- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Canım onu anladım tekrar ver bi proplem var bu istetest pozitif cikti 4 saatsonra filan verdim
Canım onu anladım tekrar ver bi proplem var bu iste
Hakkında hayırlısı canım peki kızın süte ne tepki veriyor annem dediği sütünün tadına baksın tuzlu ve eksi gibiyse kesin hamiledirpazartesi tekrar vericem canim hayirlisi Allahtan
Amin inşallahh istiyorsan uzulme dıye dedım canım. benım de lekelenmem olmutsu gecıktım fln ama kanda cıkmaynca cok uzulmutsumbenim.durum.daha karisik.csnim hafta ici bidaha kan vereyim 1 senedir adet goremedim icin suphedeyim Rabbim.en.kisa zamanda.tum.bekleyenlee.nasip.estsin ilk oncede.sizlere
Amin inşallahh istiyorsan uzulme dıye dedım canım. benım de lekelenmem olmutsu gecıktım fln ama kanda cıkmaynca cok uzulmutsumsen hazır mısın ıkıncıye peki tedirginlik falan mı var. Yavrunu Allah bagıslasın buarada ben de neler duydum aynıgun kan verıp cıkmayp aksam cıkan kanda cıkmayıp ultrasonda gorunenler falan. yanı karısıklık da olabılır zaten ülkece gercekten neye ınancagımızı sasırır vazıyetteyız genelde:)
Hakkında hayırlısı canım peki kızın süte ne tepki veriyor annem dediği sütünün tadına baksın tuzlu ve eksi gibiyse kesin hamiledir
Valla eskiler hep öyle anlamışlar bebek sut emmeyince eyvah deyip doktora gidiyorlarmis canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah ama tekrar kan verene kadar meleğini zorlama sakınhic emmiyor agliyor sutumde koyu sari renk.aldi ve tadsiz tuzsuz bisey
Valla eskiler hep öyle anlamışlar bebek sut emmeyince eyvah deyip doktora gidiyorlarmis canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah ama tekrar kan verene kadar meleğini zorlama sakın
Sende sagol canımtamam csnim.ihmal etmem.giderim Hayirlisi Allahtan haber ederim.cok saolun
Bişey sorcam sana evde koltuk altı ateş ölçer cardı bi ateşini ölçsene bakalım kaçilacida icmek.gelmedi iciden midem.hasssas adet sancisi filsn bisey yok sirtim agriyor goguslerimde sut cekilmisti tekrar geldi.gecen ay 1 gun.lekelenme.oldu sadece
Hayırlısı olsun bak ısteyen onca ınsan varken bır melek daha gönderıyor Allahım belkı de size. Her zorlugun ustesınden kalkar anne babalar sen daha ıyı bılırsın annesın strese gırme sakın ben de cok merak ettım sımdı:) haber et mutlakaahic emmiyor agliyor sutumde koyu sari renk.aldi ve tadsiz tuzsuz bisey
Bişey sorcam sana evde koltuk altı ateş ölçer cardı bi ateşini ölçsene bakalım kaç
bence de :) ama sabahtan buyana harektlı ıse anlayamaz kı:/Bişey sorcam sana evde koltuk altı ateş ölçer cardı bi ateşini ölçsene bakalım kaç
bence de :) ama sabahtan buyana harektlı ıse anlayamaz kı:/[/
Gebeyse hareket çok farkettirmez yinede açbuçuk belli eder
Hayırlısı olsun bak ısteyen onca ınsan varken bır melek daha gönderıyor Allahım belkı de size. Her zorlugun ustesınden kalkar anne babalar sen daha ıyı bılırsın annesın strese gırme sakın ben de cok merak ettım sımdı:) haber et mutlakaa
Anacım seninkide çok yüksekmiş gebemisinkibeenm uyanır uyanmaz 36.8 nrmalde 36.1 aynısaatte ama gunduz 37.6 fln bıhaftadır bende de mı olustu acba:)
Ölçtünlüolceyim hemen
Bişey sorcam sana evde koltuk altı ateş ölçer cardı bi ateşini ölçsene bakalım kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?