende de mı olustu acba:)

Bişey sorcam sana evde koltuk altı ateş ölçer cardı bi ateşini ölçsene bakalım kaç

atesim.36 benim.mesai 7de basliyor kizim erkenden ayakta kosusturma hic bitmiyor yeni yurumeye basladi olsa bile ikisini bir idare etmek nasil olur bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…